Nişan sözlümün kızlarına bohça hazırlamam gerekir mi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sahra_melisa

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
108
101
Merhaba arkadaslar.sevdigim insanin ilk evliliginden iki kızı var bir ay sonra nişanlanacağız.cocuklara da bohça hazirlamalimiyim sizce.cocuklar annelerinde kaliyorlar

Son düzenleme:
Babalarinin evlenmesine tepkililer onun icin kararsiz kaldim.yaptiklarimi kullanmazlarsa diye düsündum.tesekkur ederim yorumunuz icin

cocuklara pek bohca uygun olmaz gibi geliyor bana cunku sonucta babalarinin evlenmesini istemiyorlar ve bohca bir nevi evlilikte kutlama gibi birsey, ama baska hediye olabilir parfum gibi mesela guzel birer paket halinde. tabiki herkezin kisisel dusuncesi sadece fikrimi soylemek istedim.

Cocuklar buyuk evli yetiskin olsa olur bohcada bu durumda bence hediye daha uygun duser.

cok guzel fikir tesekkur ederim.istemiyorlar derken evlenince bizi unutursun diye sitemler etmisler.anlayisli olmaya calisacagiz demisler bugün konustuklarinda.büyük kız biraz asi ondan cekiniyorum sadece.

cok guzel fikir tesekkur ederim.istemiyorlar derken evlenince bizi unutursun diye sitemler etmisler.anlayisli olmaya calisacagiz demisler bugün konustuklarinda.büyük kız biraz asi ondan cekiniyorum sadece.

rica ederim canim. Canim oyle ne kadar buyukte olsalar sonucta hic bir cocuk anne babasinin baskasiyla evlenmesini istemez. Simdi sen hakli olarak diyeceksin ben ayirmadim zaten bosanmislardi ama iste cocuk her ne kadar farkinda olsada yinede istemiyor. Cocuklarin aklinda soyle bir dusunce olabilir babam guzel bekar genc bir es aldi ikinci baharini yasicak bizi unutur artik. Tabiki oyle olmaz ama iste gencler bazen oyle dusunebilir. Sana mutluluklar dilerim insallah en kisa surede cocuklar sana alisir.

Cok cok tesekkur ederim guzel yorumunuz ve dilekleriniz icin.evet bekarim ilk evliligim olacak.bakalim zaman ne gosterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…