Sözüm söz :)) dedim gitti

fotograflarınız cok anlamlı
az ve öz ama cok sey ifade ediyolar
cok beğendim kısacık masalınızı

tebrikler...

fotograflarınız cok anlamlı
az ve öz ama cok sey ifade ediyolar
cok beğendim kısacık masalınızı

tebrikler...

çok teşekkürler cnm ...fotolarımız kısa ama bu mutlu günü tatmak için 2003 haziranından beri bekliyorduk cnm ...Allah herkesi sevdiğine kavuştursun :)

Resimler çok güzel gerçekten :) Allah tamamına erdirsin mutluulklar

canım bende 2 aylık sözlü birisi olarak söylüyorum çook mutlu olun nişan ne zaman inş bizim kasım gibi düşünüyoruz allahtan bişi çıkmaz ise eğer

canım bende 2 aylık sözlü birisi olarak söylüyorum çook mutlu olun nişan ne zaman inş bizim kasım gibi düşünüyoruz allahtan bişi çıkmaz ise eğer

eflinam nişan düşünmüyoruz biz nişan düğün bi arada yapcağız cnm Allah sizinkini de tamamına erdirsin nişan fotolarını bekliyorum merakla

2003 ten beri heee maşallahhh Nazar
Bende 2006 dan beri bekliyodum tam 7.yıl dönümümüzde evleniyoruz inşallah
Darısı en kısa zamanda başınıza Çok tebrik ediyorumm

:nazar
2003 ten beri heee maşallahhh Nazar
Bende 2006 dan beri bekliyodum tam 7.yıl dönümümüzde evleniyoruz inşallah
Darısı en kısa zamanda başınıza Çok tebrik ediyorumm

size de maşallah cnm

inşallah ben de kavuşurum sevdiğme :)

deli gb bekledik yahu umarım en zor gunlerımız bunlar olur

canım benim ben şimdi gördüm fotoğraflarını, maşallah. çok anlamlılar gerçekten, özellikle dua eden eller insanı duygulandırıyor. Rabbim bir yastıkda kocamayı nasip etsin inşallah.

canım benim ben şimdi gördüm fotoğraflarını, maşallah. çok anlamlılar gerçekten, özellikle dua eden eller insanı duygulandırıyor. Rabbim bir yastıkda kocamayı nasip etsin inşallah.

chocolatemilk çok teşekkür ederim evet yakın bi arkadaşım anlamlı kareler yakalamış bnm de hoşuma gitti...tepsimide kendi elcağızlarımla hazırlamıştım :)

sen bana haber vercekten mihir konusunda detay beklemekteyım bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…