- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Mrb kızlar benimde 1.5 yıllık evliyim.1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim,7 ay geçti bi türlü hamile kalamadım.Her yolu denedim çok yıprandım çok savaştım ve dedim ki bi gün hamile kalirsam nasıl kaldığımı paylasicam belki bu sayede hamile kalanlar olur dedim.Ve doktora gittim doktorum ultrasondan baktı ve polikistik over var yumurtalarin tembel dedi önümüzdeki adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi.Çok üzüldüm ama bu ay hiç kafama takmadım nasıl olsa yumurtalarım tembel bu ay olmaz dedim.Sonra nette bi yerde adetten temizlendikten 3 gün sonra temiz bir kağıda öğle saatlerine yakın bir zamanda 110 defa besmele yazıp onu üzerinde taşırsan hamile kalırsın yazıyordu.Ve bu yolla 2 hamile kalan arkadaşım vardı banada umut oldular bende yaptım.Sonra ovulasyon testi de yaptim pik günleri 1 gün var 1 yok değerlendirdik.ilişkiden 2 saat önce de eşime sert bi türk kahvesi icirdim(uyuyan ve hareketsiz olan spermleri uyarır)İlişkiden sonra da ayaklarımı kaldırıp yattım.Ve hayıt hapım vardı evde 5 tane kalmıştı ise yaramaz ama neyse yinede içeyim dedim.Yumurtlamadan 4 gün önce içtim 5.günü yumurtlama günümdu o gün de içtim ve zaten ilaç da bitti bıraktım.Sonra adetime 5 gün varken test yaptım ve çok şükür gerçekten de mucize bu çift çizgiyi gördüm. Çok şükür.Ve doktorum bile şok oldu.Size anlatmak istedim belki bi faydam olur ben hiç bi zaman pes etmedim doktorum bu ay olmaz dese bile çabaladim.Ve hep rabbime yalvardım ağladım.Size sadece şu nü söylemek istiyorum bol bol dua edin bol bol rabbim le konuşun vazgeçmeyin.Mucizeler gerçekten var çünkü.Ve çok zor biliyorum ama biraz rahatlayın çok üzerine düşmeyin.Rabbim hepinize cümle isteyenlere hayırlı evlat nasip eylesin inşallah.Dualarınızı bekliyoruz ablaları.Pazartesi kan vereceğiz degerim sağlıklı bir şekilde yükselmiş olsun dua edin lütfen uzun oldu hakkınızı helal edin