SÖZLENDİM AMA ESKİ SEVGİLİMİ UNUTAMAYACAĞIM GALİBAAA

berfu321

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
25
1
32
Merhaba ben yeni üye oldum. Kafam o kadar karışık ki yardımlarınıza ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım bundan 3 sene önce biriyle tanıştım çok seviyordum resmen gözüm ondan başka bişey görmüryodu.Ama benden 12 yaş büyüktü ve evlenip boşanmıştı birde çocuğu vardı bense bekar olduğum için haliyle çevremdekiler yakıştırmıyodu ve ayrılmamı istiyorlardı ben yinede herşeyi göze almıştım onla olmak istiyordum.Ama bazen o kadar ilgisizdiki bana karşı kendi kendime diyordumki ben bunun için herşeyi göze almışken belki ilerde ailemi bile karşıma alacakken o neden bu kadar sorumsuz bunun içiçn değer mi diye çok düşündüm onunda beni çok sevdiğinden emindim ama vurdumduymaz tavırları beni deli ediyordu yeter artık buraya kadar dedim ve herşeyi bitirdim ayrıldık neyse bundan kısa bi süre sonra dedemin teyzemlerin çok ısrarı üzerine görücüye çıkmayı kabul ettim çocuğu ilk görüşte hiç birşey hissetmedim hatta kesinlikle olmaz diyordum ama akrabalar bi tanı belki seversin çok iyi çocuk işi gücü yerinde sana değer verir falan filan diyip beni ikna ettiler.Ama babamın haberi yoktu dedemlere geldiler beni görmeye.Ben kesin bi karar vermeden babamın karşısına çıkarmak istemedim çünkü baskı yapmasından korktum.Neyse bu çocukla görüştüm gerçektende okadar iyi biriydiki karşıma hiç böyle biri çıkmamıştı .bana çok değer veriyodu ve her isteğimi yapmak için elinden geleni yapıcak biriydi.1 ay görüştüm tam ısınıyorken eski bi davası yüzünden cezaevine gireceğini öğrendim ve beni bukadar seven birini yüz üstü bırakmak istemedim 9 aylığına içeri girdi. Suçuda önceden nefsi müdafa amaçlı birini yaralamış ve herşeyi anlattı bana dürüstlüğündende etkilendim mutluydum onunla belkide mutlu olduğumu sanıyordum bilmiyorum.neyse cezaevine girdi hergün arıyo bana çok bağlandı sürekli evlilikten bahsediyoruz düğün nişan falan ailelerde biliyor artık dışarı çıkınca nişan yapıcaz.Onu çok aşırı sevmiyorum ama ilerde seveceğime inanıyorum.Ama eski sevgilimde sürekli aklıma geliyor ve demekki hala unutamamışım diyorum.nişanlanıp nişanlanmama konusunda çok kararsızım resmen kendimle savaşıyorum.Bu arada benim dedem çok dedikoducu bi adam eğer nişandan vazgeçersem ne namus bırakır bende ne birşey bütün sülalede adımı çıkarır ve babamın kulağına giderse büyük olay çıkmasından korkuyorum.. Şimdi ne yapmalıyım bu güzel kalpli insanla evlensem gerçekten mutlu olurmuyum eski sevgilim tamamen aklımdan çıkar mı yoksa evlenincede onu düşünüp beynimle bu çocuğa ihanet etmiş olur muyum? LÜTFEN Bİ AKIL VERİNNN...

sen diğerini unutamamışsın canım ve bu kişiylede sanırım mecburi evleniceksin, hem vicdani hemde baskı yüzünden, sağlıksız olur evlilik, ama seviyor olsaydın o başka. ve yaşın 22 niye acele ettin ki

gerçekten çok iyi çocukmuş adam yaralamadan hüküm giymiş.. artık sicilinde bu hep olacak ve devlet kurumları büyük şirketler kurumsal firmaların hiçbiri haklı veya haksız hüküm giymiş kimseyi işe almıyor.. aileniz bu adamı neden size uygun gördü?

sözlendiğini baban bilmiyor mu anlamadım.. neyse sorununa gelirsek sonradan sever misin bilmiyorum ama eskisindende sana yar olmaz bence. anlatmamışsın ama eskisiyle ayrıldıktan sonra sana döndü mü? görüştünüz mü? şimdikiyle ne zmaandır görüşüyorsunuz ki 9 aydır içerde diyorsun anlayamadım...çok eksik var toparlayamadım..

