Sözde Tatil Kazanan Biz:)

bizimde başımıza geldi,ama yemek verdikleri yere gitmedik...bizim gibi davet alıp giden okadar çok kişiyi kazıklamışlar ki...tatil taahhüt ettikleri yerdede ne tatil köyü var,ne bişey,kupkuru dağmış....

böyle şeyler nedense hep de babamı bulur.geçenlerde bir bayan aramış.Antalya da tatil kazandınız demiş.babam da araba kullanırken konuşamamış yanındaki arkadaşına vermiş.arkadaşıda okumuş akıllı adamdır yememiş.babam olsa kesin yerdi.Allah bizleri böyle insanlardan korusun.

Bir iki hafta önce benzer bir durumda benim başıma geldi,önce telefonuma bir mesaj geldi,mesaj içeriğini bile doğru dürüst okumadan sildim,10-15 dakika sonra telefonum çaldı,açtım,genç bir adam adını hatırlamadığım 2 otelin adını vererek 1 günlük konaklama kazandığımı söyledi,öyle ballandırarak anlatıyordu ki sanarsınız size çok büyük bir lütufta bulunuyor,hangisini istersem seçermişim,vay anasını,konuşma nereye varacak diye adamın konuşmasına izin verdim, ad soyad kimlik bilgileri doğrulama istedi,kişisel bilgilerimi her önüne gelene veremeyeceğimi söylediğimdede ama biz telefon açmadan önce size bilgilendirme mesajı gönderdik dedi,bilgilendirme mesajına güvenerek kişisel bilgi vermiyorum,bu konuşmanın uzamasının bir anlamı yok diyerek telefonu kapattım:51:
Adamın bilgilendirme mesajı gönderdik diyerek savunmaya geçmesi komik geldi,ne dememi bekliyordu ki pardon kardeş mesaj atıp beni bilgilendirdiniz,eh telefonda açtınız durun adımı soyadımı tc kimlik numaramı vereyimde sizde beni rahatça çarpın:37:

bizimde bu yaz antalya kemerde eşimle başımıza geldi bu bahsedilen durumlar gibi...uzun uzun anlatmayım arkadaslar ama genelde ünv öğrencilerine cüzzi miktar verip insanları kendi otellerine getirtmeye çalışıyorlar....oteldede 5 yıllık tatil için 5.000 + hersene 700 dolar gibi bakım ücreti istiyorlar ve o anda karar verin burdan çıkınca bu fiyata olmaz diyorlar insanların bir anlık boşluğundan yararlanmak için,şaka gibi :33: 3 gündüz 4 gece tatil kazandınız denilip 5 yıldız otellerin ücretinden daha fazla ücreti vermek kaydıyla bu yapılıyor neyse arkadaslar bu tür bedava tatil sözünü duyduğunuz durumlardan uzak durun resmen dolandırıcılık bunun baska adı yoook...

aynı şey bizimde başımıkza geldi 2 ay önce.
dedemandan 3 gece 4 gün tatil kazandınız esentepe dedemana gelin kayıt olun dediler.
araştırdım internetten ve kötü yorumlar çoğunlukda olmasına rağmen gittim tatilimi yaptım diyenlerde vardı. gidelim bir bakalm dedik.

gider gitmez bize devremülk satmaya çalıştılar tabiki ve inanılmaz fahiş fiyata
yok dedik biz yeni evlendik borcumuz var devremülk falan alamayız dedik tam çıkıyordukki tatil kazandınız demiştik bakın buda evrakınız bunu doldurup rezervasyon yaptıracaksınız dediler.
yani devremülk almamamıza rağmen verdiler bize hediye tatili
çekmecede duruyor form, bakalım gitmeyi düşünüyoruz evlilik yıldöümümüzde :)
ama çok şaşırdım cidden alışveriş olmamasına rağmen hediyeyi verdiler

annemede aynı şeyi yaptılar 5 gün tanınmış bi otel tatil kazandınız diye aramışlar allahım ya sinir insanlar. gitmedi annem aramadı da. ya devremülk alması için başının etini yiyolarmış yada satmalarına yardımcı olması için teklif sunuyolarmış bu zamanda ne bedava olur ki zaten

aynı şey bizimde başımıkza geldi 2 ay önce.
dedemandan 3 gece 4 gün tatil kazandınız esentepe dedemana gelin kayıt olun dediler.
araştırdım internetten ve kötü yorumlar çoğunlukda olmasına rağmen gittim tatilimi yaptım diyenlerde vardı. gidelim bir bakalm dedik.

