• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sözlü iken yada nişanlıyken düğüne gidenler yardım edin :)

Eylulll09

Cennet Kokulum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.387
2.309
333
sözlümün 15 gün sonra amcasının kızı evleniyor.. annem (sözlümün annesi) "hiç bir bahane istemiyorum gelceksin seninde orada olmanı istiyoruz" dedi :61: yengesi de bizzat kendi aradı davet etti.. şimdi ne giysem derdine düştüm.. sözlümle bir elbise beğendik ama karar veremedim.. lacıvert, belinde kahverengi kemer ve diz altında hemen.. çok hoşumuza gitti ama nasıl kombine edicem bilemedim.. :1: sözlümün ailesi kapalı.. ve annesine söyledik beğendiğimiz elbiseyi.. oda siyah çorapla giyersen olur dedi.. ama ince mi kalın mı giyicem bilmiyorum.. salonda olmayacak düğün,bahçede olacak. o yüzden kızlar kalın giysem olur mu? çünkü onların bütün akrabaları orada olcak onları mahcup etmek istemiyorum.. bide ayakkabı konusu var.. lacıvert ayakkabı var ama burnu açık..siyah topuklu nasıl olur kızlar? yada illa ki kemeri gibi kahverengi mi giymem lazım? hadi kızlar yardımlarınızı bekliyorum :34:

bu işler tarz ve zevk meselesi canım :) ben şahsen siyah çorap altına renkli ayakkabı giymekten hiç hoşlanmam. kemerine uygun ayakkabı tercih edersen daha hoş olur diye düşünüyorum. ama siyah çorap giyeyim daha uygun olur diyorsan siyah ayakkabıyla kombin et. sen hangisiyle mutlu olacaksan onu giymelisin kayınvalidene filan sorman tuhafıma gitti açıkçası

fikrin için sağol canım:) ama dediğim gibi sözlümün ailesi kapalı.. onlara uygun giyinmem gerekiyor.. zaten sözlümde pek açık giydirmiyor.. kayınvalidemde kendi annem gibi herşeyi danışırım oda bundan çok memnun.. :)

sözlümün 15 gün sonra amcasının kızı evleniyor.. annem (sözlümün annesi) "hiç bir bahane istemiyorum gelceksin seninde orada olmanı istiyoruz" dedi :61: yengesi de bizzat kendi aradı davet etti.. şimdi ne giysem derdine düştüm.. sözlümle bir elbise beğendik ama karar veremedim.. lacıvert, belinde kahverengi kemer ve diz altında hemen.. çok hoşumuza gitti ama nasıl kombine edicem bilemedim.. :1: sözlümün ailesi kapalı.. ve annesine söyledik beğendiğimiz elbiseyi.. oda siyah çorapla giyersen olur dedi.. ama ince mi kalın mı giyicem bilmiyorum.. salonda olmayacak düğün,bahçede olacak. o yüzden kızlar kalın giysem olur mu? çünkü onların bütün akrabaları orada olcak onları mahcup etmek istemiyorum.. bide ayakkabı konusu var.. lacıvert ayakkabı var ama burnu açık..siyah topuklu nasıl olur kızlar? yada illa ki kemeri gibi kahverengi mi giymem lazım? hadi kızlar yardımlarınızı bekliyorum :34:

lacivert kahverengi kemerli bir elbisenin altina siyah corap giymen uygun kacmaz
siyah ya da grili tonlarda bir elbise olsa siyah olabilir
lacivert elbise altina khverengi veya lacivert corap giyip gene kahverengi ayakkabi giymen kemerle uyumlu uygun olur
ama nisan gunu kalin kulotlu corap giymek biraz abes kacabilir
onun yerine
guzel bir kumas pantalon ustune sik bir saten bluz giysen daha uygun olabilir belki

canımbutun gözler yenı gelın oldugun ıcın senın uzerınde olacak basta bunu belırtmek ısterım. birsürü insanla tanısacaksın ve daha sonra hocbırını emın ol hatırlamayacaksın :D guzelım bencede bluz ve pantalon gıymen daha uygun olur. benımde akrabalrım kapalı... sen şimdi o elbıseyı gıyersın biri çok kısa der biri normal der biri olmamıs der sözlünün ve kayın validenin kulagına gelır onlarda sana söyler bosuna canın sıkılır ben olsam pantalon gıyer tum gelecek olumlu olumsuz düşünceleri kapatarım

lacivert kahverengi kemerli bir elbisenin altina siyah corap giymen uygun kacmaz
siyah ya da grili tonlarda bir elbise olsa siyah olabilir
lacivert elbise altina khverengi veya lacivert corap giyip gene kahverengi ayakkabi giymen kemerle uyumlu uygun olur
ama nisan gunu kalin kulotlu corap giymek biraz abes kacabilir
onun yerine
guzel bir kumas pantalon ustune sik bir saten bluz giysen daha uygun olabilir belki

bende pantalon ve bluz diye düşündüm ama sözlüm elbise giymemi çok istiyor.. en iyisi tatlı bir dille ona anlatmak :1: tavsiyen için sağol canım.. :61:

canımbutun gözler yenı gelın oldugun ıcın senın uzerınde olacak basta bunu belırtmek ısterım. birsürü insanla tanısacaksın ve daha sonra hocbırını emın ol hatırlamayacaksın :D guzelım bencede bluz ve pantalon gıymen daha uygun olur. benımde akrabalrım kapalı... sen şimdi o elbıseyı gıyersın biri çok kısa der biri normal der biri olmamıs der sözlünün ve kayın validenin kulagına gelır onlarda sana söyler bosuna canın sıkılır ben olsam pantalon gıyer tum gelecek olumlu olumsuz düşünceleri kapatarım

en çokta bundan korkuyorum zaten bütün gözler üzerimde olacak.. haklısın canım laf olmaz mı hiç ne diycekler kim bilir :61: fikrin için sağol canım :)

en çokta bundan korkuyorum zaten bütün gözler üzerimde olacak.. haklısın canım laf olmaz mı hiç ne diycekler kim bilir :61: fikrin için sağol canım :)

rica ederim tatlım. ben evlendim 1,5 yıl oldu hala yeni bir ortama bıle gırsem bi süzülmeye marus kalıyorum :D

ilk kez böyle ortama gireceğim için utanıyorum da :61: allah'tan abisinin eşi var yani eltim :21: onlarda 1,5 yıl önce evlenmişler..benden bir kaç yaş büyük çok iyi anlaşıyoruz yardımcı oluyo hep sağolsun :34:

Bende sevgilimin ailesiyle bir çok düğüne gittim. Annesi gelinim diye tanıttı beni hep akrabalarına. :)
Ablasının düğününe teyzesinin kızının nişanı ve düğününe dayısının düğününe vs hep gittim. hiç birinde onlara uygun giyinmeyi düşünmedim. Dolabımda düğünde giyilebilecek ne varsa elbise bluz vs aldım giydim.
Herkesin aile yapısı farklıdır. Sizde belki de olması gereken budur bilemiyorum ama kusura bakmayın bana bu kaynana egemenliğinde yaşam çok garip geliyor.

düğün zamanı geçmiş ama ben yinede yazmak istedim canım bence kayınvalidene bu kadar herşeyi danışma yarın öbür gün zorluk çekersin eşya alırken filan hep ona danışmanı bekler sormayınca da surat asar ilerleyen zamanlarda herşeyine karışır bence şimdiden bunlara fırsat verme herşeyi sorma

Back