Sozlümün annesi

ggll00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba. Nasıl anlatacağımı bilmesem de son çare olarak burayı düşündüm akıl almaya ihtiyacım var. 5 yıldr birlikte oldgum bi sevgilim var evlilik hayalleri kurarken birden dünya tersine döndü sanki bunun sebebi benim yaptığım hata. Askere gitti döndüğünde evlenecektik aileler biraz karşı evlenmemize ama biz kararliydik 6ay askerlik yaptı o askerdeyken ben eski sevgilimle görüştüm neyin kafası bilmiyorum neden yaptım bilmiyorum ama döndüğünde herseyi öğrendi akraba sayılırz onun ailesi hiç bişey bilmiyor sizce bu olanlari başkasından duyacaklarina benden duymalari doğru olur mu onları geri kazanmak istiyorum hersey düzelsin istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum

öncelikle sözlüm demişsin ama şuan zaten ortada bişey yok. ikincisi o sevg,linle senin aranda ailesini düşünene kadar sevgilini kazanmaya çalış. o senin arkanda olduktan sonra zaten her şey hallolur.

yüzüne bakmaya yüzün olmaması lazım sen geri kazanmaktan bahsediyosun. aldatmışsın cocugu ötesi var mı ?

Bence insanlarin basina is acma yoluna bak hangi anne oglu askerdeyken eski sevgilisiyle gorusen kizla evlenip mutlu olucagina inanir birak huzurlarini bozma insanlarin sen soylesende olmaz baskalarindan duysalarda

Senin sevgiline yaptığını burdaki kızlara erkek arkadaşları yapınca direkt ayrıl diyoruz.
Bilmem anlatabildim mi?

yine yaparsın çok büyük ihtimalle... çık adamın hayatından daha iyi..

Evliliğin sadakat işi olduğunu düşünüyorum, bu durumda bana göre sadakati bozan siz olmuşsunuz dürüstçe anlatıp yol haritanızı güncelleyin derim. Akrabalar biliyorsa birde ömür boyu kapanmaz bu mevzu, canı sıkılan ortaya atar atar durur sonra uğraş dur...

Back