Söz Kesimi sözde kıskanç bir arkadaş olurmu ??

kızlar ogun telefonda sölediklerimden snra bidaha hiç knşmadık msnde olsn falan..dün gece bi şeklde mevzusu açıldı msnde tribinden sıkıldım dedim..yapablceim bişi yok kırgınlığım geçene kdr knşmıcam dedi .. ağır şeler söledin..v.s dedi..ben her zaman aramıorumkii altı üstü topu tpou 2 kes dio banaa
sana değer veriorum ama kırgınlığım geçene kdr knşmıcam dedi..bende umarım senn kırgınlığın geçtğinde benmkide geçmiş olur dedim bidaha da knşmadık....
ay iice sinirlerim bozuluoo artık yaa!!

canım boşver bence sizin aranızda arkadaşlık kalmamış zaten seni kıskanan biriyle arkadaş olmazsın her zaman senin huzurunu bozacak seyler yapar çünkü bende yaşadım böyle şeyler. bence seninle artık görüşmek istemiyorum de bitir her gün sinirlerini bozacağına .bence de söze çağırma kardeşlerin varmış yeter onlar .

o arkadastan bitanede bende var hemde 15 yıllık arkadasım çok samimi arkadasım nişanlandı bi değişti evlendi dahada değişti artık illet oluyorum kıskanıyor resmen benim çok kaliteli 2 yıllık bi ilişkim var çok seviyoruz birbirimizle o sırf parası var diye evlendi ama beni çıldırtıyo artık senin yaptığını yaptım bende :) umursama bende öle yapıyorum artık takmıyorum onu öyle daha çok sinir oluyor :)

Bende var bunlardan
Bir yere gidiyorum senin sevgilin var git tabi
Bir şey bakıyorumi ee tabi senin ciddi bir durumun var bakarsın
Arada sırada şakayla söylenir tamam da, iyice cıvkını çıkarıyorlar.
Büyük bir nişan yapsam, giyinsem süslensem diye heves ediyorum bazen
Bazen de aman ya onu çağır bunu çağır milletle mi uğraşacağım diyorum
İnsanın kardeşi gibi yakın arkadaşı olmaması çok kötü :sinifsinif:

ne musasebet ..
sevgılınle basbasa oldunu bıldı ozel gunde araması ben olsam bısımı var derdım yanı kım olursa olsun ozle gunumda tadımı bu sekılde kacırcak ..tavrınızı koyun bence sımdı bunları yapan ılerde neler yapar kım bılır..sozunuzede cagırmak zorunda degılsınız huzursuz olcanız kısılerın ne ısı var kı o gun yanınızda..tadınızı kacırmaya degmez..

Canım seni çok ii anlıorum aynısını yaşıorm yazın temmuzda sözüm var ve kıskanç biri varrr ve ben gittikçe souorm ondan.. artık kıskançlıgı yüzüne bakınca belli olabilio çagırmicamda ben hiçbirşeimee sende çaırmaaa boşver..

slm kızlar benm de böyle bir arkadaş(?) ım vardı tabii bu kelime yakışmıyor öylelerine... 21 yaşına kadar sevgilisi olmamış ama önüne gelene asılmış bi tipti. ben erkek arkadaşımla tanıştırdım sonra aynı siteye taşındılar samimi olmak için zorladı annesiyle birlikte... akşam oturmasına bizimkilere gittiler sevgilim diyor ki komidinimin üzerinde fotoğraflarım vardı onlar gitti fotolar da gitti eminim o aldı diyor kız bana ikinizin fotoğrafını verir misin bende de olsun sizin fotonuz dedi gittiğimde gördüm beni kesmiş fotodan erkek arkadaşımın fotosunu saklıyor sevgilim askere gideceği gün sabah başlamış balkondan bağırmaya akşama kadar ille bize de gelin el öpmeden gitmek var mı gibisine annesi gel oğlum ayıp olmasın gidelim demiş gitmişler zorla baklava yedirmiş ve onun tabağını ayrı getirmiş okuttu kesin beni diyor bikaç gün sonra bana bir oyuncak getirdi benm erkek arkadaşımla aram bozuldu peluşu aç dedi annem ben ondan şüpheleniyorum dedi oyuncaktan muska gibi bişey çıktı ama ben ona neden böyle yapıyorsun demedim yolda gördüm erkek arkadaşım askere gideli 40 gün olmuştu ben kırk gündür ne haldeyim biliyor musun deyince ben patladım orda dur o benm sevgilim gidişine sen mi karalar bağlayacaksın dedim ve arkadaşlığımız bitti böylelerini uzak tutmak lazım zarardan başka bişe değillerkaydirigubbakcemile

bu tür tiplerden uzak durucaksın.bnm liseden bir arkadaşım vardı canım cicim iyi hoş ama bi fesat çıktı bi fesat sormayın.üniversitede beraberdik aynı sınıftaydık üstelik sınıf birinciliğimi,arkadaşlarımla olan pozitifliğimi dahil kıskanıoduohaoldumsmile üniversitede buldum asıl dostumu oda bana bu konuda hep destek olmuştu sağolsun canım kardeşim fesat içten pazarlıklı biriyse ne sözüme ne düğünüme doğum günüme bile çağırmam :) canım dostum seni geç buldum ama insan gibi insansın olumunekankayizsmile

anammm sen sırf arkadaşlığını bitirmişsin ben olsam benim elimden az çekmezdiklava: mahvederdim onu iyi ki herşeyi farketmişsin tatlım keşkeleri hiç sevmem ama keşke herşeyi daha önceden farkedip arkadaşlığını bitirseydin .Allah tüm sevenleri korusun.:Saruboceq:

saol canımmm aminnn uymadık ölesine dielim kaydirigubbakcemile

,arkadasın fesatsa ve bunu sezıyorsan ,arkadaslıgını kes,hıcbırsey olmamıs gıbı yuzune gulmek ,ondan farksız yapmaz senı.

kesinlikle çağırma ve hatta mümkünse hiç görüşme. dersenki bir kerede onunla ilişkimi bitiremem o zaman yavaş yavaş ilişkini kes. yani o aramazsa sen arama, ararsa soğuk konuş. bi şekilde hayatından çıkar yoksa ileride daha çok sorun yaşarsın.

kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…