sözlümle kampa gidiyoruz ve ben şok!!

angelof01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
8
2
34
herkese selam arkadaşlar belki biliyorsunuz facebookta kamp grupları var bu gruptanlardan birtanesi kamp yapma etkinliği düzenlemişler bu haftasonu için bizde sözlümle gideceğiz ifade etmem gerekiyor ki ben muhafazakar bi ailenin kiziyim ki zaten kafa olarakta karşıyım evlenmeden yakınlaşmaya falan ondan dolayi gönülsüz yaklasmistim ama baktim bayagi giden bayan arkadas var sozlumunde israriyla nihayetinde kabul ettim neyse sözlümle beraber bu kampa katilacagiz ta gecen haftadan anlastik heyecanla hazırlıklarımızı falan yapıyoruz ikimiz de ilk defa kamp yapacağız dün sozlum bu facebooktaki gruba gitmiş ekte ekledigim ihtiyaç listesini paylaşmış ve kamp grubundaki profesyonel arkadaşlara sormuş merhaba arkadaşlar işte ilk defa kamp yapacağız unuttuğumuz birşey olmasın istiyoruz falan diye sizce birşey eksik mi bakabilirmisiniz diye bu listeyi paylasmislar bende facebookta gördüm ve listedeki bazı maddeler benim midemi bulandırdı doğrusu !!! aşagi tarafta yazanlara bakarsaniz anlarsiniz
sizce ne yapmaya calısıyor amacı ne yani kafasından ne geçiyor sizce bana ne yapıcak kafam çok karışık

Eklentiler

• IMG-20181123-WA0009.jpeg
    IMG-20181123-WA0009.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 7.119
:)) yanliz 3 ünü al alta siralams yazının içine dagitsaydi 1i hariç belki bu kadar göze batmazdi :)) amaç belli ama sonuçta belli gitmeyin o bişeyler olmadı die burnundan getircek sizde bişeyler olursa pişman olup hayatı kendinize zehir ediceksnz. İki ucu b.klu deynek

Sen ıssız adaya düşsen yanına alacağin 3 şeyi götür gerisini boşver :KK48::KK48::KK48: bildigin kamp listesi alkol ve sigara eklenmis ben de listede kelepce jop falan mi var acaba dedim:KK48::KK48: cok heycanlisin ilk kamp deneyimin her seye hazirlikli ol yarasalar icin sarimsak yazmamislar tavsiyem onu da yanina al:KK48::KK48: Allah baska dert vermesin :-)

Sen ıssız adaya düşsen yanına alacağin 3 şeyi götür gerisini boşver :KK48::KK48::KK48: bildigin kamp listesi alkol ve sigara eklenmis ben de listede kelepce jop falan mi var acaba dedim:KK48::KK48: cok heycanlisin ilk kamp deneyimin her seye hazirlikli ol yarasalar icin sarimsak yazmamislar tavsiyem onu da yanina al:KK48::KK48: Allah baska dert vermesin :-)

nasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??

nasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??[/QUOTE

Sözlün degil mi senin kafa yapini bilmiyo mu
nasıl yani bu liste normal mi ?? tamam kamp konusunda cahil olabilirim ama pr.....tifi ne yapıcak yani kampla nenilgisi var ki??
Belki birinin ihtiyaci olur demistir ya da ates yakmaya destek icin kullanacaktir :KK48: biz nerden bilelim listeyi atana sor bu ne hayirdir ne is diye

Bunları birçok kişinin göreceği bi grupta paylaşması çok çirkin bence. Profil fotoğrafı vardır muhtemelen ve o insanlar ikinizi kamp alanında gördüğünde direkt akıllarına prezervatif ve vazelin gelicek. Sözlünüz kaç yaşında Allah aşkına? Sizin de gideceğeniz bir etkinlikte böyle bi saçmalığı nasıl yaptı.

X