Sözünü tutmadı

ramazandan dolayı gelmemesi çok doğal fakat ayni aile arkadaslariyla cikmasina da laf edebilirdi iftari yaptiktan sonra madem ailesiyle olma zorunlulugu yok o zaman sözünü tutacak yanina gelecek yani iftarini ailesiyle yaptiktan sonra serbest kalmis sozunu tutmamasi icin bir sebep yokmuski

evet söz vermiş olabilir, evet tutamamış olabilir, bu durumdan üzgünse ki siz de hak vermişsiniz aslında, sizin anlayışlı olmanız gerekir bana göre, hatta ona sizin gelme demeniz gerekir, ters zamana denk geldiğini kabul ediyorsunuz çünkü.

Haklisin. Ufak tefek birsey degil her ne olursa olsun gelicem demis. Yapamicagin sozler verme diyerekten bye bye diyerekten bence...

bende öyle sanmıştım :) fakat az önce söyledi, akşam iftarı arkadaşlarıyla mangal yaparak açacakmış :) yani öyle iftar sofrasında bulunulacak diye bir durum yok demek ki ailede.

ben dün kırgın olduğumu çok belli ettim ama o hep görmezden geldi gün boyunca. en son uyumadan bu konuda tam düşüncelerimi söylemek istedim. kavga olarak algıladı. Halbuki sadece doğru dürüst konuşmak istemiştim. Hani demişssiniz ya üzgünse anlayışlı ol diye, ağzımı açtırmıyor bu konuda resmen. Hemen kızmaya başlıyor. Ben artık bu konudan geçtim. ama sanırım biz bitmek üzereyiz. günlerdir eskisi gibi değil ve bana karşı çok kötü davranmaya başladı. Baş edemiyorum. günlerdir sürekli ağlamaktan yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…