sözlümün ailesi napsak bilmiyoruz

hacizli mi araba acaba?arabayı annene devretsin olmadı

arabada da haciz vardı ama kapattılar onu. devretme kısmını hiç düşünmemiştik ama annemben artık paramı istiyorum diyor genelde kabul etmez sanıyorum...

Daha ortada hiç bir şey yokken para mevzusunda sıkıntı yaşanması çok kötü olmuş. Artık o aile ağzıyla kuş tutsa annenizin gözünde bitmiştir. Madem ödeyemeyecekler ne diye o borcun altına giriyorlar? Az bir para da değil 25.000 ne demek.. Anneniz resmen parasıyla rezil olmuş, durumun açıklaması en net şekilde bu. Elti hanıma da ayrıca sinir oldum hala neyin kafasını yaşıyorsa hanımefendi? :KK14:

kesinlikle öyle oldu sadece annem değil benim gözümde de bittiler sevgilim de sadece ailesi olduğu için muhatap oluyor. annem de tam sizin cümlenizi kullanıyor ve iyi niyetimi suistimal ediyorlar resmen oyalayıp diyor... elti hanım avm avm gezerdi bu ara gezemiyor diye konuşup duruyordur ...

sevgiliniz çekebiliyorsa kredi çeksin.annenize olan borcu ödesin.ailesinede benden bu kadar desin.kazandığıylada kredi borcunu kapatsın.bu şekilde de zaten ailesine yardımcı olmuş olacak.aklıma tek gelen bu.zor bir durum.umarım kısa sürede atlatırsınız.

sevgilm maaşının hemen hepsini icralar için çektikleri krediye veriyor. bu sebeple bu mümkün değil malesef :KK43: umaım atlatırız teşekkürler :KK43:

bence annen bi düşünsün.hiç yoktan iyidir.Ayrıca anneni de tebrik ederim senin gibi hayırlı bir evlat yetiştirmiş sen ve annen çok sağ duyulu davranmışsınız herkes sizin gibi olmayabilirdi.

Satacaklar evlerini arabalarını ödeyecekler borçlarını o zaman. Ödemiyorlarsa sözlün maaşını annene verecek kendi ailesine değil. Sizi bu kadar mağdur etmeye hakları yok.

kesinlikle haklısınız. evi satmıyorlar arabayı da alan çıkmıyormuş dediklerine göre. sevgilim tüm parasını onlara icra gelmesin diye kredi çekti . o sıralarda annenin parası hazır vericez diyorlardı sevgilim krediyi çekti sonra dediler ki para yok. çocuk da annenin parasını ödeyim diye teklif etmişti halbuki.

belli ki para olarak alamayacaksınız.anneniz kesinlikle arabayı kabul etmeli.hiç yoktan iyidir.satar arabayı öder borçları.

bence annen bi düşünsün.hiç yoktan iyidir.Ayrıca anneni de tebrik ederim senin gibi hayırlı bir evlat yetiştirmiş sen ve annen çok sağ duyulu davranmışsınız herkes sizin gibi olmayabilirdi.

çok teşekkür ederiz... dediğiniz gibi olay çıkarmadık hala da çıkarmıyoruz kırmamaya çalışıyoruz. ama devir fikrini bi konuşalım annemle güzel bir fikir... çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz...

Bu durumda yapılması gereken eşit değerde bir malı annenizin üstüne geçirmesi olacaktır. Nakit para yoksa borç bu şekilde ödenebilir.

bize bu kadar borcu olduğunu söylemedi ki ... borç var diyorlardı hep ama biz az bi miktar sanıyorduk. sevgilim demek ki ondan karşı çıkmış annemin parayı vermesine... gururumdan söyleyemedim borcun miktarını ama abimle babam da bana hep 70 bin borç var diyorlardı icra gelene kadar benden sakladılar 200 bin olduğunu diyor...

O zaman kusura bakmayın ama bunların yaşanmasına sevgiliniz bile bile göz yummuş. Ne demek gururumdan söyleyemedim borcun büyük miktarda olduğunu? Şuan çok mu gururlu görünüyor kendisi? Ödeyemeyeceklerini bal gibi de bildiği halde sesini çıkartmamış. Annenizin darda kalmasındai kayınpederin olduğu kadar sevgilinizin de büyük payı var :KK12:

çok teşekkür ederiz... dediğiniz gibi olay çıkarmadık hala da çıkarmıyoruz kırmamaya çalışıyoruz. ama devir fikrini bi konuşalım annemle güzel bir fikir... çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz...

rica ederim umarım olumlu sonuçlanır.Aksi durumda sizde resti çekin artık derim.

Bu durumda yapılması gereken eşit değerde bir malı annenizin üstüne geçirmesi olacaktır. Nakit para yoksa borç bu şekilde ödenebilir.

haklısınız bir de bu alternatifi değerlendirmek lazımm. teşekkürler...

O zaman kusura bakmayın ama bunların yaşanmasına sevgiliniz bile bile göz yummuş. Ne demek gururumdan söyleyemedim borcun büyük miktarda olduğunu? Şuan çok mu gururlu görünüyor kendisi? Ödeyemeyeceklerini bal gibi de bildiği halde sesini çıkartmamış. Annenizin darda kalmasındai kayınpederin olduğu kadar sevgilinizin de büyük payı var :KK12:

ona söylenen hep borcun 70bintl kadar olduğuydu o şartlarda ödemek zor olacak diye çok karşı çıktı kavgalar ettiler. ama birgün parayı aldıktan sonra abisi babası diyor ki borç 200bin tl. çocuk da şoka girdi tabi. o da bilmiyordu...

evleri var ama satmıyorlar nedense. arabayı satmaya çalışıyorlar da alıcı çıkmıyormuş öyle söylüyorlar...
hadi cimcime yorum yapayımm sana azucukk..neden annen verdiki dicem olan olmuşş ama evleri var arabaları var satacaklar ve annenin borcunu kapatacaklar..öyle şeymi olurr yahuu.. nasıl bakıyorlar annenin yüzüne yazık değilmi kadınaa..borçlarda öncelik annendirr.

ben nasıl rest çeksem ki? Sevgilimi ezmek istemem, ama ailesine nasıl bir rest çekebilirim sizce ?

sen sevgiline sevgilin de ailesine çekecek..Artık mahcup olduğunu insanların yani sizin yüzünüze bakamadığını size yeterince yardımcı olduğunu (yani anne ve babasına) sizde benim yüzümü o insanlara karşı eğdirmeyin arabayı ya satın ya devredin aracın değeri ne bilmiyorum ama.. Ya annenizin üzerine yapsın.. Ya da bir an önce satılması için elinden geleni yapsın..

Artık zor durumda kaldığını karşı tarafın (yani sizin) tek kelime dahi etmeyerek daha çok ezildiğini aksi durumda artık hiç bir zaman kendileri ile görüşmeyeceğini sileceğini iletsin..

Prensip olarak borc alip vermeye karsiyim sebebi de iste bu olaylar
Bizim ailede de var ayni sey annem enistesine on yil once borc verdi onlr da faizini bile odemediler ama vur patlasin cal oynasin hayatlarina devam ediyorlar ben sinir olup laf soyleyince de aliniyorlar utanmadan cok sinir oluyorum bu duruma kusura bakmayin konuyu sabote etmis gibi oldum ama
Caresi yok bu tur olaylarin malesef sozlunuze duser bu borcu tek seferde faiziyle odemek

X