- 10 Temmuz 2014
- 28
- 3
Merhaba Hanımlar. benım 4 yıllık bir ilişkim var üni son sınıftayız. 2 ay once sözlendık. ailesi gelip istedi ve çekirdek aile arasında söz kesildi. herkese duyruldu. Şimdi sözlüm ve ben izmirde yasıyoruz. ancak sözlümün baba tarafı ankarada yasıyor yanı hıc tanısmadım onlarla.DAyısı teyzelerı falan tanıyorum ama baba tarafıyla bır tanısmıslıgım yok. sözlümün en küçük amcası 1 ay sonra evlenıyor. sözlüm bana sen gelmezsin nişanlım değilsin sonucta Laf ederler sonra bak ugur sözlüsünü getrmıs derler dedi. aban cok tuhaf gedı. sonucta bende artık o ailenin bir parçası olucam ve amcalarylada tanısmak ıcın bır fırsat bu. Ayrıca bız ankarada okuyoruz unı. yanı dugune gelsem onlarda kalmıcam kendı evıme donucem. bılemedım yanı ben olsam akrabamın dugunune gıtsem tek degıl onunle gıtmek ısterdım. tabı kayınvalıdem dogrusunu bılır dıye dusunuyorum ama sözlumun boyle demesınden sonra kayınvalıdem cagırsa bıle gıtmeyı dusunmuyorum. Kırıldım. sunu da belırtmek ısterım sözlüm çok cekıngen bırı yanı annesınden babasından falan hala cekınır. amcalarına saygı duyar ve tabırı caızsekorkar onlardan. belkı de bu yuzden utanıyor dıye dusundum.