• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözel mağdurlaar

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
İyi akşamlarrr :16: Bu yıl üniversiteye hazırlanıyorum ve iyi bir puan getirmeyi amaçlıyorum ama gelin görün ki sözelde olduğum için kendime hala iyi bir bölüm seçebilmiş değiliiim :2: Benimle aynı durumda olanlar vardır aranızda lütfen yardımcı olalım birbirimizee :7: Hangi bölümü seçmem gerek hiç bilmiyorum bilakis bu durumdan kafayı yemek üzereyiim :27: Yorumlarınızı bekliyorum ablalarım öptüm çooook :54:

bende sözelciydim dandirik bi bölüm okudum . araştırmamıştım tabi. şuan kpss ye hazırlanıyorum inan bölümümden 1 tane bile atama yok. eğer ilerde sırtını devlete yaslamak istiyosan. kpss de bölüm araştırması yap. ona göre okul seç derim. hatta bu sene öylesine gir. sayısal ağırlıklı oku 2 senede çok iyi olur sayısalın.

bende sözelciydim dandirik bi bölüm okudum . araştırmamıştım tabi. şuan kpss ye hazırlanıyorum inan bölümümden 1 tane bile atama yok. eğer ilerde sırtını devlete yaslamak istiyosan. kpss de bölüm araştırması yap. ona göre okul seç derim. hatta bu sene öylesine gir. sayısal ağırlıklı oku 2 senede çok iyi olur sayısalın.

Kpssye mi gireyim bu yıl :31:

Kpssye mi gireyim bu yıl :31:

istersen gir
benim demek istediğim şu; ilerde özelde iş bulur çalışırım diyosan kendin bilirsin eğer kpss ye girerim (okul bittikten sonra) diyosan. kpss de hangi bölüm? kaç puan? yılda kaç kişi alıyor? araştırmasını yap ona göre artık sayısalcı mı olursun sözelci mi olursun bilemem. en azından üniversiteye geldiğinde bide kpss ye hazırlandığında okuduğun dandirik bölümden pişman olmazsın. keşke seneler öncesinde gelseydi bana bu düşünce :)

istersen gir
benim demek istediğim şu; ilerde özelde iş bulur çalışırım diyosan kendin bilirsin eğer kpss ye girerim (okul bittikten sonra) diyosan. kpss de hangi bölüm? kaç puan? yılda kaç kişi alıyor? araştırmasını yap ona göre artık sayısalcı mı olursun sözelci mi olursun bilemem. en azından üniversiteye geldiğinde bide kpss ye hazırlandığında okuduğun dandirik bölümden pişman olmazsın. keşke seneler öncesinde gelseydi bana bu düşünce :)

haklısınız araştırmasını yapayım bencede :31:

Back