hasan fındık a göğüs büyütme ameliyatı oldum.süperiiiiiimmmmmmmmmmm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
speak Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi speak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
hasan fındık a göğüs büyütme ameliyatı oldum.süperiiiiiimmmmmmmmmmm
Çok geçniş olsun canım,ama süperim demekle olmaz.Anlat bakalım ameliyat ne kadar tuttu,hangi yöntemle oldun,kaç cc koyuldu ? Bilgilerini bakliyoruz..
Çok geçniş olsun canım,ama süperim demekle olmaz.Anlat bakalım ameliyat ne kadar tuttu,hangi yöntemle oldun,kaç cc koyuldu ? Bilgilerini bakliyoruz..
yavru ameliyat 5000 tl tuttu .. 1 hafta oldu olalı ama hep benimleymişler gibi inan kas altı , göğüs altından oldum .. 300 cc koydu hasan bey çünkü vücut ölçüm ancak bunu kaldırabiliyomuş zaten bende burada silikonlu var diye bağıran göğüsler istemedim kendisinden ama gören bir daha bakıyo yuvarlak silikon kullanıldı .. markası mentor :)
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
yavru ameliyat 5000 tl tuttu .. 1 hafta oldu olalı ama hep benimleymişler gibi inan kas altı , göğüs altından oldum .. 300 cc koydu hasan bey çünkü vücut ölçüm ancak bunu kaldırabiliyomuş zaten bende burada silikonlu var diye bağıran göğüsler istemedim kendisinden ama gören bir daha bakıyo yuvarlak silikon kullanıldı .. markası mentor :)
Teşekkür ederim bilgilerin için canım.Valla iyiymiş,Hasan beyin muayenehanesi anadolu yakasında sanırım,ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor acaba.Ben avrupa yakasında oturuyorumda,onun için sordum.Ne güzel oldun kurtuldun,darısı benim başıma.:92:
Teşekkür ederim bilgilerin için canım.Valla iyiymiş,Hasan beyin muayenehanesi anadolu yakasında sanırım,ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor acaba.Ben avrupa yakasında oturuyorumda,onun için sordum.Ne güzel oldun kurtuldun,darısı benim başıma.:92:
canım evet muayenehanesi kadıköyde . ama ameliyat yaptığı plastik cerrahi merkezi altunzadede ismi BEVERLY HİLLS PLASTİK CERRAHİ MERKEZİ merak etme bende avrupa yakasında oturuyorum ama anadolu yakasına gitmeye değer inşallah sende yaptırır güzel göğüslerin zevkini yaşarsın
teşekkür ederim bilgilerin için canım.valla iyiymiş,hasan beyin muayenehanesi anadolu yakasında sanırım,ameliyatlarını hangi hastanede yapıyor acaba.ben avrupa yakasında oturuyorumda,onun için sordum.ne güzel oldun kurtuldun,darısı benim başıma.:92:
benim de başımaaaaaa benim de başımaaaaaa :92:
inşallah seninde başına inan değer yavruuuu
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Sorma canım ya..İkimizde uzun zamandır burada ameliyat olanlara geçmişler diliyoruzzz..Özeniyoruzz..hüzünleniyoruz.Ama bizde elbette bir gün ameliyat olacagız degilmi arkadaşım..Sabırr sabırr yaa sabırr.
Sorma canım ya..İkimizde uzun zamandır burada ameliyat olanlara geçmişler diliyoruzzz..Özeniyoruzz..hüzünleniyoruz.Ama bizde elbette bir gün ameliyat olacagız degilmi arkadaşım..Sabırr sabırr yaa sabırr.
cnm bu arada hasan fındık dren kullanmıyo ameliyattan uyandığında sadece südyenin oluyo vede tabiki dikişlerin umarım olursun sende kavuşursun yavru
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
cnm bu arada hasan fındık dren kullanmıyo ameliyattan uyandığında sadece südyenin oluyo vede tabiki dikişlerin umarım olursun sende kavuşursun yavru
doktor basarılı olup kanamayı kontrol altında tutabılıyosa dıren kullanmasına gerek yok ve bana gore kı bu kendı sahsı fıkrım dıren kullanan doktor basarısızdır ve hastasına o dırenın acısını cektırır...
