sözler ve şiirler

Galiba yoruldum. Herşey kadar, herkes kadar, sen kadar. ‘Kendimi her kaybettiğimde, Seni de kaybediyor olmaktan yoruldum.

Ah be Dünya sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor hemde ortada hiçbir yörünge yokken.

Kural bu: En çok seven, hep en önce terkedilir. Unutma; Vedalar acıtsada, bazen gitmek gerekir.

Çok sahiplenmeden seveceksin mesela. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hemde hep senin kalacakmış gibi.

Bilmelisin ki . Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor.

Senle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? “Nerden bileceksin! Sen hiç benimle olmadınki, ya aklın başka yerdeydi ya yüreğin.

Dönerse Senindir Dönmezse Zaten Hiç Senin Olmamıştır Diye Bir Şey Yok…Dönecek!!, Bir Katil Olay Mahline Mutlaka Geri Döner..

Giderken Sana ‘Hoşçakal’ Demek Istedim… İhanetin Aklıma Geldi ‘Hoşt/Çakal’ Diyebildim.

Bırakın Bu Ayakları.. Kaçınız, Çırılçıplak Bedenler Karşısında Yalnızca Gözlere Baktınız. Sorsalar, Güya Hepiniz Aşıktınız…

Neden Bu Kadar Yalnızım,Diye Sordum Tanrıya. Senin Ağacından Orman Olmaz, Diye Yanıtladı

Ağlıyor Musun?’ Diye Soruyor Giderken Utanmadan.Yok Yanlış Yerden Işiyorum Aptal !

Beklemekte Olduğun Şey, Ancak Onu Beklemeyi Unuttuğunda Gerçekleşir. Bu, Evrenin ‘Sen Bakarken Soyunamıyorum’ Deme Şeklidir.

Okunu attı mı ölüm siperleri boşuna; O şatafatlı altınlar, gümüşler boşuna; Gördük bütün insan işlerinin iç yüzünü; Tek güzel şey iyilik, başka düşler boşuna.

Ehil insana canım feda olsun; Ayağı öpülse öperim onun. Bir de git ehil olmayanla konuş: Cehennem ne imiş görmüş olursun

İçin temiz olmadıktan sonra hacı hoca olmuşsun; kaç para! hırka; tespih; post; seccade güzel: ama tanrı kanar mı bunlara?

Hayyam.Demiş ki! Ben Haram ile Helali karıştırmam… Dost ile içilen ‘RAKI’ helaldir, ‘Puşt’ ile içilen su bile Haram.

Kedimle oynarken benim onunla eğlenmemden daha çok, onun benimle eğlenip eğlenmediğini kim bilir?

Yiyin efendiler yiyin! Bu han-i istiha sizin! / Doyuncaya, tıksırıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin!

Hiç kimseye güvenmiyorum diye birşey yoktur, zamanında “O’na güvendiğim için, artık kimseye güvenmiyorum” diye birşey vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…