• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlüme dogümgünü hediyesi için değişik fikirlerinizi bekliyorum

pazzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
70
4
36
İstanbul
slm kızlar sözlümün 3hafta sonra doğumgünü var 4senelik ilişkimizde adama almadığım kalmadı hatta donuna kadar:9::9:burdan birkaç konu okudum ama nerdeyse tamamını yaptım diyebilirim.fotolu bardaklar takvimler saatler kıyafetler vs...değişik ve anlamlı birşey istiyorum el emeğide yapabileceğm birşey, illa hazır almama gerek yok yani ama şimdilik fikrim yok sizden aldıklarımı bir köşeye not edip aklımda birşeyler oluşturucam yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar :66:

ahaha iyi yapmışsın canım :9:baktım az önce siteye gerçekten cok şirin hepsi fikrin için teşekkür ederim. başka kimse yardım etmeyecek sanırım:31::31:

Son düzenleme:
canım malum erkeklerin kalp yolu mideden geçermiş :1: bonnyfood dan çok güzel meyve sepetleri, tatlılar, kekler sipariş edebilirsin.. keklerle şekerlemelerle harikalar yaratıolar.. üzerinede güzel bir yazı :56: :1:

hatta bugün yakala da bonnyin indirim çeki var. almak istersen eğer fikir olsun tatlım.. ben aldım ramazann bitmesini bekliyorum :34:

almayı çok istediği bişey muhakkak vardır şuan itibariyle onu alabilirsin. ben bi keresinden aldığım hediyeyi şıpsevdi sakızlarından çıkan kağıtları birbirine ekleyerek hediye paketi yapıp öyle vermiştim çok emek harcamıştım onun için ama çok beğenmişti :34:

fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar bir ara zippo lara bakıyorduk beraber zippo mu alsam acaba ama sadece oda olmaz gibi ya sanki yanına alternatif ne olabilir aynı şehirdeyiz ama ailesiyle kalıyo ellerimle güzel bir masa hazırlıyım desem olmaz:31::31:

fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar bir ara zippo lara bakıyorduk beraber zippo mu alsam acaba ama sadece oda olmaz gibi ya sanki yanına alternatif ne olabilir aynı şehirdeyiz ama ailesiyle kalıyo ellerimle güzel bir masa hazırlıyım desem olmaz:31::31:

Zippo sakın alma çakmak ayrılıktır :) batıl inanç tabiki ama benim gerçekten öyle oldu :)

Back