SÖZLENDİM AMA ESKİ SEVGİLİMİ UNUTAMAYACAĞIM GALİBAAA

he bende 16 yaşındayken bir astsubayı seviyodum sözde..çok ağlamıştım onun için..bizim lojmanlarda kızlar hep astsubaylarla çıkardıda modaya uymuştum sanırım
Ama ben onla halen karşılaşınca utaniyordum şimdi çok uzaklara gitmiş
Yakın ailene bile söyleyemediğini sanal ortamda rahatca söyleye biliyorsun ooh rahatladim be

sen ayaz mısın?
eskiden ayaz_07 miydi neydi öyle bi kız vardı hikayesi çok benziyor

E ben de nefsi müdafaadan ceza aldım paraya çevrildi. Kaç aya kadar paraya çevriliyordu bu cezalar unuttum yaw. Onunki neden çevrilmemiş? Demek ki önceden bir vukuatı var. Hükmün açıklanması ertelenmiş başka bir davası var, ya da paraya çevrilmiş, ondan ceza almıştır. Bu çocuğa hiç güvenmedim ben. Naapcan bitir gitsin. Eski sevgilinle de olmayacağı belliymiş. Çok düzgün bir ilişki olsa zaten bitmezdi. İkisini de unut bence sen.

9 ay değil 3 ay
AAaaaa bak 3 aymış. 3 aylık nefsi müdafaa için hapise mi girilir ayol. O ceza para cezasına çevrilir. Demek ki daha önceden bir suç işlemiş. Ben de 90 gün ceza aldım kasten adam yaralama olarak dava açmış savcılık, hakim nefsi müdafaadan taksirli suça çevirdi. 90 gün ceza aldım. Hükmün ertelenmesine karar verildi. Bir kavga yüzünden tekrar mahkemelik olmuştum. Mahkemeye gitmediğim için ceza aldım. O da önceki suçum yüzünden. Karışık işler biraz ama 3 aylık ceza için hapis yatılmaz, bu gibi durumlarda ya hüküm ertelenir, ya para cezasına çevrilir. Çevrilmediyse temyiz etseydi, çevirirlerdi. Bu çocuk seni kandırıyor bence. Babam adamın birinin resmen gözünü patlattı, para cezasına çevirdiler.

Eski sevgilisi aklına gelmeyen varmı Allah aşkına eşini çok seviyorum huzurluyum mutluyum ama eskiler anılar hatırlanıyor diye aldatmak olmaz
Eskisi zaten sana uygun değilmiş canım görüştüğün insanlada evliliği en azından rafa kaldirman hayrına olur başka uğraşlara yönel çalışma hayatini dene hayatini doldur evlilikten başka şeylerde var dünyada..

Acaba cozum 3.bir kisi olabilirmi hic ummadigin yerde ve zamanda karsina cikan birisi olabilurmi belkide herseyi bi kenara birakip zamana birakmak....

nereden buldun bu adamları ikisi de birbirinden beter

tamamen bitir ikisiyle de olma.

seninde durumlar karışık ama eski sevgilini unutmamışsın.

Bicak karin bolgesine geldigi icin 8 ay
almis 5ini onceden yatmis zaten simdi kalan cezasini yatiyor baska sucu olmadigindanda eminiz sahitlerimizde var kimse beni kandirmyor eminim ok? Baska vukuati yok hepinizin babanizn abinizin esinizin basina gelebilir büyük konusmayn bence..

Eski sevgiliniz sevgiliyken bu kadar ilgisizse evlenseydiniz daha beter olurdu eminim onunlada cok sorun yasardiniz. Siz daha gencsiniz o kisinin cocugunun sorumlulugunu kaldiramayabilirdiniz ailenizde karsi cikabilirdi onunla evlenmenize.
Simdiki sevgilinizin is bulmasi bir yerde calismasi cok zor sabikasindan dolayi. Bu kisiyle evlenseniz maddi sıkıntilar yasayabilirsiniz. O yuzden iyi dusunup karar verin.

kendi isleri var zaten maddi durumlari iyi. Baska yerde calismasina gerek yok

kendi isleri var zaten maddi durumlari iyi. Baska yerde calismasina gerek yok
Maddi sıkıntısı olmayacaksa problem yok o zaman sizi sevdigine eminseniz dusunebilirsiniz Sizin ona cok asik olmanizdansa karsi tarafin sizi daha cok sevmesi daha cok uzerinize dusmesi sizin acinizdan daha iyi.

Bilmiyorum neden ama cok gaddar davranilmis.
Hapis yatmak demek artik evlenemezsin mutlu olamazsin demek degildir.
Ha su konuda haklisiniz, herseye ragmen gozu kapali guvenmemeli bi 22 yasinda genc kiz oylw herkese.
Dikkatli olunmali.

Konu sahibi, sunu bilmen gerekki eger eski sevgilinle devam etseydin hayatin guzel olmuycakti kesinlikle.
Mutsuz olmuycaktin o belli, su an mutlu olma imkanin var.
Zaten bi kadini asik eden sey ilgidir.
Bu lazim bi kadina.
Eger bu sevgi ve ilgi varsa bi erkekte cogu zaman kadin asik olucaktir zamanla.
Istisnalar vardir elbette.
Ama benim gorusum bu.

Karşına hep yanlış insanlar mı çıkıyor ne?
Tavsiyemi söyleyeyim : ikisiyle de olma. Bu kadar açık ve net. Mümkünse ceza evine girmemiş ve 2 çocuğu olmayan birini bul canım. Millet neleri unutuyor sen de bunları unutursun elbet. Ikisinden biriyle evlenip hayatını yakma sakın.

Hayatina giren iki kisiyi toplasan bir adam etmiyor
Secimlerini biraz daha dikkatli yapsan
En onemlisi biraz sabir bu yasta ne bu evlilik meraki?ailene ve cevrendekilere de pes her goren evlen kacirma diyormus ya daha ne diyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…