• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Sper bi ampuan kefettim, artk salarm kopmuyor!

april_sun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
912
53
318
saçlarımı iki defa oryalle açtırdığımdan feci yıprandı saçlarım. her tarayışımda kökten değil boyle uçlardan tutam tutam kopuyodu kırılıyodu saçlarımsenağlama
ense taraflarındaki saçlar helesenağlama
geçen bayram nişanlımın yengesi bi şampuan hediye etti; 3. kullanışım olmasına rağmen artık eser kalmadı o kopmalardan filan. kendim inanamıyorum nasıl oldu anlamadımyerimseniben
yumuşacık yapıyo saçı, kopma dökülme filan hiç yok artık bendehihoyyyt
siz de deneyin derim bulabilirseniz.
gerçi ben hiçbir yerde rastlamadım bu şampuana bilindik bişey değil ama insallah bulursunuz.:lepi:
adı: protique
250 ml'lik bir kutuda. made in usa amway filan yazıyor üstünde

saçlarımı iki defa oryalle açtırdığımdan feci yıprandı saçlarım. her tarayışımda kökten değil boyle uçlardan tutam tutam kopuyodu kırılıyodu saçlarımsenağlama
ense taraflarındaki saçlar helesenağlama
geçen bayram nişanlımın yengesi bi şampuan hediye etti; 3. kullanışım olmasına rağmen artık eser kalmadı o kopmalardan filan. kendim inanamıyorum nasıl oldu anlamadımyerimseniben
yumuşacık yapıyo saçı, kopma dökülme filan hiç yok artık bendehihoyyyt
siz de deneyin derim bulabilirseniz.
gerçi ben hiçbir yerde rastlamadım bu şampuana bilindik bişey değil ama insallah bulursunuz.:lepi:
adı: protique
250 ml'lik bir kutuda. made in usa amway filan yazıyor üstünde

amway yazıosa amway in dır guzelım oda bı orıflame gıbı bıse pazarlamasını yapanlar var

hımm bende aynı derlerden müzdarip canım dediğin şampuanın fotolarını gördüm az önce netten ama seninki hangi renk kutuda onu merak ettim yeşil,sarı ve turuncu su var ?? şampuan içerik olarak extra vitamin ve protein komplexinden oluşuyor evet sanırım banada yardımı olacak teşekkür ederim. ama lütfen senin ki hangi rank ambalajda belirtiver olur mu:)

benimki yeşilli sadece şampuan. verirken bana zaten saç kremi kullan mutlaka demişti sonrasında. kullanıyorum bende azıcık uçlarına. ama kremlisi de varmıs, onu da kullanabilirsin belki. inşallah sende beğenirsin benim cok işime yaradı.

PROTIQUE şampuanlar hakkında bilgi
Bütün PROTIQUE™ saç bakım ürünleri, bütün saç tipleri için sağlıklı görünüm, onarım ve koruma sağlamak üzere tasarlanmış, vitamin, protein ve bitkisel özütlerin karışımından oluşan Sağlıklı Saç Kompleksini içerir. PROTIQUE ürünleri günlük kullanıma yönelik, kullanımı kolay, ekonomik ve kaliteli ürünler isteyen, ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmişlerdir. PROTIQUE, saç tipiniz ne olursa olsun, harika bir saç bakımı sağlar.
devamı.. xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Back