- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.677
hacizli mi araba acaba?arabayı annene devretsin olmadı
Daha ortada hiç bir şey yokken para mevzusunda sıkıntı yaşanması çok kötü olmuş. Artık o aile ağzıyla kuş tutsa annenizin gözünde bitmiştir. Madem ödeyemeyecekler ne diye o borcun altına giriyorlar? Az bir para da değil 25.000 ne demek.. Anneniz resmen parasıyla rezil olmuş, durumun açıklaması en net şekilde bu. Elti hanıma da ayrıca sinir oldum hala neyin kafasını yaşıyorsa hanımefendi?
sevgiliniz çekebiliyorsa kredi çeksin.annenize olan borcu ödesin.ailesinede benden bu kadar desin.kazandığıylada kredi borcunu kapatsın.bu şekilde de zaten ailesine yardımcı olmuş olacak.aklıma tek gelen bu.zor bir durum.umarım kısa sürede atlatırsınız.
bence de bu çok mantıklı.hacizli değilse tabi ki dediğiniz gibi.hacizli mi araba acaba?arabayı annene devretsin olmadı
Satacaklar evlerini arabalarını ödeyecekler borçlarını o zaman. Ödemiyorlarsa sözlün maaşını annene verecek kendi ailesine değil. Sizi bu kadar mağdur etmeye hakları yok.
bence annen bi düşünsün.hiç yoktan iyidir.Ayrıca anneni de tebrik ederim senin gibi hayırlı bir evlat yetiştirmiş sen ve annen çok sağ duyulu davranmışsınız herkes sizin gibi olmayabilirdi.
belli ki para olarak alamayacaksınız.anneniz kesinlikle arabayı kabul etmeli.hiç yoktan iyidir.satar arabayı öder borçları.
bize bu kadar borcu olduğunu söylemedi ki ... borç var diyorlardı hep ama biz az bi miktar sanıyorduk. sevgilim demek ki ondan karşı çıkmış annemin parayı vermesine... gururumdan söyleyemedim borcun miktarını ama abimle babam da bana hep 70 bin borç var diyorlardı icra gelene kadar benden sakladılar 200 bin olduğunu diyor...
çok teşekkür ederiz... dediğiniz gibi olay çıkarmadık hala da çıkarmıyoruz kırmamaya çalışıyoruz. ama devir fikrini bi konuşalım annemle güzel bir fikir... çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz...
Bu durumda yapılması gereken eşit değerde bir malı annenizin üstüne geçirmesi olacaktır. Nakit para yoksa borç bu şekilde ödenebilir.
O zaman kusura bakmayın ama bunların yaşanmasına sevgiliniz bile bile göz yummuş. Ne demek gururumdan söyleyemedim borcun büyük miktarda olduğunu? Şuan çok mu gururlu görünüyor kendisi? Ödeyemeyeceklerini bal gibi de bildiği halde sesini çıkartmamış. Annenizin darda kalmasındai kayınpederin olduğu kadar sevgilinizin de büyük payı var
rica ederim umarım olumlu sonuçlanır.Aksi durumda sizde resti çekin artık derim.
dostla ye iç ama alışveriş yapma demişler.
hadi cimcime yorum yapayımm sana azucukk..neden annen verdiki dicem olan olmuşş ama evleri var arabaları var satacaklar ve annenin borcunu kapatacaklar..öyle şeymi olurr yahuu.. nasıl bakıyorlar annenin yüzüne yazık değilmi kadınaa..borçlarda öncelik annendirr.evleri var ama satmıyorlar nedense. arabayı satmaya çalışıyorlar da alıcı çıkmıyormuş öyle söylüyorlar...
Ne işi kurmuşlar da bu kadar borca batmışlar? Meblağ çok yüksek çünkü.
ben nasıl rest çeksem ki? Sevgilimi ezmek istemem, ama ailesine nasıl bir rest çekebilirim sizce ?