- 28 Ocak 2014
- 242
- 21
- 34
-
- Konu Sahibi miyavdeseyeter
ben anlamadım sozlesmeli erlik 29 da mı 35 te mi bitiyor
Ben istemezdim oyle bisey yapmasini ya. İstedigimde goremiycem yanimda olamiycak istedigimde konusamiycam napiyim oyle askin izdirabini ben
ee 35 te niye evleniyosunuz o zaman
6 sene hazırlık mı olur naptınn :))) ben tam bilmiyorum maaş alacak değil mi
Niye 7 sene ucretli askerlik yapip ciddi para biriktiren ustune ikramiye alan adam 29 yasinda askerlikten donup 35te evleniyo? Bu nasi matematikmeraba kizlar.. sevgiliniz daha dogrusu eski sevgiliniz gunun birinde cikageliyor siz de kabul ediyosunuz ve diyo ki ben 5 ay sonra askerim ondan sonra da 7 8 yil sozlesmeli er olucam. 29 yasina geldiginde biticek az cok bilen vardir sozlesmeli erligi o yuzden yuzeysel anlatip esas duruma gelmek istiyorum.. 29 yas demek 35 yasinda evlenip hadi zorlasan 37de cocuk sahibi olup o cocugun 15 yasina basmasi durumunda senin ise 50 kusur yasinda olma durumunun berbatligindan baska bisiy degil midir? tabi ki de vatan icin boyle bisiy yapmasi/istemesi hos ama bilemiyorum yanlis mi dusunuyorum.. yoksa narsistligim mi agir basmis durumda.. siz olsaydiniz nasil yaklasirdiniz ben katiyyen sicak bakmiyorum bakamiyorum..
Niye 7 sene ucretli askerlik yapip ciddi para biriktiren ustune ikramiye alan adam 29 yasinda askerlikten donup 35te evleniyo? Bu nasi matematik
5 yila ok derim 7-8 cok gelir banabirde bitirdigi gibi evlenme sartiyla tabi..
Hem yuklu maas alacakmis e biriktirsin bi zahmet bitirdikten sonra birde daha 3-5 yil mi beklicem ohoooo
Niye 7 sene ucretli askerlik yapip ciddi para biriktiren ustune ikramiye alan adam 29 yasinda askerlikten donup 35te evleniyo? Bu nasi matematik
O kadar yil bir erkegi beklemek bana mantikli gelmiyor sonra bir ayrilik pırrrrr uçtu gitti beklefiğin seneler bence askerlik bitmeden evlenin