• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sözde siyah giymek ugursuzlukmuşş?

giydim bitti bile,bi zararını da görmedim henüz,Allah kem gözlerden korusun... zemuszemus

şu olursa uğursuzluk bu olursa uğursuzluk diye ağzını uğuzsuzlukla açıp kapayanların kendileri uğursuzluk bence ne alakası var güzelim sen giy gitsin Allah Allaaah

aman niye cnm ugursuzluk olsun bence çok asil bi renk siyah...
ben genelde hep siyah elbise giyerim onun için değişik olsun dedim sözümde nişanımda hep renkli elbiseler seçtim:)çok begeniyorsannn giy cnm bnmmm boşver milelti sen:)sen ne giysen herkes bi kulp bulur ondan içine sineni giy:)

şu olursa uğursuzluk bu olursa uğursuzluk diye ağzını uğuzsuzlukla açıp kapayanların kendileri uğursuzluk bence ne alakası var güzelim sen giy gitsin Allah Allaaah

tamamen katılıyorum...

neye inanırsan başına o gelir ...

siyah klasik bir renktir ve hoş durur hem elbisede hem takımlarda...

Ya kızlar valla,böyle şeylere kafayı takacağımı rüyamda görsem inanmazdım ama işte hassas mı oluyor ne insan böyle durumlarda..zaten zor seçim yapıyorum,biri bir şey diyo sil baştan..haklısınız en güzeli içine sineni giymek bence de..alınca eklerim fotoyu çok heyecanlıyımmm:))

yok cnm olmaz bişi sen içine sine dine giy . sonuçta kıyafetin içinde kendini iyi hissetmen önemli

öyle değil mi gerçekten..belki başkalarına göre kötü bir seçim ama içinde rahatsız hissettiğim bişeyi alınca hiç mutlu olmayacağım..zaten stresli bir gün olacak birde kendimi iyi hissetmezsem berbat olacak günüm gecem..ben gidip tek başıma begendiğimi alıp gelicem sormıcamda..erkek arkadaşım sen neyi begenirsen onu giy bana bile sorma diyo

öyle değil mi gerçekten..belki başkalarına göre kötü bir seçim ama içinde rahatsız hissettiğim bişeyi alınca hiç mutlu olmayacağım..zaten stresli bir gün olacak birde kendimi iyi hissetmezsem berbat olacak günüm gecem..ben gidip tek başıma begendiğimi alıp gelicem sormıcamda..erkek arkadaşım sen neyi begenirsen onu giy bana bile sorma diyo

cnm ne güzel erkek arkadaşın senin zevkine bırakmış. senin günün ve kimsenin karışmasına izin verme fikir al ama sen hangisini istiyorsan onu giy sonra keşke deme vereliniortak

siyah, sade ve şık bi elbise giydim..9 ay oldu sözleneli, henüz bi uğursuzluk olmadı Allaha şükür..olursa da Allahtan olur, siyah elbiseden değil..:bbo:gamyoncuiremsu

siyah, sade ve şık bi elbise giydim..9 ay oldu sözleneli, henüz bi uğursuzluk olmadı Allaha şükür..olursa da Allahtan olur, siyah elbiseden değil..:bbo:gamyoncuiremsu

Allah tamamına erdirsin..haklısın evet ama sürekli başında bunu söyleyen biri olsa sen de sinir olurdun emin ol canım:))

Hurafe bunlar inanmayın böyle şeylere,
herşeyin hayırlısını dileyin sadece. a.s.

Back