sözlümün ailesi napsak bilmiyoruz

ya kusura bakmayında konuyu okudum bir güldüm, adam hem oğluna kız almış üstünede birde para oh valla..

Sözlünün ailesini eşimin ailesine benzettim giden gelmiyor.
Umarım kurtarırsınız parayı ama biraz zor görünüyor.
Sözlünü de batıracaklar bu gidişle.
Nedir bu sorumsuz ailelerden çektiğimiz.

evlerini ve arabalarını satmadıklarına ve haciz gelmesin diye oğullarına kredi çektirdiklerine göre bunların size borç ödemeye filan niyeti yok..
sözlünde suçlu..
70bin borcu varken bile insan ailesinin kayın validesinden borç almasına izin vermez
çünkü 70bini ödeyemeyen sizden aldığını da ödeyemez
seni çekip konuşacaktı, bunların çok borcu var ödeyemezler diyecekti..
siz ne yapın edin arabayı üstünüze alın
yoksa bi bardak su içersiniz
borcu dururken ki birde dünürüne borcu varken hala arabaya binebilen o evde oturabilen rahatlıkta insanlarla muhattapsınız çünkü ne yazıkkii
geçmiş olsun..

Bu alici cikmiyor tam bir hikaye biliyorsun degil mi tatlim?uc kurus zarar edip ederinden aza vermiyorlardir hepsi bu ayni bizimkiler gibi onlarin da koskoca oteli var bizden aldiklari parayla diktikleri bir de evleri var kirasini aldiklari saticaz ama alici yok diye zirlayip duruyorlar dilenci gibi
Yani kuzum demem o ki borcum var odeyecem diyen oder onlarda bu sorumluluk yok anladigima gore ama sozlun ne olursa olsun odemek zorunda odemezse onun da ailesinden bir farki kalmiyor bence

işte bu yüzden borç alıp verilmesine karşıyım hele de sizin borcunuz harcınız varken annenin parayı onlara vermesi çok mantıksız ve yanlış olmuş.
ailevi ilişkilerde etkilenmiş umarım öderler en kısa zamanda daha fazla sorunlar çıkmadan.

teşekkür ederim :) siyasette olan siyasette kalır :)

bence de öncelik annemde olmalıydı ama nedense olmamış. şimdi en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz

haklısınız. ben zaten anneni babanı ekstra durumlar dışında görmek istemiyorum dedim... ben de öyle diyor. bilmiyorum nasıl düzelecek. trip atsam daha çok üzülüyor...

ben de borç alıp vermeye dehşet karşıydım bi kez daha karşı oldum. haklısınız...

ya kusura bakmayında konuyu okudum bir güldüm, adam hem oğluna kız almış üstünede birde para oh valla..

hakikaten gülüncek durumdayız...

Anladım.. Oto kirlama ya da galeri herhalde.

alım satım

teşekkür ederim :) siyasette olan siyasette kalır :)

bence de öncelik annemde olmalıydı ama nedense olmamış. şimdi en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz
En az hasarla atlatırsınız inşallah canımm sözlünle aranın bozulmasına izin verme .bu işler gerçekten zor ama karşı taraf haksız. haklı olan annen ne olursa olsun annenin parası verilmeli azda değilkii..umarımm ortam fazla gerilmeden güzelce sonuçlanırr..

Sözlünün ailesini eşimin ailesine benzettim giden gelmiyor.
Umarım kurtarırsınız parayı ama biraz zor görünüyor.
Sözlünü de batıracaklar bu gidişle.
Nedir bu sorumsuz ailelerden çektiğimiz.

ya sorumsuz tabiki hem de şurdan belli adam hala içmesinden geri durmuyor. çocuğu batırdılar batıracakları kadar ilk iş onu şutladılar ... parayı kurtarsak sözlümü zaten kurtardım ben. ama ailesinden çok rahatsızım çook anlatamam çok sorumsuzlar.

ağzınıza sağlık tam düşündüklerimi söylemişsiniz. ama adamlar bize de 70 bin borç var sizden alsak şöyle yapsak diye anlattılar durumu. sözlümle birlikte yaşıyoruz biz o yüzden o da onların söylediği kadar borcu biliyordu işyerlerinin muhasebesine abisi bakıyor çünkü. 200 bin olduğunu duyduğu gün çocuk kalp spazmı geçirdi. zaten çok da uğraştı annem borcu vermesin diye ailesine almayın diye kavgalar çıkardı. ama işte... sonuç bu...
sözlümün ailesiyle ilgili söylediklerinizin harfi harfine ben de öyle düşünüyorum.

