- Konu Sahibi cansubeauty
-
Lokum çikolata tatlı hepsini mi getirdiler ve bunları istemeye gelirken sözde falan mı yoksa sonraki ziyaretlerinde mi getirdiler
Söz mendili vermeniz gerekiyor erkeğe.
Bana bohça da getirmişlerdi. Biz de onlar giderken bohçamızıı verdik.
Mendil şart ama
Onlar bir tepsi baklava getirdiler. Biz de götürdük
Canım benimde ekimde sözüm oldu erkek tarafı bohça getirmişti.. Bizde onlara ziyarete giderken aynı şekilde bohça götürmüştük bide çiçek alıcaktım giderken ama sözlüm bursada yaşıyo biz izmirde o yüzden evi bulcaz diye unuttum çiçeği.. Ama sen bi tatlı yaptırabilirsin bide çiçek alabilirsin :)
Bu aRada hayırlı olsunn :)
Bence çiçek saçma olur erkek tarafı getirir kıza çiçeği kız götürmemeli baklava ve içeçek olabilir.. Bide merak ettimde kaç yaşındasın :)
kizlarrrr yokmu cevap veren, cok acil ama yaaa :26: ne götürecegimizi bilmiyoruz, bohca gelmedi bizim götürmemiz gerekirmi? yoksa nisandami bohca isine kalkisalim offf kafam cok karisik, ne olur bir seyler yazin :26:
kizlarrrr yokmu cevap veren, cok acil ama yaaa :26: ne götürecegimizi bilmiyoruz, bohca gelmedi bizim götürmemiz gerekirmi? yoksa nisandami bohca isine kalkisalim offf kafam cok karisik, ne olur bir seyler yazin :26:
cok tsk ederim yorumun icin, amin :)Gelmediyse siz de götürmeyin canımıniçi.
Bu arada, hayırlı olsun çok sevindim, darısı isteyenlerin başına inşallah:)
evet haklisin bizde öyle düsündük, nisanda bohca isine girisicegiz artik:) yorum icin tsklercanım bohca olmaz bence once erkek yapmalı. hem nişanda yapın daha iyi iki kere olması bosa biii sürü masraf bence. sende tatlı gotur giderken bence 1 tepsi baklava filan ama nezaketen de olsa bana da çicek pek hoş gözükmedi :))
evet dogru diyorsun:) tatli götürürüz artik , yorum icin tsklerbohça onlar getirmediyse siz de götürmeyin zaten. onlar getirmediği için mahçup olurlar bence. sadece tatlı yeterli gibi geliyor bana.
tatli cicek götürecegiz sanirim, cikolatada götürsek cokmu olur acaba? :26:tatlı yeterlidir çiçek götürürsende kayınvalidene verirsin hoş olabilir annen daha iyi bilir
sana bohça gelmediyse tabii ki götürmene gerek yok ,
bizde sözde hiç bohça işine girmemiştik.
siz giderken bence en uygunu baklava yapabiliyorsanız kendiniz yapın , yapamıyorsanız hazır alıp götürebilirsiniz.
bizim oralarda bayramda damada baklava gönderme adettir. bir tepsi baklava yapmıştı kuzenlerim onu bir güzel süslemiştik tüllerle kurdelerle.
siz de giderken öyle bir şey yapabilirsinzi , baklava ya da nereliyseniz oraya özgü bir tatlınız varsa onu götürebilirsiniz.
çiçek de götürebilirsin bence sonucta sözlüne degil kayınvalidene takdim ediceksin o da bir kadın olduguna göre cok sorun olmaz bence.
Canım merhaba,öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin diyorum.
Söz karşılığında erkeğin evine tepsiyle baklava götürülür,biz öyle yaptık. Dışarıda yaptırdık. Üstünü de güzel bir tülle süsleyip kurdeleyle bağladık, pembe tül ve pembe kurdele kullandım ben.
Benim gördüğüm hep söz karşılığında bu şekilde tepsi baklava götürüldüğü bence siz de öyle yapın canım.
Bir de sakın çiçek alayım demeyin, çiçek kız evine gelir erkek evine gitmez :)
yorumun icin tskler canim:) , amin insallah :) evet tatli kesin götürecegiz ama baklava yerine baska tatli olurmu sence canim?
evet canim haklisin, bizde düsünüyoruz acaba baklava götürsek yoksa baska tatlimi diye :) haftaya hafta sonu gidecegiz allahin izniyle bakalim:) yorumun icin tsklerValla bizde büyük bi tepsiyle baklava götürmek adettir canım, bütün kuzenlerimin,tanıdıklarımın hep öyle oldu,biz de öyle yaptık. Bide o tülle kurdeleyle falan süslenir çok hoş olur.
Ama tabiki isterseniz başka bi tatlı da götürebilirsiniz tercihinize göre. Ne günü gidiceksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?