sozlesmeli erlik ve sevgili

miyavdeseyeter

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
242
21
34
meraba kizlar.. sevgiliniz daha dogrusu eski sevgiliniz gunun birinde cikageliyor siz de kabul ediyosunuz ve diyo ki ben 5 ay sonra askerim ondan sonra da 7 8 yil sozlesmeli er olucam. 29 yasina geldiginde biticek az cok bilen vardir sozlesmeli erligi o yuzden yuzeysel anlatip esas duruma gelmek istiyorum.. 29 yas demek 35 yasinda evlenip hadi zorlasan 37de cocuk sahibi olup o cocugun 15 yasina basmasi durumunda senin ise 50 kusur yasinda olma durumunun berbatligindan baska bisiy degil midir? tabi ki de vatan icin boyle bisiy yapmasi/istemesi hos ama bilemiyorum yanlis mi dusunuyorum.. yoksa narsistligim mi agir basmis durumda.. siz olsaydiniz nasil yaklasirdiniz ben katiyyen sicak bakmiyorum bakamiyorum..

Ben istemezdim oyle bisey yapmasini ya. İstedigimde goremiycem yanimda olamiycak istedigimde konusamiycam napiyim oyle askin izdirabini ben

6 sene hazırlık mı olur naptınn :))) ben tam bilmiyorum maaş alacak değil mi

5 yila ok derim 7-8 cok gelir banabirde bitirdigi gibi evlenme sartiyla tabi..
Hem yuklu maas alacakmis e biriktirsin bi zahmet bitirdikten sonra birde daha 3-5 yil mi beklicem ohoooo

Niye 7 sene ucretli askerlik yapip ciddi para biriktiren ustune ikramiye alan adam 29 yasinda askerlikten donup 35te evleniyo? Bu nasi matematik

O kadar yil bir erkegi beklemek bana mantikli gelmiyor sonra bir ayrilik pırrrrr uçtu gitti beklefiğin seneler bence askerlik bitmeden evlenin

Sozlesmeli erlikte yuksek bir maas mi aliniyor. Benim esim muvazzaf subay o ala ala 3 bin aliyor.
Vatani icin biseyler yapmak istiyorsa astsubaylik sinavlarina falan girsin erlikten ciktiktan sonra issiz mi kalacak

5 yila ok derim 7-8 cok gelir banabirde bitirdigi gibi evlenme sartiyla tabi..
Hem yuklu maas alacakmis e biriktirsin bi zahmet bitirdikten sonra birde daha 3-5 yil mi beklicem ohoooo

ya normalde 3 sene sartli o ondan sonrasini da istiyo.. direkt evlenmek de ne bileyim :/ sonucta 7 8 yil goremiycem..

Niye 7 sene ucretli askerlik yapip ciddi para biriktiren ustune ikramiye alan adam 29 yasinda askerlikten donup 35te evleniyo? Bu nasi matematik

21 yasinda aliniyo 29una girdigi tarihlerde bitiriliyo. aralik ayi gibi. e hemen geldigi gibi evlenmek de uygun degil en kotu ihtimali degerlendirdim 35 diye 31 32 de olabilir dedigim gibi en kotu ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…