Sözde Tatil Kazanan Biz:)

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba,
Dolandırıcılığın yeni bir boyutundan bahsetmek ve sizleri bilgilendirmek istedim.
Eşime sabah bir telefon geldi,Dedeman Otelinde 3 gece 4 gün tatil kazandınız;yarın akşam Samsun X(Samsunun en lüks oteli)Otelinde akşam çayımıza katılın,hem belgelerinizi size verelim hemde tanışalım diye..

Eşim Dedemanı geçtik,Samsundaki oteli çok iyi bildiğimizden ve sahipleriylede diyaloğumuz sürdüğünden gideriz hiç bişe olmazsa yemek yer,yemeğimizi öder çıkarız dedi..

O otelde tanıdığı müdürü aradı bilgim yok inan sadece yarın akşam seminer olarak görünüyor,salon hazırlayacağız dedi müdür.Eşim çok sağlamcıdır bedava hiç bir şeyin olmayacağını savunur bu hayatta;ki doğrudur da bu..Gitmeyelim ya boşver dedi son kararımız bu şekildeydi.

İnternetten biraz ön araştırma yapayım dediğimde bu tür olayların tamamen saldırgan bir pazarlama stratejisi olduğunu okudum.Kaldıki bizim balayı sürecinde başımıza gelmişti,Kuşadasına balayına gttiğimizde iki öğrenci bir mangal partisi olduğunu öyleyip bizi bir tesise davet etmişti.Bizde altımızda araba olunca gidelim dedik.Aman Allahım nasıl bir yerdi orası.Saldırgan satışcılar sizi çevreliyor,konuş konuş acayip bir yorgunluk.Ve sonunda devremülk satmaya çalışıyorlar.Çok zordu oradan çıkmak ve yorgunluktu..

Şimdi bugünkü tlfnu araştırınca aynı olduğunu okudum ve güldüm açıkçası,kek gibi tatil kazandığımızı sanıp gittiğimizde nelerle karşılaşabileceğimizisempatiksalakcinni

Sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi merak ettim.

benım geldı
ama benı yolda unıversıte ogrencısı durdurdu ve de ılk sorusu senede kac kere tatile cıkıyorsunuz oldu..
bende bocaladım ama cevapladım bı kac soru sordu telefon ostedı verdım neyse aksamına aradılar..
ben tabı bu arada arastırdım ve de ablamla gorustum onlarında basına eskısehırde gelmıs
neyse aradılar ben reddedtım zor kurtuldum
yaptıkları partıye davet etmek bedavaya göz boyamak ınandırmak devremulk kıralatmak tanıtımları falan super oluyormuss ama o devremulke ıstedıgınız zaman gıdemıyormussunuz ama parasını oduyormussunuz her ay onlar bı zaman verıp gelın dıyorlarmıs ama deger mı degmez ya gıdemezsen bosuna para

Gülşahcım acaba sizi evden uzaklaştırmak falanmı istediler. yani devremülk olayıda olabilir ama benim aklıma ilk o geldi. Bu günlerde hırsızlık vakaları o kadar çoğaldıki..

Bizi hep davet ederler ve hiç giymeyiz böyle olduğunu bildiğimizden.:hulya:

Gülşahcım acaba sizi evden uzaklaştırmak falanmı istediler. yani devremülk olayıda olabilir ama benim aklıma ilk o geldi. Bu günlerde hırsızlık vakaları o kadar çoğaldıki..

Fundam bu şekilde gugııla:) aratma yaptığımda hep aynı olay çıktı amasempatiksalakcinni
Bizi evden uzaklaştırsalar buraya giremeyeceklerini biliyolar bacım bizim demir kapı aşağısı kilitleniyor akşam 8den sonra:3:
3 haneyiz apartmanda eşimin halası amcası filan alt katlarımızda eşim en geç 8de gelir kapıyı kilitler çıkar,imkansız eğer öyle bi planlarıda varsa buradan duyurulursempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

arada bana da öyle telefonlar falan geliyor ama umursamıyorum :olmaz:
Önemsemek istemiyorum çünkü bende sanırım eşin gibi düşünüyorum. bu zamanda bedava kolay kolay olmaz alsanaalsanasmile:olmaz:

Evet bizim başımızada geldi böyle bir olay,
Dolandırıcılığın yeni boyutu dedim..
İnsanlar neler planlıyorlar kolay para kazanmak için,
Artık dolandırıcılık turizm sektörüne kadar taşınmış oldu,
Laf cambazlığı öğrenene kadar,
İyi bir tesisatçı yada kasap olsalar heralde daha saygı görürler insanlardan.

