Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kalbıne gonlune gore versın hayırlı ınsanlarla karsılastırsın canım
Canı benım nısanlılık cok guzel allah sanada ısteyen herkezede nasıp etsın ınsallah ben 2sene nısanlı kaldım ınan bana evlılıkten cok cok daha guzel
bana sevgililikten bir farkı varmış gibi gelmiyor biz hala aynıyız her anlamda nişanlandıktan sonra değişen birşey olmadı
sadece etrafa karşı daha rahatız işte dışarı çıkarken bi de ailelere gitme gelme durumu oluyo
inşallah evliliğimizde böyle gider, senin için de şimdiden hayırlı olsun canım
Nişanlılık heyecanlı tatlı pembe bulutlar üzerinde oluyor Ama evlilikte güzellikler barındırıyor içinde, nişanlılıkta olmayan. Yalnız evlenince ev sorumluluğu yeni akrabalar işler güçler vs nişanlılıktaki gibi olmuyor tabi :) Ama nişanlıyken de düğün nasıl olcak, eşyalar nasıl olcak, işte maddi manevi bir problem olmasın vs stresleri oluyor. Yani her dönemin kendine özgü güzellikleri ve zorlukları var, hepsinin tadını çıkarmaya çalışmak gerek :13:
bende 1 senedir nişanlıyım mayısta düğünüm var herkesten duydum en başlarda nişanlılık çok güzel o günleri çok ararsın evlenince öle olmuo vs vs... ben nişanlılığımda hiç hayretlere düşmedim.Nişanlımla bi problemim yok ama çevresel etkenlerr!!! Evlilik kurtuluş bizim için açıkçası.Nişanlılığımın tadını çıkaramadığım için bu duyguyuda anlatamıycam canım allah sana evleneceğin insandan önce iyi insanlar versin etrafına herşey 2 kişi arasında olup bitmiyor.40 kişi mdahale ediyor böyle şeylerde nişanlılığımda çok sıkıntı çektiğim için inş evliliğim iyi olucak :)