Söz Kesimi sözlendim, ama yardima ihtiyacim var bir bakarmisiniz kizlarrr

Canım ben sen yerınde olsam kucuk bı bohca olsun yapardım nezakaten hedıye olarak erkek tarafıda yapmalıydı bence sızın yaptıgınızı gorunce cekınırler ozaman sen sozlune yap bı bohca ,gomlek,pantolon,ıc camasırı,corap seccade havlu felan koy mendılı de unutma bız gıderken guzel bı cıkolata yaptırmıstık tepsıde cıkolata yapsan kafı tatlı almaya gerek yok ve cıcek alma kız tarafı cıcek gotrmez canm hepsını bırlıkte yaparsan cok abartı olur bu soz nısanda ıcıne sınmezse alırsın....umarım yardımcı olmusumdur :)

yorumun icin tskler canim, evet cok yardimci oldun:) tsklerr

biz bayramda gitmicez sözlümlere .onlar sakarya da biz izmirdeyiz.kargoyla göndercez bir tepsi baklava bizde kız tarafı yapar baklavayı ramazan bayramında,kurbanda da koç gelir erkek tarafından

Son düzenleme:
onlar bohça getirmediyse sen de götürmemelisin bence.. Şu evet tepsisini götürmen uygun olurmu acaba... Adetlerden anlamayan biri olarak söylüyorum hani gümüş tepsinin içine 1 havlu ve mendıl koyuyorlar ya ondan diyorum ? Nacizane bir fikir...

Bu arada hayırlı ugurlu olsun..mutluluklar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…