gider gitmez bize devremülk satmaya çalıştılar tabiki ve inanılmaz fahiş fiyata
yok dedik biz yeni evlendik borcumuz var devremülk falan alamayız dedik tam çıkıyordukki tatil kazandınız demiştik bakın buda evrakınız bunu doldurup rezervasyon yaptıracaksınız dediler.
yani devremülk almamamıza rağmen verdiler bize hediye tatili
çekmecede duruyor form, bakalım gitmeyi düşünüyoruz evlilik yıldöümümüzde :)
ama çok şaşırdım cidden alışveriş olmamasına rağmen hediyeyi verdiler

peki gidip tatilinizi yaptınızmı

ümraniye meydan alışveriş merkezinde doldurmştk bizde formu eşimide benide aradılar. ikimiz ayrı doldurduk tebrikler şu kadar kişinin arasından size çıktı dedi. . görüşmeye çağırıolar. .devremülk satmak isteselerdi alamayız ev kredimiz var zaten. acaba tatile gitsekmi yinede diorum yahu

ümraniye meydan alışveriş merkezinde doldurmştk bizde formu eşimide benide aradılar. ikimiz ayrı doldurduk tebrikler şu kadar kişinin arasından size çıktı dedi. . görüşmeye çağırıolar. .devremülk satmak isteselerdi alamayız ev kredimiz var zaten. acaba tatile gitsekmi yinede diorum yahu

al işta tefavuka bakınız..bizde önceki hafta meydan avm de dolanırken form doldurduk..altından buna benzer bişey çıkacağını bilebile çocuk prim alıyorum form başına abii doldurun nolur deyincee.....2 gün önce aramışlar eşim de bize bişey satmaya çalışacaksanız ya da ekstra para ödemesi vs çıkaracaksınız hiç boşuna yorulmayın demiş..neyse yok kesinlikle olmaz demişler....biizmki de bu akşam için geliriz demiş..bugün de araştırıyor buradaki yorumları okuyor ve anlıyor ki dolandırıcılığın daniskası..ve gitmeyelim dedi :19::19:
zaten daha öncede benzer bir organizasyona gitmiştik kafamız şişmişti...4 yıl önceydi bizimle ilgilenen çocuk biizi ikna edemedi ama biz onu bu işi bırakıp doğru dürüst bir iş bulması konusunda ikna ettik...ve şaşkınlıkla ev peşinatı verip devremülk alan insanları hayretle seyredip evimize geri dönmüştüki...

akşam tekrar aramışlar eşimi geliyor musunuz diyee..eşim de siz devremülk de satıyorsunuz değil mi bununla ilgili de bilgi vereceksiniz değil mi diye yem atmışş arayn kız boş bulunup evet demiş ..biizmki de rahat bir şekilde hayır gelmiyoruz demiş ..emin olmamaıştık netleşti yanii bi şekilde..zaten eğer devremülk yada ekstra ödemeli birşeyleri kabul etmezsek...büyük ihitmal tatile de gidemeyecez sürekli dolu yer yok vs deyip oyalayacaklar rezillik sonuçta parayla değil yaa bedavsı da oluyor :47::47:

Bizde görüşmeleri iptal ettik ikramaya. .Bütün araştırmalar sonucu amaçlarının sadece devremülk olduğunu anladık. Almasakta tatile gönderseler ihtimali ilk etapta güzel gelsede. . Dandik bir otel sıfır hizmet ve boşuna verdiğimiz yol parası ve giden zaman için iptal ettik

Back