Sözlenecek arkadaşlara fikir olsun diye söz yüzüğümün fotoğrafını koyuyorum :)

didem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
703
0
96
İstanbul
Eveeeet kızlar. Nasıl olmalı? nasıl uygundur diye düşünüp duranlar için söz yüzüğümü paylaşıyorum. Umarım işinize yarar

Sözde ince alyans tercih ederseniz nişanda daha kalın taşlı gösterişli bir alyans tercih edebilirsiniz. Ben öyle yapacağım için ince ve sade bir model tercih ettim :)

Son düzenleme:
güzelmiş canım..ben söz için tektaş harici yüzük istemeyeceğim,ama bu sefer erkek ne takacak değil mi :S

güzelmiş canım..ben söz için tektaş harici yüzük istemeyeceğim,ama bu sefer erkek ne takacak değil mi :S

Canım bana tek taşı sevgilim evlilik teklifi ederken takmıştı o yüzden istememe gerek kalmadı. Tek taş zaten takılıyor eğer söz ile nişanın arası uzun değilse nişanda da takılabilir tek taş . Ya da sözde sana tek taş takılsın erkeğede benimki gibi ince bir alyans.

haklısın canım..bana evlenme teklıf ederken sevgılım tektaş verdi ama sozde bır tane daha takılacak.o zaman dedıgın gıbı yapmak en mantıklısı,benım ıcın 1 yuzuge daha gerek yok ama ona takılabılır.

evet canım aynen öyle şimdiden allah tamamına erdirsin mutluluklar..

Ya ben şunu anlayamadım söz de ayrı nişan da ayrı yüzük mü takılıyor. ? Şimdi sen böyle almışsın ama nişanda daha gösterişli yüzük alacakmışsın. Onu alınca bu yüzük ne olacak. Yani bir tane alyans alıp hem sözde hem nişanda takılsa olmaz mı?

Evet canım biz sözde ayrı nişanda ayrı yüzük takacağız. Evet nişanda daha kalın ve taşlı bir model alacağım bu yüzüğüde hatıra olarak saklayacağım. Tabiki bir tane yüzüğü alıp hem sözde hem nişanda hatta ömür boyu takılabilir. Şimdi bizdeki durum şu biz doğum günümde yani 24.09.2010 tarihinde sözlendik nişanda 09.06.2012 tarihinde yani arada baya uzun bir zaman var 2 yıl taktığım yüzüğü bir daha kurdele bağlayıp kesmek olmaz diye düşünüyoruz. Hani arada az zaman olsa 3 ay 5 ay olsa tamam. Bazıları isteme söz nişan hepsini bir arada yapıyor o zamanda böyle farklı alyansa gerek kalmıyor tabi.

maddi durumla alakalı bişey ama bende aile arasında yüzük takıldı başka tören olmadı sonra düğün:) o yüzden 2kez yüzük almadık durumunuz müsaitse alırsınız deilse 1tane alıp hem söz hem nişanda takılabilir

evet canım maddi durumla alakalıda olabilir. Ama bizim aradaki süre uzun olduğu için nişan alyansını alacağız söylediğim gibi.

Ha sizinki normalmiş o zaman çünkü arada baya zaman var. Aslında bizimkide biraz ona benzedi yani biz ailelerden habersiz kendi aramızda bi yüzük takmıştık ama tabi gümüş:) sizinki bu şekilde ve gerçek bi söz olmuş. Tebrik ediyorum canım Allah mesut etsin..

çok teşekkür ederim canım. Bende seni tebrik ederim. Mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…