sozlesmeli erlik ve sevgili

Ee 29 yaşında elinde meslek yok, başka bir alanda çalışmışlığı yok, işsiz ve mesleksiz mi iş arayacak? Kendine ait bir yer mi açacak planı bu mu?

Yaşınız daha küçük. 8 sene sonra ne hissedeceğiniz belli değil. Ben yerinizde olsam beklemem. Evlilik geçe kalır falan diye değil sadece en güzel yaşlarımı yanımda olan bir sevgiliyle geçirmek isterim. Onca adam varken neden telefonda ilişki yürüteyim o yaşta yani.

21 yasinda aliniyo 29una girdigi tarihlerde bitiriliyo. aralik ayi gibi. e hemen geldigi gibi evlenmek de uygun degil en kotu ihtimali degerlendirdim 35 diye 31 32 de olabilir dedigim gibi en kotu ihtimal
Niye geldigi gibi evlenmek uygun olmasin arkadasim? Ordayken nisanlanirsiniz donunce de evlenirsiniz. 29 30 da erkek icin dogru evlenme yaslari zaten

Ama ben senin yerinde olsam 7 8 sene asker yolu gozlemem. Gencligine yazik.

sözleşmeli erlik yaparkende evlenebilirmisiniz..
35e kadar niye durasınız ki?

Ee 29 yaşında elinde meslek yok, başka bir alanda çalışmışlığı yok, işsiz ve mesleksiz mi iş arayacak? Kendine ait bir yer mi açacak planı bu mu?
29 yaşında sözleşmesi bittiğinde başka kurumda memur olacak ve sözleşmesi sona erdiğinde tazminat alacak haber sitelerinde 60 binlira ile 84 binlira arasında yazıyor,aslında düşününce mantıklı geliyor,,tabi işi zor orası ayrı,ama 29 yaşında toplu para olacak onunla evlenebilir ve memur olacak.

meraba kizlar.. sevgiliniz daha dogrusu eski sevgiliniz gunun birinde cikageliyor siz de kabul ediyosunuz ve diyo ki ben 5 ay sonra askerim ondan sonra da 7 8 yil sozlesmeli er olucam. 29 yasina geldiginde biticek az cok bilen vardir sozlesmeli erligi o yuzden yuzeysel anlatip esas duruma gelmek istiyorum.. 29 yas demek 35 yasinda evlenip hadi zorlasan 37de cocuk sahibi olup o cocugun 15 yasina basmasi durumunda senin ise 50 kusur yasinda olma durumunun berbatligindan baska bisiy degil midir? tabi ki de vatan icin boyle bisiy yapmasi/istemesi hos ama bilemiyorum yanlis mi dusunuyorum.. yoksa narsistligim mi agir basmis durumda.. siz olsaydiniz nasil yaklasirdiniz ben katiyyen sicak bakmiyorum bakamiyorum..
Kendisi kendi hayatıyla ilgili kararını vermiş.Senin beklemeni isteyemez.Yani sen onun hayalini yaşayıp ömrünü bekleyerek geçiremezsin.

29 yaşında sözleşmesi bittiğinde başka kurumda memur olacak ve sözleşmesi sona erdiğinde tazminat alacak haber sitelerinde 60 binlira ile 84 binlira arasında yazıyor,aslında düşününce mantıklı geliyor,,tabi işi zor orası ayrı,ama 29 yaşında toplu para olacak onunla evlenebilir ve memur olacak.
O zaman mantıklı.. lise mezunuysa ya da güzel bir bölümü bitirmemişse tabi.

Benim nisanlimda ayni seyi dusunuyor bu ara hatta evlenip gidicek ama ben istemiyorum zaten doğunun en ucra kosesine veriyorlar normal askerlerden tecrubeli olduklari icin. Yedi yilda sevgilin bulundugu yerde sen evinde kafayi yersin bisey oldu mu iyi mi diye.Diyelim ki dayandiniz o kadar sene yedi yilda neler değisir belki istemiceksiniz birbirinizi iyi dusunmek lazim. Hakkinizda hayirlisi olsun

de mi.. ben de ondan korkuyorum canim. tesekkurler :)

Kendisi kendi hayatıyla ilgili kararını vermiş.Senin beklemeni isteyemez.Yani sen onun hayalini yaşayıp ömrünü bekleyerek geçiremezsin.

zaten ben ne desem vazgecmiyor ki akil kari degil diyorum yok hayalim bu diyo kucuklukten beri. bana da ne bekliyceksin diyo bilmiyorum belki de bekle demek yerine daha duygusal davraniyodur nabiz yoklamak istemistir diye algiladim ben direkt icimdeki polyanna yine kendini gosteriyo:) 3 4 ay sonra asker.. bakalim hayirlisi..

olabilir senede 5 kere izin alabilir birer hafta.
bu da 5 kere görüşmeniz anlamına gelir.
çoğu insan okul döneminde de farklı şehirlerde okuyorlarsa ancak o kadar görüşüyorlar zaten.
8 sene çalışmaz da 3-4 sene çalışıp ayrılır sonra.
29 yaşına kadar çalışıp sonrasında memur olacaksa bence çok iyiymiş.
eşim 30 yaşında hala memur olmaya çalışıyor mesela :KK66:
6-7 sene uzaktan yürüttük biz de. görüşme sıklığımız 3-4 ayda 1 kereydi.

3 4 sene zaten istemiyor ki dusunmedim bile diyor 8 sene yapicakmis..

X