Çok yüzgöz olunmuş. Bu şartlarda nasıl aile olursunuz bilemedim

sevgilimin ailesiyle zaten görüşmek istemediğimi söyledim bir de üstüne benden beş kuruş işlemez yardımdı neydi diye de belirttim... ailem sayamam onları biz evde soğuktan üşürken onlar satamadıkları sıcak evlerine arabalarına gidiyorlardı.

kesinlikle kocaa hikaye haklısınız. arabaya 20 milyar veriyorlar işini görürse satiyim diyomuş anneme. şaka gibiler...

umarım çok haklısınız. annem de 2 ay dayanırım sizin de işniz görülsün demiş işte kendince... ama umarım düzelir...

teşekkür ederim aramızın bozulmamasına çoook çabalıyorum. ama biyerde ailesine laf söyleyince bozuluyor haliyle ya da para konusunu açmak istemiyor utandığı için ama açmasak da biz mağduruz... kısır döngü yani. çok teşekkürler...

Butun borclulardaki numara hep ayni ya
Haklisiniz mahcubuz
Ama rahatlarindan odun vermiyor kimse
Ya ben borclu olsam utancimdan yerin dibine gecerim ekmek bile alamam
Bizim borclularin kizlari birakin borcu ustlenmeyi facebooklardan safari fotolari paylasiyor kebapcilarda check in yapiyorölür müsün öldürür müsün

bizim de müstakbel elti öyleydi avmlerde check in yapardı ben sevgilimin annesine söyledim para yok yok diyor alışverişten geri durmuyor bazıları da tutumlu olmak lazım dedim sonra kesildi...

tabi sözlün o kadar uğraştıysa para vermeyin diye annen sırf iyi niyetinden kaybetmiş

ben herzaman şunu bilir ona göre davranırım..
akrabayla kardeşle dostla para işine girmeyeceksin..... çünkü illaki arayı bozar...
alacaklı isteyemz canı sıkılır verecekli veremez isteyen suçlu olur......
allah yardımcınız olsun sözlünüz en azından rahat davranmıyor..

tabi sözlün o kadar uğraştıysa para vermeyin diye annen sırf iyi niyetinden kaybetmiş

annem ben iki ay dayanırım sizin de işiniz görülsün siz de rahatlayın diye düşündü ama insanlar o kadar suistimalciymiş ki dicek bişey yok ...teşekkür ederim...

çok haklısınız tek tesellim onun rahat olmaması zaten...

böyle dünürlükte para muhabbetini hiç sevmem nedeni de bu işte iyiki sözlünüz ve siz dayanıklı çıkmışsınızda aranız açılmamış başka bir erkek olsa gurur mu dersin ne dersin bir triplerle ailesine laf söyletmezdi.
Sonuç olarak olan olmuş arabaları evleri varsa satıp ödesinler diyeceğim ama öyle bir niyetleri olsa zaten satarlardı.Bir şeylerini satmak istemiyorlarsada sözlünüz kredi çektirsin size aylık 300-500 verceklerine kredi ödesinler paranızıda versinler.

bizim de müstakbel elti öyleydi avmlerde check in yapardı ben sevgilimin annesine söyledim para yok yok diyor alışverişten geri durmuyor bazıları da tutumlu olmak lazım dedim sonra kesildi...
Benim oz kuzenimdi iste bunu yapan ben laf sokunca utanmadan cemkirdiydi bir de
Ben hic geri durmadim ama paramizla kalkindiniz elimi ayagimi opmeniz lazimken bir de uste mi cikiyorsunuz diye terslediydim simdi konusmuyoruz
Ben cok fazla sinirlendigim icin iliskiyi kestirip attim sizin durum daha farkli yuz goz olmadan sozlunuzun odemesini saglayarak bir daha da yuz vermeyerek iliskinize devam etmek durumundasiniz malesef cunku esinizin ailesi olacak bu insanlar yarin obur gun mecburen yuz yuze bakacaksiniz cocugunuz olacak gorusmek zorundasiniz evliliginizi gectim koparilacak bir iliski olmayacak ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…