- Konu Sahibi butterflyh
kızlar benim çok fazla arkadaşım yok .2002de liseye başladım 1.sınıftan itibaren hala görüştüğüm sıra arkadaşım var 8senedir görüşürüz hala kardeşim dediğim arkadaşımm.Çok severim o da aynı beni.birbirmizi başka yere koyarız herkesten ama öle 3 4 ayda bi görüşüyoruz yani hergün içiçie kanka gibi deiliz ama hergün telde knşrz herşeyimizi biliriz..fakat çok kıskanç biri yani..mesela örnek veriyim 1yıldır süren bi ilişkim var kısmet olursa yazın söz yapmayı düşünüruz oda kendisini bilio ama tanıştırmadım ad resim olarak b,ilioo ilişkimizle ilgili bişi anlatmak hiç ama hiç istemiyorum ki anlatmıorumda çnkü çok kıskanç azından bi kez maşalah allah bozmasın fln die hiç bişi duymuorum duymadım da..snçta Allah korusun göz olur insan korkuyo hak verin bana..Mesela geçtiğimiz 14 şubatta erkek arkadaşmlaydım..hiç huyu deildir pazar günleri beni aramaz bilir çnkü sevgilimleyim.ama ogun defalarca aramış ben snra gördm hemen ara acil fln yazmış.kendisi de asker bekLioo Nooldu fln die geri döndüm telden hiiçç canm sıkıldı evde napıosunuz bakıyımm anlatsana yaa dışarı çktm heryer sevgili ayırasım geldii sen n zaman eve gtcen kızım geç kalmaa fln filan böle bi muhabbett aşırı rahatsız oldukk..snra ogun özel olduu için eve geç geldim 9gibi..ama kaç kere aradıı ben anlatamam ...dioki bana vay be sende sevgililer günü yaşadınn inanamıorumm yaknda evlilk teklfi alırsın sen 4 gözle bekliorum fln die böle saçma sapan fesatça şeler sölüoo hep...yani çok fasla kıskançç yapısı olduu içinn ben sözlendiğim zaman çaırmak istemiyorumm...sizcee yanlş mı yaparım ?? yani ben zaten 3kız kardeşim bana yardmcı olurlar elbette..sözde aileler dışında komşu dahi saçma gelioo bana bilmiorum haksızmıyım ama ben gelmesini istemiyorum siz çağırdınızmıı arkadşlarnıznıı??? nolur bana akıl verin çok tripli snradan trip yapıcak eminim..bence bi arkadaşn olması gereki yardım için falan diodu geçen gün ama ben inanın istemiyorummm lmaz: lmaz: :umursamaz: