- Konu Sahibi butterflyh
-
slm kızlar benm de böyle bir arkadaş(?) ım vardı tabii bu kelime yakışmıyor öylelerine... 21 yaşına kadar sevgilisi olmamış ama önüne gelene asılmış bi tipti. ben erkek arkadaşımla tanıştırdım sonra aynı siteye taşındılar samimi olmak için zorladı annesiyle birlikte... akşam oturmasına bizimkilere gittiler sevgilim diyor ki komidinimin üzerinde fotoğraflarım vardı onlar gitti fotolar da gitti eminim o aldı diyor kız bana ikinizin fotoğrafını verir misin bende de olsun sizin fotonuz dedi gittiğimde gördüm beni kesmiş fotodan erkek arkadaşımın fotosunu saklıyor sevgilim askere gideceği gün sabah başlamış balkondan bağırmaya akşama kadar ille bize de gelin el öpmeden gitmek var mı gibisine annesi gel oğlum ayıp olmasın gidelim demiş gitmişler zorla baklava yedirmiş ve onun tabağını ayrı getirmiş okuttu kesin beni diyor bikaç gün sonra bana bir oyuncak getirdi benm erkek arkadaşımla aram bozuldu peluşu aç dedi annem ben ondan şüpheleniyorum dedi oyuncaktan muska gibi bişey çıktı ama ben ona neden böyle yapıyorsun demedim yolda gördüm erkek arkadaşım askere gideli 40 gün olmuştu ben kırk gündür ne haldeyim biliyor musun deyince ben patladım orda dur o benm sevgilim gidişine sen mi karalar bağlayacaksın dedim ve arkadaşlığımız bitti böylelerini uzak tutmak lazım zarardan başka bişe değillerkaydirigubbakcemile
anammm sen sırf arkadaşlığını bitirmişsin ben olsam benim elimden az çekmezdiklava: mahvederdim onu iyi ki herşeyi farketmişsin tatlım keşkeleri hiç sevmem ama keşke herşeyi daha önceden farkedip arkadaşlığını bitirseydin .Allah tüm sevenleri korusun.:Saruboceq:
kesinlikle katılıyorumboyle bir kiza nasil hala arkadasim diyebiliyorsun anlamadim canim, arkadaslik cok daha baska birsey, hele isin icinde kiskanclik varsa. degil soze cagirmak araya mesafe koy derim. kiskanclikla insana her turlu kotulugu yapabilir. onu da uzmeden mesafe koy araya. bu benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?