- 13 Nisan 2012
- 179
- 9
- 118
- Konu Sahibi sevenleraglarmis
-
mb kızlar allahın izniyle bayram sonu ve tahmini 09.08.2014 de sözüm olucak aynı nişan gibi olucak 31 mayısta tanışma istemeyi atlattık tek taşımı da taktık parmağımıza şimdi sorun söze geldi sözde giymek için abiye istemiyorum hem abiye sayılmayacak hemde günlük olmayacak bi elbise arıyorum nette çok dolaştım ve aradığım gibi bir elbise buldum fakat bu elbiseyi de yaşadığım şehirde bulamıyorum sevdiğim ankarada kısmet olursa ankaraya sevdiğime iadeyi ziyarete gidices o zaman baksak diyorum acaba bana ankarada bu elbiseyi nerden bulabilceğim konusunda yardımcı olacak olan var mı? yada bana ara şıklıkta bi elbise önerecek bi arkadaş varsa çoook sevinirim
Eki Görüntüle 1147473
Eki Görüntüle 1147474
Eki Görüntüle 1147479
merhaba canım hayırlı olsun. nette fotografı buldugun sayfaya mail atmayı denesen belki satış noktalarını söylerler. hatta sımdı ben baktım ben o sayfaya yukarıda numara vermişler ordan sorabilirsin.sadece internet üzerinden satıs yapıyoda olabilirler tabi
baktım canım haber vermeleri için iletişim no da verdim fakat ben ankaraya bi kaç gün için de ank ya gitcem bilen gören varsa diye bi soruyum dedim..
mb kızlar allahın izniyle bayram sonu ve tahmini 09.08.2014 de sözüm olucak aynı nişan gibi olucak 31 mayısta tanışma istemeyi atlattık tek taşımı da taktık parmağımıza şimdi sorun söze geldi sözde giymek için abiye istemiyorum hem abiye sayılmayacak hemde günlük olmayacak bi elbise arıyorum nette çok dolaştım ve aradığım gibi bir elbise buldum fakat bu elbiseyi de yaşadığım şehirde bulamıyorum sevdiğim ankarada kısmet olursa ankaraya sevdiğime iadeyi ziyarete gidices o zaman baksak diyorum acaba bana ankarada bu elbiseyi nerden bulabilceğim konusunda yardımcı olacak olan var mı? yada bana ara şıklıkta bi elbise önerecek bi arkadaş varsa çoook sevinirim
hımm peki canım bulursun inş begendim ben de güzelmiş
http://www.modaufku.com/pinar-sems/pinar-sems-pudra-elbise?page=4&limit=25
Bu sitede buldum ama bir bak istersen...
Mutluluklaaaarrcanım çooook sağol hemen bakıyorummm sevdiğime gösterip alıcaz inş....
Mutluluklaaaarr
Aminnn... Darısı başıma...sağol cnm rabbim bu mutluluğu tümmmmmm sevenlere göstersin inşallah....
Aminnn... Darısı başıma...
Eki Görüntüle 1147473
Eki Görüntüle 1147474
Eki Görüntüle 1147479
Canım aldın mı elbiseyi?inşş cnm rabbim öyle büyük kiii bizim de hiç umudumuz yoktu ama bi anda ne olduysa oldu herşey yoluna girdi...
çok güzel bir elbise seçimi olmuş :) bulabildiniz mi elbiseyi
Canım aldın mı elbiseyi?
Bunlar kalitesini ortaya koymuş markalar zaten. Kumaş açısından sıkıntı olmaz ama beden konusunda tadilat gerekebilir..yok cnm daha almadım ankaraya sevdiğime gidecem o zaman ankaradan bulabilirsek alıcaz nete çok güvenemiyorum ya olurmu olmazmı üzerinde nasıl durur bilmden etmeden netten almaaya korktum açıkcası kendin giyipte almak gibisi varmı.
Diktirme olmadığı için mağazada denesen bile yine tadilat gerekebiliryok cnm daha almadım ankaraya sevdiğime gidecem o zaman ankaradan bulabilirsek alıcaz nete çok güvenemiyorum ya olurmu olmazmı üzerinde nasıl durur bilmden etmeden netten almaaya korktum açıkcası kendin giyipte almak gibisi varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?