• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlesme yapildiktan sonra degisiklik mümkün mü??

incognito35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
162
26
98
İzmir
Arkadaslar moralm sifir su an.. Gecen ev icin sözlesmeyi imzalamaya gittik.. hersey yolundaydi taa ki evde sözlesmeyi tekrar gözden gecirene kadar..
Nasil anlatacagimi da bilmiyorum su an..
Benim dairem su an 3 katta. güneydogu cephesinde..
yalniz ben sözlesmeye tekrar bakmadan önce dairemin dis cephede ( önü ferah ve acik bina yok ..)oldugunu zanediyordum.. meger ic ice bakan bölümündeymis..
yani benim tam evimn önünde diger dokuz katli apartman var..
Hala atlatamadm soku üstümden.. sizce sözlesmeyi yaptiktan sonra degisiklik yapmak mümkün mü..
En azindan 3. kat degilde 7.8.9. kat olsun isterim bu durumda.

Sizce mail yazip sorayim mi .. hic de cesaretim yok aslinda.. :( ne yapacagimi sasirmis durumdayimmm..)

Arkadaslar moralm sifir su an.. Gecen ev icin sözlesmeyi imzalamaya gittik.. hersey yolundaydi taa ki evde sözlesmeyi tekrar gözden gecirene kadar..
Nasil anlatacagimi da bilmiyorum su an..
Benim dairem su an 3 katta. güneydogu cephesinde..
yalniz ben sözlesmeye tekrar bakmadan önce dairemin dis cephede ( önü ferah ve acik bina yok ..)oldugunu zanediyordum.. meger ic ice bakan bölümündeymis..
yani benim tam evimn önünde diger dokuz katli apartman var..
Hala atlatamadm soku üstümden.. sizce sözlesmeyi yaptiktan sonra degisiklik yapmak mümkün mü..
En azindan 3. kat degilde 7.8.9. kat olsun isterim bu durumda.

Sizce mail yazip sorayim mi .. hic de cesaretim yok aslinda.. :( ne yapacagimi sasirmis durumdayimmm..)

hayırlı olsun ev mi aldınız? kooperatif filan mı? sözleşme kimle yapıldı, müteahhit ile mi?
hem mail atın hem de yüzyüze konuşmaya gidin, sizin de haklarınız var.

Sozlesmeden vazgecme hakkiniz elbette var .Sozlesme yapilirken kapora adi altinda para verdiniz mi eger vermisseniz onu vermeyebilirler cunku verilen kapora geri alinmaz zaten kapora maddesi sozlesmede vardir.Arkadasim evi gormeden mi sozlesme yaptiniz yani onundeki binayi falan gormediniz mi.

Sozlesmeden vazgecme hakkiniz elbette var .Sozlesme yapilirken kapora adi altinda para verdiniz mi eger vermisseniz onu vermeyebilirler cunku verilen kapora geri alinmaz zaten kapora maddesi sozlesmede vardir.Arkadasim evi gormeden mi sozlesme yaptiniz yani onundeki binayi falan gormediniz mi.

ev henüz inşaat halinde..
inşaat mühendisi ile görüşmeye gittim..
isterseniz iptal edebiliriz dedi..
diğer katlar hep satılmış 9. kat kalmış (en son kat). önermem size dedi.
satmak istediğinizde sorun olur dedi.
kabullendim bende artık.. :)
ilk zamanlar kaldıramıyordum ama konuştuktan sonra rahatladım ..
cevabınız için tşkrleeerr :))))

hayırlı olsun ev mi aldınız? kooperatif filan mı? sözleşme kimle yapıldı, müteahhit ile mi?
hem mail atın hem de yüzyüze konuşmaya gidin, sizin de haklarınız var.

teşekkür ederim.. evet ev aldık.. firma ile yaptık sözleşmeyi.. yüz yüze konuşmaya gittim sizin dediğiniz gibi..
benim hatam. sözleşmeyi dikkatli okumadım. okusaydım görürdüm hangi katta ne tarafta oldugunu.. bu aralar biraz karışıgım dikkatsizliğime geldi..
konuştuk anlaştık.. cvbınız için teşekkürleeerr :34::16:

İşinizin çözüldüğüne sevindim (: ama evin en üst kat olmasını neden size vermek istemedi mühendis dezavantajı neymiş merak ettim açıkcası..

Back
X