Vurdumduymaz olmak gercekten yorar bazı insanları.Kendini degersiz görmesine neden olur kendimden biliyorum
Ama karsındaki kisinin sevdigine inanıyorsanız bir süreden sonra kabul ediyorsunuz.Fakat yinede cok ilgi bekleyen insanların bende ayrılmasını öneririm cünkü evlilik yoluna girildiginde cok üzer bu insanı.Yani kaldıramam diyorsanız yapabileceğinizin en iyisini yapmıssınız yinede

Bence ayrılmıssınız zaten eger aranızda ki her sey bittiyse gercekten eskiye takılı kalmak sizin oldugunuz yerde saymanızı saglar.Bence ne karar verirseniz verin bunu dedenizin etkisiyle yapmayın.Cünkü hayat sizin hayatınız sonucta.

Eger vazgecemem diyorsanız nisanı atın.İcinizde yinede bir seyler azaldıysa ve yeni kisiye karsı biseyler hissedeceğinizede eminseniz bir sans verin
Diyorsanız ki eskisini hala cok seviyorum buna asık olamam.O zaman cocugada yazık olur sizede
Tamamen emin oldugunuzda bir karar verin.Söyle birkac gün kafa dinlendirin oturun düsünün iyisiyle kötüyüsle

Şimdiki nisanlinizin ne günahı var yazik degilmi ilerde sorun daha buyurse bence bozun nisani aklin kimde kaldiysa ona gidin cocugun başinida yakmayin

Bunu sewiyorum diyorsun giden gitmiş bi kere onu unut
şuanki ilişkini o aklına geliyor diye hiçe sayma derim

Hapishaneye girmis diye on yargili olmak istemiyorum ancak bir daha kurumsal sirketlerde devllette calisma olasiligi yok.ayrica olayin nefsi mudafa oldugundan eminmisiniz ? Ust kat komsumuz sevdigi adamla evlendi adam hapishaneye girdi nefsi mudafa falan demislerdi kiza olayin asli oyle degilmis cok sonra ogrendi.adam da hapshaneden ciktiktan sonra psikolojisi iyice bozuldu esini dovdu kufurler falan.sonra yeniden hapishaneye girdi kiz da bosanma davasi acti.ki bu cift asik olarak evlendi.lutfen bir kez daha dusun 22 yasindasin neyin acelesi bu

ailenin böyle bi adama kızını vermesi çok üzücü yarın öbürgün kavga ederseniz senide yaralarsa öldürürse vallahi pes

Ben bunla tanışmadan önce nefsi müdafa amaçlı birisini yaralamış 3 ay ceza almış benle tanışınca herşeyi anlattı ve tam alışıyordumki cezaevine girdi..GERÇEKTEN ÇOK ŞANSSIZIM..Neyse cezaevine girince yarı yolda bırakmak onu dahada üzmek istemedim çünkü bana ciddi anlamda çok bağlandı ama ben emin değilim onun beni sevdiği kadar sevmiyorum dediğim gibi kim görse mutlaka evlen çok iyi birisi diyo bende evlenmek istiyorum ama eskisi arada bi aklıma geliyo yani çok acı çekmiyorum ama yinede sorun olur mu diye düşünüyorum.

bu adamla da olmaz aşk olduğun adamla da olmaz canım ne olursa olsun şuan 2 yönde hatalı bence herseyi zamanında yoluna bak çok iyi biri olabilir ama büyük konuşmak istemiyorum boşuna kimse içerde yok yere yatmaz. kimse kötü yönüü göstermez boşver dedeni hayatını o mu kurtaracak sana bir şey olursa

bence çok sansız değil ALLAHIN SEVGİLİ KULUSUN YA BUNLARI EVLENİNCE OLSAYDI DAHA MI İYİ YOKSA BÖYLE Mİ DAHA İYİ.

