Söz Kesimi sözde kıskanç bir arkadaş olurmu ??

butterflyh

..prensess..
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
87
0
86
İstanbul
kızlar benim çok fazla arkadaşım yok .2002de liseye başladım 1.sınıftan itibaren hala görüştüğüm sıra arkadaşım var 8senedir görüşürüz hala kardeşim dediğim arkadaşımm.Çok severim o da aynı beni.birbirmizi başka yere koyarız herkesten ama öle 3 4 ayda bi görüşüyoruz yani hergün içiçie kanka gibi deiliz ama hergün telde knşrz herşeyimizi biliriz..fakat çok kıskanç biri yani..mesela örnek veriyim 1yıldır süren bi ilişkim var kısmet olursa yazın söz yapmayı düşünüruz oda kendisini bilio ama tanıştırmadım ad resim olarak b,ilioo ilişkimizle ilgili bişi anlatmak hiç ama hiç istemiyorum ki anlatmıorumda çnkü çok kıskanç azından bi kez maşalah allah bozmasın fln die hiç bişi duymuorum duymadım da..snçta Allah korusun göz olur insan korkuyo hak verin bana..Mesela geçtiğimiz 14 şubatta erkek arkadaşmlaydım..hiç huyu deildir pazar günleri beni aramaz bilir çnkü sevgilimleyim.ama ogun defalarca aramış ben snra gördm hemen ara acil fln yazmış.kendisi de asker bekLioo Nooldu fln die geri döndüm telden hiiçç canm sıkıldı evde napıosunuz bakıyımm anlatsana yaa dışarı çktm heryer sevgili ayırasım geldii sen n zaman eve gtcen kızım geç kalmaa fln filan böle bi muhabbett aşırı rahatsız oldukk..snra ogun özel olduu için eve geç geldim 9gibi..ama kaç kere aradıı ben anlatamam ...dioki bana vay be sende sevgililer günü yaşadınn inanamıorumm yaknda evlilk teklfi alırsın sen 4 gözle bekliorum fln die böle saçma sapan fesatça şeler sölüoo hep...yani çok fasla kıskançç yapısı olduu içinn ben sözlendiğim zaman çaırmak istemiyorumm...sizcee yanlş mı yaparım ?? yani ben zaten 3kız kardeşim bana yardmcı olurlar elbette..sözde aileler dışında komşu dahi saçma gelioo bana bilmiorum haksızmıyım ama ben gelmesini istemiyorum siz çağırdınızmıı arkadşlarnıznıı??? nolur bana akıl verin çok tripli snradan trip yapıcak eminim..bence bi arkadaşn olması gereki yardım için falan diodu geçen gün ama ben inanın istemiyorummm lmaz: lmaz: :umursamaz:

istemiyorsan tabii ki cagirmak zorunda degilsin.
kardesim gibi diyorsun ama erkek arkadasini bile tanistirmiyorsun fesat ve kiskanc buluyorsun bana biraz celiskili geldi. belli ki rahat hissetmiceksin kendini o yuzden cagirma bence
benim 3 tane cok yakin arkadasim gelmisti ama zaten nisanlimi da cok onceden taniyorlardi.

bence de çağırma... aklinialirimsmile şakası bi yana nazara göze çok inanırım çok da başıma gelmiştir aman diyeyim madem yardımcı olacak kardeşlerin de var hiiç bulaşma derim ben tabi karar sana kalmış yerimseniben

Bencede çağrma kardeşlernde warmış birlikte üstesinden gelirsinz ztn..

Bahane olarakta sırf ailelermz wardı çok kalabalık olmak istemedik ben seni çağrsam oda yakın arkdşnı çağrmak isticekti fln gbi bişiler bulrsn..

Aslnda çokta bulman gerekmio..

Fesat bi insanla arkdşlığı sürdürmek ne kadar dğru oda tartışılır tbi..

Arkdaş dediğin dost dediğin kardeşin yerine koyduğn insan senin mutluluğundan mutlu olan insandır.

Kıskançlık duyan değil..

