Eveeeettttt sonunda biz de evlilik yoluna girdik :) Bir hafta arayla evde aile arasında sözümüzü ve nişanımızı yaptık. Kazasız belasız atlattık çok şükür :) Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedim. Darısı isteyen herkesin başına, Allah herkese bu mutlu günleri yaşamayı nasip etsin inşallah
Sözümüzle başlıyorum
çiçeğim ve çikolatam :)
aşama aşama tuzlu kahve servisi ve insaflı davranıp kahvenin yanında ikram ettiğim lokumlar :)
aşkım tektaşımı takarken
Nişanımızla devam ediyorum
çok severek aldığım yüzük tepsimiz, yüzüklerimiz ve nişan hediyelerimiz kokulu taşlar :)
nişan çiçeğim, pastamız ve biz :) yüzlerimizi kapatmak istemezdim ama izin çıkmadı :44:
Bunlar da ikramlarımız. Öğlen yaptığımız için ve herkes kahvaltı yapıp geleceği için az çeşit yaptık. Pastanın en tatlı kısmını tabiki ben yedim
Sözümüzle başlıyorum
çiçeğim ve çikolatam :)
aşama aşama tuzlu kahve servisi ve insaflı davranıp kahvenin yanında ikram ettiğim lokumlar :)
aşkım tektaşımı takarken
Nişanımızla devam ediyorum
çok severek aldığım yüzük tepsimiz, yüzüklerimiz ve nişan hediyelerimiz kokulu taşlar :)
nişan çiçeğim, pastamız ve biz :) yüzlerimizi kapatmak istemezdim ama izin çıkmadı :44:
Bunlar da ikramlarımız. Öğlen yaptığımız için ve herkes kahvaltı yapıp geleceği için az çeşit yaptık. Pastanın en tatlı kısmını tabiki ben yedim
Son düzenleme: