• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spekulum korkusu yardım lütfen

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
124
Puanlar
123
Yer
Bartın
Kızlar daha önce özele gitti kadın metal olanla baktı gerildim ama rahatlatıcı bi konuşma yapmıştı bu şefe devlet hastanesine gitti orda pratik olsun diye plastikle bakıyorlar bide ben o gün baya sıktım kendimi baya kastım doktor kasma desede kastım istemsizce ;( dedi bana kasma yoksa içinde kalır diye acayip korktum 2 tane kırılmışmış neyse ya ben napıcam çok geriliyorum tekrar ilaçtan Sonra kontrol var ve korkuyorum ya simiar falan ister mi ya:( siz nasıl aştınız bunları ağlayasım geliyor artık ya ;(

Ayrıca genelde spekulum metal olmazmı özelde ki metaldi devlette niye böyle ki ;(

Ayrıca genelde spekulum metal olmazmı özelde ki metaldi devlette niye böyle ki ;(
Bende dün özel bir hastanede muayene oldum. Orada ki plastikti ve biraz araştırdım metal olanın daha çok acıttığı söyleniyor. Bana da doktor hiç açıklama yapmadan birden o aleti soktu çok canım yandı ama onu yapacağını önceden bilseydim belki daha çok kasardım canım daha çok acırdı

Bende dün özel bir hastanede muayene oldum. Orada ki plastikti ve biraz araştırdım metal olanın daha çok acıttığı söyleniyor. Bana da doktor hiç açıklama yapmadan birden o aleti soktu çok canım yandı ama onu yapacağını önceden bilseydim belki daha çok kasardım canım daha çok acırdı
Ya dimi çok kasıyorum Aşmam Lazım bunu ama bilmiyorum ya Çarşamba muayeneye gidicem ;(

Rahat ol bence de kasma kendini, kastığında daha çok acı duyarsın

Bence dr seni korkutmuş arkadaşım. Kırılır içinde diye. O öyle basitçe kurulabilecek birşey değil. Hiç korkma. Hiç duymadım içinde kırılan. Plastik oluyor spekulum genelde. Hele ki özeller plastik ile daha rahat oluyor diye plastik kullanıyorlar. Ve Doğum yapan ile yapmayana farklı spekulum takılıyor.doğum yapmayana daha küçük spekulum takıyorlar. Kendini şöyle telkin edebilirsin: ben daha önce muayene olabildim, yine olurum de. Dr a da söyle spekulum takılırken zorlanıyorum herseferinde de muayeneye başlamadan önce

merhaba bende pazartesi gunu saglik ocaginda smear yaptiricam cok korktugumu bildigi icin hemsire almak iatemiyo cok acitiyomu 2 aydir yaptigim sitrese deymiycektir aslinda saniye suruyo ama birazda eli yavas hemsirenin acaba cok korkutucumu ya

Canım kasmaman lazım kendini rahat bırakırsan gram acı olmaz bende ilk muayenede çok korkmuştum simir testi yapmıştı hatta ilk muayenede ama hekim tecrubeliyse acimiycaktir büyük ihtimal bnm hiç acimamisti

Back