Sözleşmeli öğretmenlerin tayinleri

Asya672

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
67
3
31
Arkadaşlar sözleşmeli öğretmenlerin tayinleri hangi ay oluyor kaç ay kaç gün içinde gidip yerleşmeleri gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Tayinden kastınız eş durumu falan mı yoksa ilk atama mı?

Tayinden kastınız eş durumu falan mı yoksa ilk atama mı?
Ya aslında kişi ben değilim arkadaş VETERINER eşi sözleşmeli öğretmen ve bu VETERINER arkadaş es durumundan farklı bir ile tayin istemiş bunu öğrenmek istedim yani tayinler her yilin hangi ayinda oluyor ve kaç gün kaç ay içerisinde gidip yerleşmeleri gerekiyor bunu öğrenmek istiyorum

İl dışı tayin için başvurular genelde Temmuz sonu başlıyor, Ağustos başında açıklanıyor. Sağlık, eş durumu gibi mazerete bağlı tayin de Ağustos sonuna doğru yapılıyor. Atama emri tebliğinden itibaren 15 gün içinde de yeni yerinde göreve başlamak zorundadır.

İl dışı tayin için başvurular genelde Temmuz sonu başlıyor, Ağustos başında açıklanıyor. Sağlık, eş durumu gibi mazerete bağlı tayin de Ağustos sonuna doğru yapılıyor. Atama emri tebliğinden itibaren 15 gün içinde de yeni yerinde göreve başlamak zorundadır.
Peki kadrolu olanların tayin zamanı ne zaman

Kadrolularda yine temmuz ayında mi

Bu durum kadrolular için geçerli zaten. Sözleşmeli öğretmenler ilk atamada 3 yılını doldurmadan tayin isteyemez. Bulundukları il veya ilçedeki milli eğitim müdürlüğünden daha net bilgi alabilirler arkadaşlarınız.

X