pazar günü eşimle yürüyüşe çıktık kızın biri anket yapmak istedi yaptırdık afyonda bir termal otelle ilgili çekilişe girceksiniz dedi kazanırsanız tesisimizde 2gece 3 gün konaklama hediye dedi.tel no istedi benimkini verdim az önce aradı işte kazandınız çeklişi bilmem kaç aile arasından seçilen şanslı ailesiniz filan dedi ee dedim işte otelde istediğiniz zaman kalabilirsiniz dedi ama ve bunun için sizi yarın akşam afyondaki otele yemeğe götürüp getireceğiz hemde bilet vereceğiz dedi inegölden afyona yemeğe götürüp getirceklermiş inandırıcı gelmedi biraz düşüneyim dedim yarım saat sonra aradı tekrar

bu arda oteli aradım bunu taşeron firmalar yapıyor dedi bu şekilde gelinen tatilde sağlanan imkan nasıl olur bilemem dedi şimdi bayan aradı siz niye yapıyorsunuz bunu dedim işte hotelin tanıtımı için siz memnun kalcaksınız ve çevrenize anlatçaksınız dedi bende yok istemiyorum hiç gelmeyi düşünmüyorum başka aileyle görüşün dedim

Bizi hep davet ederler ve hiç giymeyiz böyle olduğunu bildiğimizden.:hulya:

gören duyan da kastellinin kızıyla damadı sanır bunları....:hulya:
hani çok zenginler ya herkeşlerde irtibat nomraları var haspamın boshayallersmile

bize hiç böle şeyler olmuyo, telefon edip de tooolete gidelim diyen bile çıkmadı bugune kadar :gitme:

hani çok zenginler ya herkeşlerde irtibat nomraları var haspamın boshayallersmile

bize hiç böle şeyler olmuyo, telefon edip de tooolete gidelim diyen bile çıkmadı bugune kadar :gitme:

süpersin ya çok güldüm inan ama doğru söylüyorsun bizide kimse aramadı öyle:emir_bebek:roflol::roflol:

Benim başıma geldi çarşıda anket yaptılar sorular soruldu cevaplandı akşama bir telefon ayn sorular tekrar soruldu bana doğu cevaplar olduğu için randevu verdiler.
Gittik eşimle beraber değişiklik olsun diye amaç tamamen devre mülk satmak bunların yok diyincede acayip bozuldular sonra ...

Böcüğüm biz o tuzağa 2 kere düştük :icecream: tamamen göz boyamaca :1no2:eşimle hala nasıl kanıp da gittiğimize şaşarız :mymeka: biz o toplantılara katılalı 16-17 sene geçti hala aynı yolla devre-mülk pazarlamaya çalışıyorlar demek ki pazarlama konusunda fazla yol katedememişler aklinialirimsmile

Bi ara arkadasım bu tarz satış yapan bir yerde çalışmak zorunda kalmıştı
onun için hiiç yemiyorum :)
bilmesem inanabilirdim ama :)

Devremülk olayı bizim de başımıza geldi,geçen sene bayram da balıkesir güre'ye bi termal otele tatile gitmiştik.Ertesi gün bizim kaldığımız otelin çok yakınında süper devremülker var ordan bi kaç kişi geldi bizlerle anket yaptı bedava tatil kazandınız diye,yarın bi seminer var hem de gelin belge alın dediler,gittik şahane bi yer gerçekten de,ama amaç orda ki devremülkleri satmaktı,yaza tatil verdiler ama gitmedik nolur nolmaz diye,kendi imkanlarımızla tatile gittik..yılda 1 ya da 2 tatile gidiyoruz zaten onu da rezil etmeyelim dedik..
Geçmiş olsun size de...Nedir bu insanların derdi yaa...Ne kadar gözü aç bi millet olduk...

Sosyal çiftlerin genelde başına gelen bi durumbayanssulusmile
Siz connect bağlantılarınızı genelde dumanla yaptığınızdandır böyle bir şeyin başınıza gelmemesisempatiksalakcinni

Kesinlikle devremülk satışıymış zaten.Toplantı günü tekrar aradı kız eşim bu sefer benim numaramı vermiş.Kıza dedim araştırdım ben gelirim oraya,3 saatin sonunda devremülk satışı çıkar seni orada gebertirim söyliyim dedimalsanaalsanasmile
Ne biçim bir konuşma dedi bana baağğyan.Valla o biçim bi konuşma dedim,ben bebekli insanım sen internetteki durumu yalanlayıp üzerine beni böyle bir şeyle karşılaştırırsan ben seni evire çevire döverim dedim.sempatiksalakcinni
Gelmiyoruz,zırt pırt da aramayın diyip kapattım tlfnu.Sonraki gün eşim aradı tekrar otel müdürünü,devremülk satışı olduğunu söyledi.Onlarda tüm eski müşterilerine rezil olmuşlar:2:

demek ki çok aktif çalışıyolar baksanıza burda biçok kişiye ulaşmışlar
bize de gelmedi böyle bi teklif
ama gülşahcım eşinin savunduğu şey tek gerçek burda
bu hayatta hiçbişey bedava değildir!!!

