sözlü ya da nisanlı olmayıp bu duyguların nasıl oldugunu merak edenler:)))

Belissa

♡ Бизимки Масалди ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
28.691
7.350
198
arkadaslar benim sewgilim war bu yaz nısanlanmayı ıstıyoruz ama ben cok sabırsızım burada resım falan paylasanları gördükce bu duyguları tatmak istiyorum benım gıbı olanlarr?buyruunnn

bi tek ben mi warım kızlar yaa bu duyguları merak eden??

Allah kalbıne gonlune gore versın hayırlı ınsanlarla karsılastırsın canım

Canı benım nısanlılık cok guzel allah sanada ısteyen herkezede nasıp etsın ınsallah ben 2sene nısanlı kaldım ınan bana evlılıkten cok cok daha guzel

Canı benım nısanlılık cok guzel allah sanada ısteyen herkezede nasıp etsın ınsallah ben 2sene nısanlı kaldım ınan bana evlılıkten cok cok daha guzel

dogrudur canm.Allah mutlulugunu daım etsın ınsallah bakalım sıra bana ne zaman gelecekk

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlenmeden evvel bana evlı olan herkez nısanlılıgın tadını cıkartın en guzel zamanlarınız derlerdı kızardım neresı guzel hep hasret ıcındeyız bırbırımızı cok ozluyoruz kavusmalıyız dıye kızardım ole soleyenlere ama evlenınce anladımkı coooooooook haklılarmıs özlem demek askın taze kalması demekmıs ask kavusamadıgına duydugun ozlemmıs meger
sevgılısı olanlar nısanlı olanlar cıdden tadını sındıre sındıre cıkararın be ogunlerı cok ozledım 1gun dahı olsa o gunlere donmek ıcın neler vermezdım

bunu bende dusunuyorum hatta sewglımede dıyorum ewlılık askı öldürür yada artık bırbırımıze alısacagmız ıcın ıyı olmayabılır dıye ama o oyle dusunmuo daha guzel olur hersey dıo bılemıyorum bakıcaz artk

bana sevgililikten bir farkı varmış gibi gelmiyor biz hala aynıyız her anlamda nişanlandıktan sonra değişen birşey olmadı

sadece etrafa karşı daha rahatız işte dışarı çıkarken bi de ailelere gitme gelme durumu oluyo

inşallah evliliğimizde böyle gider, senin için de şimdiden hayırlı olsun canım

Nişanlılık heyecanlı tatlı pembe bulutlar üzerinde oluyor Ama evlilikte güzellikler barındırıyor içinde, nişanlılıkta olmayan. Yalnız evlenince ev sorumluluğu yeni akrabalar işler güçler vs nişanlılıktaki gibi olmuyor tabi :) Ama nişanlıyken de düğün nasıl olcak, eşyalar nasıl olcak, işte maddi manevi bir problem olmasın vs stresleri oluyor. Yani her dönemin kendine özgü güzellikleri ve zorlukları var, hepsinin tadını çıkarmaya çalışmak gerek :13:

Son düzenleme:

cnm cok tesekkur ederım yasayıp gorucez. tabi nasıp olursa

oyledır tabi cnm. bu ewrelerı gecırenler daha ıyı bılır nasıl oldugunu.bende nısanlandıgım zaman yazıcam buraya nasıl bı duygu oldugunu

bende 1 senedir nişanlıyım mayısta düğünüm var herkesten duydum en başlarda nişanlılık çok güzel o günleri çok ararsın evlenince öle olmuo vs vs... ben nişanlılığımda hiç hayretlere düşmedim.Nişanlımla bi problemim yok ama çevresel etkenlerr!!! Evlilik kurtuluş bizim için açıkçası.Nişanlılığımın tadını çıkaramadığım için bu duyguyuda anlatamıycam canım allah sana evleneceğin insandan önce iyi insanlar versin etrafına herşey 2 kişi arasında olup bitmiyor.40 kişi mdahale ediyor böyle şeylerde nişanlılığımda çok sıkıntı çektiğim için inş evliliğim iyi olucak :)

cnm Allah senı de mutlu etsın ınsallah ınsallah ıyı ınsanlarla karsılasırız hepımızde. bu daha onemlı tabiki de

hapiniz bu konuşarda çok tecrübelisiniz.. ya bişeyi çok m.edyrm..nişanlınızın veya eşinizin doğru kişi olduğa nasıl emin oldunuz.. bende sevgilimle ileriye yönelik düşünüyorum.. ama bağzen acabalarım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…