basarılı doktorların coguda kullanmıyo zaten..bnım doktorum bende kullanmadı.. bunu doktorumun kullanmamasına dayanarak solemıyorum..doktorum benı bu konuda bılgılendırdı yeterınce..sızlerın aklınızda soru ısaretlerı varsa net elınızın altında ve doktorların maıl adreslerıde.. maıl atıp aklınıza takılanları sorabılırsınız..
doktor basarılı olup kanamayı kontrol altında tutabılıyosa dıren kullanmasına gerek yok ve bana gore kı bu kendı sahsı fıkrım dıren kullanan doktor basarısızdır ve hastasına o dırenın acısını cektırır...
basarılı doktorların coguda kullanmıyo zaten..bnım doktorum bende kullanmadı.. bunu doktorumun kullanmamasına dayanarak solemıyorum..doktorum benı bu konuda bılgılendırdı yeterınce..sızlerın aklınızda soru ısaretlerı varsa net elınızın altında ve doktorların maıl adreslerıde.. maıl atıp aklınıza takılanları sorabılırsınız..
kesinlikle haklısın gizeml eğer sorunuz olursa cvplayabilirim :76:
kesinlikle haklısın gizeml eğer sorunuz olursa cvplayabilirim :76:
ameliyat oldukdan sonra sımsıkı bandajım vede sporcu südyenim vardı.. 1 gün sonra bandajım çıktı , bir hafta sonrada sporcu südyenimi çıkardı doktorum normal toparlayıcı telsiz vede süngersiz südyen kullanmaya başladım .. hasan fındık diyorum başkada bişey demiyorum kızlar
kesinlikle katılıyorum gizem.benim doktorum da dren denen o şeyi kullanmadı.uyandığımda sadece önden klipsli korse vardı üzerimde.
diren sartttt
bugun dunyada butun onemli ameliyatlarda arastirirsaniz diren oldugunu gorursunuz. gecen bir tanidik skolyoz oldu, omurilik, onda da diren vardi,tp literatrunde ic kanamayi en cabuk ve en etkin bicimde gosteren tek sey diren.haa ne guzel ki diren takili olmayan arkadalarimiz bir sorun yasamamis, kimse yasamlarini istemez zaten, ama yasayan olursa ya ki nitekim benim bir arkadasim yasadi.2.kez ameliyat olucak..
internette ingilizce sitelerde bir search edin,gorun arkadaslarimmm
bugun dunyada butun onemli ameliyatlarda arastirirsaniz diren oldugunu gorursunuz. gecen bir tanidik skolyoz oldu, omurilik, onda da diren vardi,tp literatrunde ic kanamayi en cabuk ve en etkin bicimde gosteren tek sey diren.haa ne guzel ki diren takili olmayan arkadalarimiz bir sorun yasamamis, kimse yasamlarini istemez zaten, ama yasayan olursa ya ki nitekim benim bir arkadasim yasadi.2.kez ameliyat olucak..
Bende onu bugün arastirdim ya almanlar bile Hasan Findik diyor demekki cok basarili bi Doktor bende istiyorum =) bu arada hayirli olsun
aysima cnm zaten hasan beyin zaten yurt dışından vede yurt içinden olan birçok hastası var .. ama mutlaka şiddetle tavsiye ederim .. hem çok iyi hemde akıllı biri olduğuna inanıyorum .. eğer yardım istersen ben buradayım
diren sartttt
cnm benim uyandığında zaten sporcu südyenin sımsıkı sıkıyor seni birde bandajın sıkıyor .. nerdeyse sıkılıkdan nefes alamıyosun o yüzden kan birikme olasılığı imkansız vede ben birkaç doktora sordum hepsi aynı fikirdeler ..