• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözde ne giysek.....???

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba arkadaşlar..kardeşim mayıs haziran gibi sözlenecek...havalar baya ısınıyor o sıra...ama kardeşimin bacagında kıl dönmesi var..kısa bşy giyemiyor hoş durmuyor..boyuda kısa(1.55)..onun için diz izasında hep elbise begeniyorus..acaba siyah tül çorab giyse çokmu sırıtır havalar sıcak oldugundan..yoksa uzun elbisemi alsakk oda abartılımı olurrr...sizce neyapalım karar veremedik..çok takılıyor kardeşim bacaklarından dolayı:çok üzgünüm:

Canım kardeşin ne arzu ediyorsa onu giysin.Kıl dönmesi problemi bendede var,nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama mayıs ayında hava çok sıcak olmaz diye düşünüyorum,çorapta giyebilir.
Yada bronzlaştırıcı spreyler var onuda bulamazsanız biraz fondoten sürerek lekeleri kapatabilirsiniz .

Söz evde mi olacak peki?Dışarda olacaksa uzun elbisede çok şık olur.

evde olcak cnm söz...arkasındanda nişan olcak..nişan dışarda olur ona uzun giycekde..bronzlaştırıcı spreyler iyi fikir cnm zaten esmer kendisi..umarım bulabiliriz...inan etek elbise giydigi zamanı görmedim ben...ssöz nişan olayları sırf kıyafet yüzünden eziyet haline geldi kardeşimde...

söz oldu mu bilmiyorum ama bence uzun elbise her zaman daha şık duruyor sade ve uzun bir elbise giyeceğim bende sözümde

Back