• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sozlesmeli sekreter sinav sorulari

Loverdose

Zeus'u buyuten peri kizi
Pro Üye
30 Ağustos 2013
2.102
7.334
358
Merhaba KK nin pek sevgili hanimlari,

universitem bitti. Artik calismak istiyorum ancak dil sorunumu henuz asamadim.

Bugun Ab ilan sayfasinda bir link dikkatimi cekti. Konsolosluklara sozlesmeli sekreter alimi yapiliyormus, acikcasi dilim yeterli degil yine de evraklarimi gondermeli miyim?
ceviri, kompozisyon ve matematik sinavi yapiyorlarmis, bu sinavlarin icerikleri hakkinda bilgi sahibi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. (nette arastirdim sartlar yaziyor sinav sorulari hakkinda icerik yok)
Ayrica ne kadar maas aldiklarini da merak ediyorum, benim evime oldukca mesafeli hic yoktan yol parasi haricinde elime biraz gecse iyi olur. Birde dil gercekten gerekli mi, bizim burdaki konsolosluktaki memurlar nerdeyse hic bilmiyor.
Simdiden tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Bilmiyorum açıkçası ama sınavda çeviri sorduklarına göre dil bilginizi öğrenmek istiyorlar. Dil eğitimi almayı düşünmüyorum musunuz?

Bilmiyorum açıkçası ama sınavda çeviri sorduklarına göre dil bilginizi öğrenmek istiyorlar. Dil eğitimi almayı düşünmüyorum musunuz?

Turkiye ve Almanya da kursa ilk geldigim senelerde gittim. B1 sertifikasini aldim ama bir milim ilerletemedim kendimi.
Almanca soylenen hicbir seyi duymuyor kulaklarim,sagir gibi oluyorum. Yani ceviri test seklinde mi yoksa yazili mi onu bile bilmiyorum. Bir ornek falan olsa ona yonelik calisip girerim diye dusundum.

Pek bilen kimse de yok.

Ben de ayni sinava girmek istiyorum ancak yazdiginiz gibi ornek soru bulamiyorum Acaba bu zaman diliminde siz daha fazla bilgi sahibi oldunuz mu Bana yardimci olursaniz cok sevinirim

Sag ol canim. Ben arastirmistim tr 'de yasama sarti vardi. Hakkimizda hayirlisi olsun. Gurbette cabalamak cok zor. Yoruldum artik

Back
X