böyle dünürlükte para muhabbetini hiç sevmem nedeni de bu işte iyiki sözlünüz ve siz dayanıklı çıkmışsınızda aranız açılmamış başka bir erkek olsa gurur mu dersin ne dersin bir triplerle ailesine laf söyletmezdi.
Sonuç olarak olan olmuş arabaları evleri varsa satıp ödesinler diyeceğim ama öyle bir niyetleri olsa zaten satarlardı.Bir şeylerini satmak istemiyorlarsada sözlünüz kredi çektirsin size aylık 300-500 verceklerine kredi ödesinler paranızıda versinler.
Benim oz kuzenimdi iste bunu yapan ben laf sokunca utanmadan cemkirdiydi bir de
Ben hic geri durmadim ama paramizla kalkindiniz elimi ayagimi opmeniz lazimken bir de uste mi cikiyorsunuz diye terslediydim simdi konusmuyoruz
Ben cok fazla sinirlendigim icin iliskiyi kestirip attim sizin durum daha farkli yuz goz olmadan sozlunuzun odemesini saglayarak bir daha da yuz vermeyerek iliskinize devam etmek durumundasiniz malesef cunku esinizin ailesi olacak bu insanlar yarin obur gun mecburen yuz yuze bakacaksiniz cocugunuz olacak gorusmek zorundasiniz evliliginizi gectim koparilacak bir iliski olmayacak ne yazik ki
Vall agzima geleni soylediydim canimhaklısınız bana kalsa asla görüşmem de ortada sevgilimin ana babası var.. siz iyi laf söylemişsiniz gerçi ben de yüzsüz yüzsüz davranırlarsa daha fazla lafımı esirgemicem yani..
Aynı biz.
Vall agzima geleni soylediydim canim
Annem 10seneden fazla zamandir dul
Dul bir kadinin parasina goz dikmek utanmazligin en buyugu
Bir de aile olacaklar resmen soygunculuk
Sizin de anneniz yalniz degil mi?
Ah canimaynen benim annem de yalnız...
Ah canim
Iste hep savunmasiz yalniz insanlari buluyorlar diye bosuna demiyorum
Yok yok sen nefret etme yine de ben yapmam gerekeni yaptim sen de yapman gerekeni yaptir kuzumay siz yazdıkça daha nefret edesim geliyor ahaha
Yok yok sen nefret etme yine de ben yapmam gerekeni yaptim sen de yapman gerekeni yaptir kuzum
Sozlun odesin artik nasil oder bilemem ama onun boynunun borcu
malesef sözlümün hemen tüm maaşını hacizlerini durdurmak için kredi çektirdiler... haklısınız iyi ki sözlüm de gerçekleri gördü umarım değişmez...
Oku tabi kuzum oyle aileme rest cektim vir vir dir dirla olmaz ailesinin borcu onun da borcu su an cunku evli degilsinizhaklısınız. ya ailesinden söke söke alacak ya da ödeyecek... okuycam akşam bunları ona...
yaa ciddi misin? sen nasıl hareket ediyorsun peki..
değişir canım değişir.
Evlenince o da değişir.Şimdi gördüklerini bir anda unutuverir, şu yaşadığı zorlukları unutuverir de anneci babacı olur.
Aklın varsa azcık öyle bir aileye gelin gitme , aile çoook önemli sonradan anlıyor insan.
Sana isterse bin defa anladım desin, sözlün onları atamaz kan bağı var sonuçta.Atmadıkçada sana rahat vermezler.
Oku tabi kuzum oyle aileme rest cektim vir vir dir dirla olmaz ailesinin borcu onun da borcu su an cunku evli degilsiniz
Ayni zamanda annenin parasi seni. De paran cunku kadincagizin baska kimsesi yok
Fazla yüz göz olunmus ve açıkçası sözlunun ailesi gurursuzca beklemekten başka bir halt yapmıyor
sözlün çalışıp ödeyecek büyük ihtimal mantikli olanı da zaten bu en azından 1 sene erteleme yapıp ailesinin annene olan borcunu ustlenebilir
Ya da olmadı annen düğün zamanında artık elini hicbirseye atmasın erkek tarafı bütün masraflari ustlensin sözlune borç birakmasinlar
Biz nişanlıyken eşimin babası babamdan borç alıyor sonra ödedim diyor babam ödemedi diyor böyle durumlar yasandı. Artık ailem hiç görüşmüyor babam 3kağıtçı diye bahseder ondan. Ki kendisi her işini batırmış trilyona dayanan borclar yapmış bir adam.
Eşim askere gitmeden önce eşimin bir şirketi vardı askere gidince babası eşimin imzasını kullanarak 600 küsür milyar daha dolandırılıyor şimdi hepsi eşimin üstüne kac tane icra davamız vardı. Neyseki 1-2 tanesi kaldı.
Sonra benim arabam vardı ailecek gozleri arabamdaydı bir sebepten sattık allem etti kallem etti aldı parayı haftaya vercem dedi aylar geçti bir kısmını ödedi bir kısmı hala ortada yok fln fişman işte.
Eşim mecburen gorusuyor her gun ama ben sadece bayramlarda fln görüşüyorum. Kendileri de asla evime gelmezler.
Eskiden cok takıyordum da artık lanet olsun dedim bıraktım.
Ama senin durumunda annen magdur edilmiş ve resmen iyilikten maraz doğar derler ya durum bu.
Bide ucan kuşa borcları var ama evlerini satmıyorlar bu nasıl bir vurdumduymazlık onu anlayamadım?
Hem karnım doysun hem pastam dursun oldu baska?
Evi arabayı satacaklar borclarını ödeyecekler bu ne rahatlık ya
Queen valla neresinden tutsan elinde kalıyor mesele belli ki peki herhangi bir gayrimulkleri ya da arabaları felan var mı ?borclarina karşılık mahsup etsinler
Size vermeleri lazım aslında çok rahatlar ya yussuzlerEvleri var bir de satmaya calistiklari arabalari. Satamiyorlarmis guya az para veriyormus alicilar
Size vermeleri lazım aslında çok rahatlar ya yussuzler