- 6 Ağustos 2010
- 108
- 101
-
- Konu Sahibi sahra_melisa
Haklisiniz hicbirsey yapmamak olmaz onlari ayırmış gibi olacagim yapmazsamBohca degılde bırer kucuk hedıye seklınde olsun derım madem. tepkılıler babalarının evlenmesıne
hazirlamassam onlari yok saymis gibi olacagim hazirlarsam da anneleriyle yasadiklari icin ve anneleri de biraz cadıymış kullandirmayabilir.neyse ben gorevimi yapayim da icim rahat olsunbencede hazırlamalısınız
Biri 19 digeri 10 yaşında yazlik tişort yada elbise mi düşünsem acepBence guzel hediyeler alın 2 sine de
Bohça olmaz sanki..
Elbise olabilir, makyaj eşyası olabilir (19yasindakine ) küçüğe de tişört Tayt gibi takım olabilir..Biri 19 digeri 10 yaşında yazlik tişort yada elbise mi düşünsem acep
evet hazırlada,kullandırtmazsa kendisi bilir,senden çıkmış olurhazirlamassam onlari yok saymis gibi olacagim hazirlarsam da anneleriyle yasadiklari icin ve anneleri de biraz cadıymış kullandirmayabilir.neyse ben gorevimi yapayim da icim rahat olsun
cok guzel fikir tesekkur ederim.istemiyorlar derken evlenince bizi unutursun diye sitemler etmisler.anlayisli olmaya calisacagiz demisler bugün konustuklarinda.büyük kız biraz asi ondan cekiniyorum sadece.cocuklara pek bohca uygun olmaz gibi geliyor bana cunku sonucta babalarinin evlenmesini istemiyorlar ve bohca bir nevi evlilikte kutlama gibi birsey, ama baska hediye olabilir parfum gibi mesela guzel birer paket halinde. tabiki herkezin kisisel dusuncesi sadece fikrimi soylemek istedim.
Cocuklar buyuk evli yetiskin olsa olur bohcada bu durumda bence hediye daha uygun duser.
cok guzel fikir tesekkur ederim.istemiyorlar derken evlenince bizi unutursun diye sitemler etmisler.anlayisli olmaya calisacagiz demisler bugün konustuklarinda.büyük kız biraz asi ondan cekiniyorum sadece.
Cok cok tesekkur ederim guzel yorumunuz ve dilekleriniz icin.evet bekarim ilk evliligim olacak.bakalim zaman ne gosterecekrica ederim canim. Canim oyle ne kadar buyukte olsalar sonucta hic bir cocuk anne babasinin baskasiyla evlenmesini istemez. Simdi sen hakli olarak diyeceksin ben ayirmadim zaten bosanmislardi ama iste cocuk her ne kadar farkinda olsada yinede istemiyor. Cocuklarin aklinda soyle bir dusunce olabilir babam guzel bekar genc bir es aldi ikinci baharini yasicak bizi unutur artik. Tabiki oyle olmaz ama iste gencler bazen oyle dusunebilir. Sana mutluluklar dilerim insallah en kisa surede cocuklar sana alisir.