Arkadaşlar kendini korumak amaçlı girdi cezaevine çünkü trafikte bikaç serseri alkollüyken buna takılmışlar küfür hakaret sonra dövmeye çalışmışlar buda o kadar kişiye karşı kendini savunmak zorunda kalmış ve bir sürü şahidi var.3 AY CEZA ALDIĞINDAN BELLİ OLMUYOR MU ?Anlayacağınız kadEr mahkumu hemen yargılamayın. SUÇU TECAVÜZ DEĞİL NARKOTİK DEĞİL HIRSIZLIK DEĞİL PAZARLAMACILIK DEĞİL..

Yaşın 22 şu an bile evlenmek için çok erkenken,bundan 3 sene önce yani 19 yaşında sağlıklı mantıklı düşünemeyecek bir yaşta hem kendinden 12 yaş büyük hem evlenmiş boşanmış hem çocuklu,hem de sana değer ve ilgi göstermeyen birine aşık olmuşsun.Allah ın sevgili kuluymuşsun ki ve de o adam da biraz izan biraz akıl varmış ki,geleceği görmüş ve bitmiş.Yoksa şu an per perişan olurdun emin ol.Yaş farkı,çocuk,senin yaşının küçüklüğü....hangisini sayalım.

Dedem dedikoducu diyorsun.Bak güzelim çevrendeki milletin anlatacakları veya fikirleri doğrultusunda hayatı yaşama.Namusundan önce sen emin olacaksın.22 yaşında bir kız bir erkekle tanıştırılıyor.Sadece 1 ay görüşüyor.Sonra erkek nefsi müdafa (bu onların savunması) dan hapse giriyor.Ve maşallah ne gözü karalık.Hadi sne küçüksün cahilsin.Ailen de de mi hiç olgun insan yok.1 aylık görüştüğün kişiyi 9 aydır bekliyorsun.Bir de evlenme konuşuyosunuz.Hayat kocaya gitmekten ibaret değil.Nedir bu acele.

insanız hepimizin başına gelebilecek bir durum bu diğer suçlarla bir tutmayın. Tacize uğradığınızı düşünün o an sizde o kişiyi yaralamaz mıydınız kendinizi korumak için çünkü başka çareniz yok bi düşünün lütfen.ayrıca sabıkalı sayılmıyor çünkü 6 aydan az yatanların siciline işlenmiyor.

Kendini savunmak için yaralamak gerekiyor.Yani yanında kesici bir alet var.Yani ya öldürmüş olsaydı.O zaman herkes alkollü sataşt diye kendini korumak için öfkesine yenik düşsün yaralasn.Ya bir gün seni de öfkesine yenik düşüp yaralarsaGüzelim sen bu çocukla 1 ay görüşmüşsün.Bu kadar güvenmeyin herkese.

Beklersem bekle canim tavrin da bie atarli geldi.ben sana ornegi soyluyorum komsuma da ayni seyler oldu ama olay oyle degilmis yani kizin hayati mahvoldu.ayrica sanssiz degilsin mantiksiz hareket ediyorsun ilk adam zaten olmucak birseymis smdi de tanimadign sevmedigin adamla evlilik diyorsun bir okul oku calismaya basla 22 yasinin guzelliklerini yasa
.hayat evlilikten ibaret degil

Nekadar yanlıslarla dolu bir hayatın var eski iliskin hata simdiki daha beter hata.İkisini de neden bosvermiyorsun daha 22 yasında koca kacıyor mu?Bekle de birgün kendin düzgün biriyle tanısıp evlenmeyi düsün.Okurken sinir oldum ya konuyu bir insan neden bunu kendine yapar ki?Hersey evlenmek demek ki senin icin adam yaralamaktan cezaevine giren biriyle cıkınca evlenme planları yaptığına göre,nekadar gencsin neden bukadar bos bir hayat yasamayı seciyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…