canım benımkıde cok kalabalık olmustu 100 kısı falandı ayrıca bısıler hazırlıcak zaman bıle olmadı ben corap dagıtmıstım. degısık bısı yapmayı cok ıstedım daha hatıramsı bısıler olsun dedım ama malesef maddı manevı kulfet olacaktı benım ıcın. ama sana bı fıkrım olucak 1000 tanesını 40 50 lıraya yaptırabılecegın magnetlerden yaptır degısık olur herkes saklar ama sanırım o sayıda cok fazla ... ben magnetleri nişanımda dagıtıcam hatta sımdıden begendım bıle bı kac tane :))
canım nerede yaptırıyosun bu magnetleri?? Güzel fikirmiş
öncelikle hayırlı olsun canım yakın zamanda benimde sözüm olacak yeni konu açmıştım.. http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-i...-keseler-bakalim-begenecekmisiniz-kizlar.html buraya bakabilirsin erkekler için havlu bayanlar için ipek şal aldık onları dağıatacağım.. keseleri de organze den kendimiz diktik çok hoş oldular ilerde hem keseleri hem içindekileri kullanabilirler ve bizi hatırlayabilecekleri bişi oldu sende düşünebilirsin...
öncelikle hayırlı olsun canım yakın zamanda benimde sözüm olacak yeni konu açmıştım.. http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-i...-keseler-bakalim-begenecekmisiniz-kizlar.html buraya bakabilirsin erkekler için havlu bayanlar için ipek şal aldık onları dağıatacağım.. keseleri de organze den kendimiz diktik çok hoş oldular ilerde hem keseleri hem içindekileri kullanabilirler ve bizi hatırlayabilecekleri bişi oldu sende düşünebilirsin...
özelden link atıyorum canım sana sımdı hemen
çiğdem bu arada magnetleri ne yaptın
naptın derken neyı soruosun canım anlamadım
canım yani yaptırdınmı nasıl oldu merak ettim anlamında sordum :) bende düşünüyorum ama eğer elinde varsa bi resmini koyarmısın
yaptırmadım daha canım bı kac ay sonra yaptırıcam
yaptırmadım daha canım bı kac ay sonra yaptırıcam
ya canım bende sözde hediye vermek istiyorum bakır lokumluk nasıl olur acaba içinede kavrulmuş lokum koyucam ve her aileye bir lokumluk vereyim diyorum ne dersiniz
cok sık bı fıkır tatlım bence harıka olur ama kısı sayısı nasıl yanı sana cok yuksek malıyetlere gelmesın bıde
sağol tatlım içimi rahatlattın 3 aile gelecekler ben de her aileye bir tane vermek istiyorum böyle mini bişe zaten birde süsleyince baya hoş olacaktır zaten az kişi olcağı için çok tutmaz canım bakalım alınca resmini koyarım. :))
canım nerde yaptırıyosun magnetlerı banada mesaj atar mısıncanım benımkıde cok kalabalık olmustu 100 kısı falandı ayrıca bısıler hazırlıcak zaman bıle olmadı ben corap dagıtmıstım. degısık bısı yapmayı cok ıstedım daha hatıramsı bısıler olsun dedım ama malesef maddı manevı kulfet olacaktı benım ıcın. ama sana bı fıkrım olucak 1000 tanesını 40 50 lıraya yaptırabılecegın magnetlerden yaptır degısık olur herkes saklar ama sanırım o sayıda cok fazla ... ben magnetleri nişanımda dagıtıcam hatta sımdıden begendım bıle bı kac tane :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?