Sen o insanla dostluğunu bir daha gözden geçir sonra söze çağırıp çağrmıcanı düşün bence.. yerimseniben

Canim benim, ne sözüne cagir nede arkadas ol böyleleriyle.
Bunlar ömür törpüsü tipler, hayatta rahat birakmazlar insanlari, kendileride mutlu olmadigi icin bu hayatta, herkesin ayni seyler yasamasini isterler.
Sana abla tavsiyesi. Degil arkadas kardes bile olsa uzak kal derim.

ne isin var hala bu kizlaa:umursamaz:sallaaa gitsinn.boyle arkadaslik mi olurmus..

Son düzenleme:
anladıgım kadarıyla çok yakın arkadaş değilsiniz daha dogrusu arkadaş arkadaşı kıskanmaz gibi geliyor bana lmaz:eger arkadaşlıgınıda kesmek istiyorsan buda bahanen olur sen mutlu gününü düşün bence bide bu yüzden strese girme mutluluklar..:1hug:

boyle bir kiza nasil hala arkadasim diyebiliyorsun anlamadim canim, arkadaslik cok daha baska birsey, hele isin icinde kiskanclik varsa. degil soze cagirmak araya mesafe koy derim. kiskanclikla insana her turlu kotulugu yapabilir. onu da uzmeden mesafe koy araya. bu benim fikrim.

haklısınız kızlar ben kmseye hesap vermek zorunda deilim ailemden başka dimi yani..
Allah herkesn gönlüne göre versn kötü gözlü insan çok gerçekten...yani kardeşim derken hep bana şey der sen farklısın sırdaşız biz falan der ama inanın lafta kardeş olmak içiçe sıkıfıkı olmaktr ..özünde hakkaten özverili duygusal içten sıcak bi kız ama işte tüm bunlar kıskançlığı örtüyo...Ailelerle olmak istedik derimm olur biter...çok tşk.ederim kızlar içimi ferahlattınızz..öptm sizii...çok saolun....opuyorumnanaktan

kesinlikle çağırma senin iyiliğini düşünen birisi değil bende de aynı durumlar var en güzeli aile arasında yaparsın neden çağırmadın derse aile arasında karar verildi dersin olur biter

kesinlikle çağırma senin iyiliğini düşünen birisi değil bende de aynı durumlar var en güzeli aile arasında yaparsın neden çağırmadın derse aile arasında karar verildi dersin olur biter

tamam cnm Allah nasip ederse ogun bi gelsin hayrlısıyla bende aynı senn dediğini sölemeyi düşünüorum...çok tşk ederimmm öpüldünnn opuyorumnanaktan

walla en mutlu gununu maffetmek istiyorsan cagır..bu gibi seyler aile arasında olur zaten..1 kişi eksik 1 kişi fazla olmayla bişi farketmez..zaten yardımcı olurum demiş ama olacak mı bakalım??ben olsam cagırmazdım boşweeeeeeeeeeerrrrrrrr...küserse de küssün hayırlısı buymus dersın..

tamam cnm Allah nasip ederse ogun bi gelsin hayrlısıyla bende aynı senn dediğini sölemeyi düşünüorum...çok tşk ederimmm öpüldünnn opuyorumnanaktan

slm canım naber anlat bakım arkadaşından ne haber gelişmeler varmı merak ettim

ayyyy sinir oluyorum böyle tiplere aynu yaşadığın durumu bende yaşadım hala da yaşıyorum 6 yıllık bi arkadaşım sürekli görüşemeyiz ama telde sık sık ama çok sıkıldım söz verir gelmez,erkek ark. merak eder sürekli onu eleştrir bende saf gibi anlatıyorum ona herşeyi kendisinin bişeyi olunca asla anlatmaz lafı geçiştirir.o bana bize gel dese koşar giderim ama ben çağırsam 50 tane bahane artık bende sıkıldım ya birde sevgilisi yok onun hiç hep sevgilisi olan erkeklere asılır bende uyarıyorum ama yok dinlemiyor ki sürekli merakı benim hayatım...............

Sözde de olur olmaz laflar ederse tadın kaçar..
Anlatmana göre evet biraz fesatlık var.
Yoksa bu tarz kelimelerin espriyle pek alakası olamaz bence.

Yani söze gelip, orda da '' vay be sen bile sözlendin haaa..gibi alakasız sözler söylerse bozulursun.