gercekdende olmuyo bedava bısı .
ben benzın alırken cekısı katmıslar sonra aradılar ana adımdan baba adımı soldıler ıstanbulda maslakda bı plazada ofıslerıne davet ettıler 10 gunluk tatıl kazandınız dıe..yok dedım suan işler yogun zamanım yok dedım ee bız gelırız dedıler neyse gıttım dolandırıcı olmalarına ıhtımal veremem cunku elıt bı yer bu sekılde bısının olması zor ama tatılıde kazanmısım gercekdende ve devrı mulk satıusına gecıldı konu cocuk konusdu konusdu yakısıklı dıe dınledım ve malesef dusunmuyom dedım kaydirigubbakcemile3fena bozuldu cocuk tatıl hakkımıda devredıyom benden sonrakı aıleye dedım ..cıkdım..
ıllahı satıs yapcaklar ..

Merhaba,
Dolandırıcılığın yeni bir boyutundan bahsetmek ve sizleri bilgilendirmek istedim.
Eşime sabah bir telefon geldi,Dedeman Otelinde 3 gece 4 gün tatil kazandınız;yarın akşam Samsun X(Samsunun en lüks oteli)Otelinde akşam çayımıza katılın,hem belgelerinizi size verelim hemde tanışalım diye..

Eşim Dedemanı geçtik,Samsundaki oteli çok iyi bildiğimizden ve sahipleriylede diyaloğumuz sürdüğünden gideriz hiç bişe olmazsa yemek yer,yemeğimizi öder çıkarız dedi..

O otelde tanıdığı müdürü aradı bilgim yok inan sadece yarın akşam seminer olarak görünüyor,salon hazırlayacağız dedi müdür.Eşim çok sağlamcıdır bedava hiç bir şeyin olmayacağını savunur bu hayatta;ki doğrudur da bu..Gitmeyelim ya boşver dedi son kararımız bu şekildeydi.

İnternetten biraz ön araştırma yapayım dediğimde bu tür olayların tamamen saldırgan bir pazarlama stratejisi olduğunu okudum.Kaldıki bizim balayı sürecinde başımıza gelmişti,Kuşadasına balayına gttiğimizde iki öğrenci bir mangal partisi olduğunu öyleyip bizi bir tesise davet etmişti.Bizde altımızda araba olunca gidelim dedik.Aman Allahım nasıl bir yerdi orası.Saldırgan satışcılar sizi çevreliyor,konuş konuş acayip bir yorgunluk.Ve sonunda devremülk satmaya çalışıyorlar.Çok zordu oradan çıkmak ve yorgunluktu..

Şimdi bugünkü tlfnu araştırınca aynı olduğunu okudum ve güldüm açıkçası,kek gibi tatil kazandığımızı sanıp gittiğimizde nelerle karşılaşabileceğimizisempatiksalakcinni

Sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi merak ettim.

aynısı yaşadım canım
ne sevindim ne sevindim
sonra fos çıktı
sade konaklama mış
ayrıca belirli bi ücreti varmış
felan fistan

Böcüğüm biz o tuzağa 2 kere düştük :icecream: tamamen göz boyamaca :1no2:eşimle hala nasıl kanıp da gittiğimize şaşarız :mymeka: biz o toplantılara katılalı 16-17 sene geçti hala aynı yolla devre-mülk pazarlamaya çalışıyorlar demek ki pazarlama konusunda fazla yol katedememişler aklinialirimsmile

Ben de aynısını düşündüm, çünkü annemlere de 15 sene önce falan yapıldı bu. Tabii iyi tecrübe, boşuna kafaları şişmiş olmuştu akşam akşam.

istanbul^'da değil de tatil yörelerinde her sene birkça defa karşılaıyoruz bu tiplerle, sevgilimle. İşin komiği evli çift arıyor oluyorlar, bıdı bıdı kaç yıllık evlisiniz falan, değiliz diyince nasıl yani diil misiniz:53: diye şaşırıyorlar :1:

artık bize yöneldiklerinde evli değiliz diyoruz baştan iyi akşamlar diyoruz :9:

Back