Kizlar oncelikle sunu belirteyim bunu yazarken amacim sozlumun dusuk maas almasini elestirmek degil sizin tecrubelerinizden yardim almak. Onyargili yorumlarda bulunmamanizi onemle rica ediyorum.
Sozlum tekniker ben muhendisim yani okulun uzatmasini okuyorum mart ayinda ise baslicam.Sozlumunse kendi isleri vardi sanayide cok yeni kurulmus bir aile sirketi. Bu sirket daha havalanamadan sozlumun abisi yuzunden buyuk borca girdi ve sozlum abisinin borcunu oduyordu bunu daha onceki konumda yazmistim.
Ama abisinin sorumsuzluklari basina dank etmis olsa gerek sozlum aniden birakip is aramaya basladi onlardan gelecek bes kurus istemiyorum demeye basladi.
Benim size sorum su olacak. Sozlum 2 bin tl maas alacak ben de ise baslarken 3bin tlye imza aticam. ama beni yabanci dillerimden dolayi firma surekli yurtdisina gonderecegini soyledi ve zamanla maasimin da artacagini soyledi. Ayni firmada calisan bir tanidigimiz var 2 yillik muhendis 5bin tl kazaniyor diyor. Sozlum bu aramizdaki maas farkini kafaya takar mi evlenince?
Ben ona kesin bir dille benim aradigimin sadakat ve huzur oldugunu ona asik oldugumu ve paranin asla onemli olmadigini gerekirse benim ondan fazla aldigim miktarla yardimlarda bulunacagimi soyleDim. O da ben hic sorun etmem aksine seninle gurur duyarim dedi. zaten biraz elim rahatlasin ben yine kendi isimi kurarim falan demeye basladi. Ama erkekler para mevzusunu gurur yapar diye korkuyorum.
Yani ben onu cok seviyorum ve asla parada gozum yok sadece kendisini bu komplekse sokmamasini nasil saglarim bunu merak ediyorum. Yardimlarinizi bekliyorum
Bu konunun onunu simdi almazsam ilerde gec olabilir diye korkuyorum...