- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.677
- Konu Sahibi miyavdeseyeter
Ee 29 yaşında elinde meslek yok, başka bir alanda çalışmışlığı yok, işsiz ve mesleksiz mi iş arayacak? Kendine ait bir yer mi açacak planı bu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye geldigi gibi evlenmek uygun olmasin arkadasim? Ordayken nisanlanirsiniz donunce de evlenirsiniz. 29 30 da erkek icin dogru evlenme yaslari zaten21 yasinda aliniyo 29una girdigi tarihlerde bitiriliyo. aralik ayi gibi. e hemen geldigi gibi evlenmek de uygun degil en kotu ihtimali degerlendirdim 35 diye 31 32 de olabilir dedigim gibi en kotu ihtimal
29 yaşında sözleşmesi bittiğinde başka kurumda memur olacak ve sözleşmesi sona erdiğinde tazminat alacak haber sitelerinde 60 binlira ile 84 binlira arasında yazıyor,aslında düşününce mantıklı geliyor,,tabi işi zor orası ayrı,ama 29 yaşında toplu para olacak onunla evlenebilir ve memur olacak.Ee 29 yaşında elinde meslek yok, başka bir alanda çalışmışlığı yok, işsiz ve mesleksiz mi iş arayacak? Kendine ait bir yer mi açacak planı bu mu?
Kendisi kendi hayatıyla ilgili kararını vermiş.Senin beklemeni isteyemez.Yani sen onun hayalini yaşayıp ömrünü bekleyerek geçiremezsin.meraba kizlar.. sevgiliniz daha dogrusu eski sevgiliniz gunun birinde cikageliyor siz de kabul ediyosunuz ve diyo ki ben 5 ay sonra askerim ondan sonra da 7 8 yil sozlesmeli er olucam. 29 yasina geldiginde biticek az cok bilen vardir sozlesmeli erligi o yuzden yuzeysel anlatip esas duruma gelmek istiyorum.. 29 yas demek 35 yasinda evlenip hadi zorlasan 37de cocuk sahibi olup o cocugun 15 yasina basmasi durumunda senin ise 50 kusur yasinda olma durumunun berbatligindan baska bisiy degil midir? tabi ki de vatan icin boyle bisiy yapmasi/istemesi hos ama bilemiyorum yanlis mi dusunuyorum.. yoksa narsistligim mi agir basmis durumda.. siz olsaydiniz nasil yaklasirdiniz ben katiyyen sicak bakmiyorum bakamiyorum..
O zaman mantıklı.. lise mezunuysa ya da güzel bir bölümü bitirmemişse tabi.29 yaşında sözleşmesi bittiğinde başka kurumda memur olacak ve sözleşmesi sona erdiğinde tazminat alacak haber sitelerinde 60 binlira ile 84 binlira arasında yazıyor,aslında düşününce mantıklı geliyor,,tabi işi zor orası ayrı,ama 29 yaşında toplu para olacak onunla evlenebilir ve memur olacak.
Benim nisanlimda ayni seyi dusunuyor bu ara hatta evlenip gidicek ama ben istemiyorum zaten doğunun en ucra kosesine veriyorlar normal askerlerden tecrubeli olduklari icin. Yedi yilda sevgilin bulundugu yerde sen evinde kafayi yersin bisey oldu mu iyi mi diye.Diyelim ki dayandiniz o kadar sene yedi yilda neler değisir belki istemiceksiniz birbirinizi iyi dusunmek lazim. Hakkinizda hayirlisi olsun
O zaman mantıklı.. lise mezunuysa ya da güzel bir bölümü bitirmemişse tabi.
Kendisi kendi hayatıyla ilgili kararını vermiş.Senin beklemeni isteyemez.Yani sen onun hayalini yaşayıp ömrünü bekleyerek geçiremezsin.
olabilir senede 5 kere izin alabilir birer hafta.
bu da 5 kere görüşmeniz anlamına gelir.
çoğu insan okul döneminde de farklı şehirlerde okuyorlarsa ancak o kadar görüşüyorlar zaten.
8 sene çalışmaz da 3-4 sene çalışıp ayrılır sonra.
29 yaşına kadar çalışıp sonrasında memur olacaksa bence çok iyiymiş.
eşim 30 yaşında hala memur olmaya çalışıyor mesela
6-7 sene uzaktan yürüttük biz de. görüşme sıklığımız 3-4 ayda 1 kereydi.