Kırılır mı kırılmaz mı diye hiç düşünme.
Aile arasında olacak kusurabakma de, kestir at...

kızlar size son durumu anlatıyım...
ya en özel gün dimi 14 şubatt ogun bile aradı yaa inanabiliomusunnuzz hemde kaç kes ne aldı v.s v.s ...ben 3 kız kardeşim...onlar bana bu konuda çok kızıolar neden taviz veriosun diee..çok da haklılar..en son bu pazar erkek arkadaşımla buluşmak için sabah uyandım işte...ailem bilmediği için daha doğrusu babam.ben hep o kız arkadaşımlayım die çıkıorum evden ve bu da onu bildiği için pişkin pişkin sabahın 11,inde başlayarak msjlar atıuo süreklioo arıoo ama sürekli...bende açmıorumm kafamı dnliim diorum ama insan ister istemez acaip canı sıkılıoo ya böle olmaz..22 yaşındayım ve neden ben sinir oluorum o olsun hatasını bilsin..ertesi gün aradı evi nie kaçak kaçak takılıosun tellerime cvp atmıosun dedi bende kızım sevgilimleyimm sen nie rahatsız ediosun die şakayla karışık söledim..bilerek açmadım telini 6 gün boyunca ara ama 1 gün rahat bırak kız beni falan die şakayla karışık söledim..aaa sana bi haller olmş falan dedi..bugune kdr hep susunca işte böle bi haller olmuşş görünüyoruz...bende yoo ama sen sürekli imalı şakalar yapıosun sanki senden bişi saklıomuşum gibi davranıosun ..kabul hiçbişiyimi anlatmıorummm nası gidioo dediğinde ii herşey yolnda diip kesip attıım içim ona koyuyoo meraktan çatlıoo..kendi sevgilisi askerde ve özenioo ..tek kız olduu içinde uraşıoo bütün günn iştee...tamam ona da hak veriyim diorum ama ben onun yernde olsam arkadaşım dostum dediğim insan olmasa bile çok mtlu olurum böle şeler yaşamasına neden ksıkanıyımkii neden zırtpırt arııyıp rahatsız ediyim..ben ailemden de böle göremedm mantıımıa da yatmıo zaten..herkesin allah gönlüne göre versn der kenara çekilirim..dier günler bu kadar sık aramıoo resmen inatla ya huzursz etmek için..bende öle söledim inanamıorum sana ben şaka yapıorum yanlş anlıosun ama bildgm ii oldu bndan snra ona göre davranırım diip teli kapattı bnde tmm cnm sen bilirsn kendine ii bak dedim bidaha da hç knşmadım msnde falan karşılaşıoruss ama hiç knşmuoo..vala böle insanlara böle davranmak lazım ...
inş.eylül ekimde söz düşünüoruz ama gelmesini istemiorum ne olursa olsun...
inanamıorum sen de böle şeler yaşıosun ayy canımmm benmm çok mtl ol inş.falan da dediğindee artık hiç inanmıorumm ...
ne diim vala allah herkesi kötü gözden korusun ya...aminn :Saruboceq:

Sen zaten soğumuşsun bu arkadaşından..
ıçine kurt düşmüş bir kere..
Boşver . araya mesafe girmesi iyi olmuş.

Çünkü şu var ki canım, gerçekten bazı arkadaşım dediğin insanlar, senin hiç ummadığın bir şeyini kıskanabiliyorlar, sen bunu tesadüfen farkediyor ve şoka giriyorsun ama olabiliyor malesef..

Bence iyi olmuş.
Hiç oralı olma.

güz_güzeli canım bu arada sana da özelden cvp atamadım msj hakkım yok çnküü
inan bana aynı şeleri yaşamışız yaşıoruzz.ama biras taviz verme ben gerçekten çok pişmanımm..
hiç kmsenin özel hayatına yorum yapmasına izin verme...hayat senin hayatın...gerçekten sen mutsuz olacaına bırak haketmeyen taraf üzülsün...
ben artık çok kararlıyım..olgun insanlarızz...böle şeler s,ihirli isler..allah kötü gözden korusun..saklı gizli olmasından yanayım ben...tabi doğal içten insanlar varsa çevrende ne mutlu sana...ama kmsenn hayatıan karşmasına izin verme..ve çağırma sözüne ogun moralini bozcak şeler olmasna izin verme...
ogun en mutlu güne başlangıcın senin...yine karar senn canım benim...
ayrıca msj atıp benmle paylaştıın için de ççok tşk.ederim canm..opuyorumnanaktan

çok haklısın canım..tmm tşk.ederim..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…