Sözde soykırım için tıklayın!!!

tripolog

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2006
272
3
116
Link Silinmiştir.

Google’da Armenian Genocide (Ermeni Soykırımı) yazıldığında ilk 100 sayfa gerçek dışı bilgiler içeren diaspora siteleridir. Tarihi gerçekleri anlatan en kapsamlı yayın durumundaki siteyi Google'da üst sıralara taşımanın tek yolu Ermeni Sorunu sitesine girmek veya her gün en az bir kere tıklamaktır.

Lüften Ermeni Sorunu Sitesini (www.ermenisorunu.gen.tr) açılış sayfanız yapın.
ve bu site de sözde soykırım için bilgilendirici olabilsin...

yavhu ne biçim bi dünyada yaşıoruz.koca gezegende 1 kişi de çıkıp amrika kızılderilileri katletti diyemiyor.adamlar ıraka girdi ortalığı duman etti sonra da yüzsüz yüzsüz ekrana çıkıp:
"biz aslında nükleer silah üretilmediğini bilioduk" dediler.
tüm dünya birleşip onların gücüne güç katıoruz.
ülkemizde çok değerli petrol kaynakları olduğunu ve bunu kullanmamıza abd nin izin vermediği,başımızdakilerin debuna göz yumduüunu çoğu bilmiyor.
bununla ilgili acil tv programları yapılmalı.
ülkemiz aptalca ve körü körüne kentleştirildi.
güzelim verimli toprakların üstünde sebze,meyveye servet harcar olduk.
allah yardımcımız olsun

ermeni sorunu konusunda çok araştırma yaptım çok kitap okudum insanlar nasıl işlerine geliyorsa öyle kabul ediyorlar herkes farkında gerçeğin ne olduğunun ama işlerine böyle geliyor bu site gerçekten iyi bilgilendirici bir site bu sayfayı güncel tutmaya çalışalım ki herkes fark etsin Allah türkleri korusun...

Bu konu benim çok hassas olduğum bir konu arkadaşlar...Ben Erzurumluyum ve isterdim ki asıl soykırımı yapanların bizler değil ermeniler olduğu tüm dünyada anlaşılsın...Ama yazık ki tüm dünyaya anlatılması gereken bu gerçek hep unutuluyor hep unutturuluyor...Daha ilkokuldayken okulumuza yapılacak ek bina için kazılan temelden mezarlar çıkarılmıştı ve üstelik bu katledilenlerin ellerindeki Kur'an-ı Kerim'den anlaşılacağı gibi katledilen onlar değil bizdik...Eğer soykırım yalanları kabul edilirse bu kez tazminat vermeye mahkum olacağız...Böylece yıllar önce bilek güçleriyle alamadıklarını yalanlarıyla alacaklar!!!! Unutmayalım,unutturmayalım arkadaşlar...

benim anne kısmıda erzurumlu anneanem küçükken bize kızdığında ermeni evlatları derdi annemin babaanneside hatırlıyormuş ermenilerin yaptıklarını çok çektik diyormuş...

Ortaokulu,liseyi ve üniversiteyi de memleketimde okudum...1996 da geldik İstanbul'a...Ermenilerin katliamlarını bilmeyen herkese anlatıyorum burda,maalesef bizim insanlarımızdan bile bilmeyenler yanlış düşünebiliyor ve bu beni çıldırtıyorklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…