Söz Kesimi Sözde Giyeceğim Elbise ve Karar Verdiğim Saç Modeli

esra222

Ben O' na Resmen AşıĞım..
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
845
46
123
İstanbul
Merhabalar Kızlar

2012 yılından beri siteye üyeyim ve neredeyse hepinizin söz nişan düğün hikayeleri tek tek okudum... Tabi o zamanlar bende birşey yoktu.Ama artık varr

Aileler tanıştı. İnşallah rabbim nasip ederse Ağustos un ilk haftası isteme ve sözüm olacak. Aşağıdaki elbiseyi aldım internetten bugün geldi.Çok hoşuma gitti. Elbisenin laciverti, siyahı, fuşyası ve kırmızısı vardı ben yeşile karar kıldım.Ve de yanındaki saç modelini düşünüyorum.Çok hoşuma gitti.

Ayakkabı olarak ta bilekten başlı açık yazlık topuklu bir ayakkabı düşünüyorum resimdeki gibi. Nasıl olur dersiniz ?

Not: Elbisenin çok açık olan sırtı gizli fermuarla yukarı kadar kapanacak.

Ayakkabıyı nişanlığımla da kullanırımdiye bu tarz birşey istiyorum. Söz de elbisem uzun olduğundan görünmeyecek zaten

Elbise guzel gule gule giyin ama soz icin biraz abarti diilmi sozde boyle giyinirsen nisanda ne giyinicen nacizane benim fikrim

Hımm güzelmiş pek beğendim.... Ayakkabıyı beğenmedim sadece aslında güzel olurda benim tarzım deil snrm...allah tamamına erdirsin...

bu arada en çok saçı begendim

elbise çok güzel,saç modelinede bayıldım ve elbisenin modeline uyuyor.ayakkabıyı sevmedim ama elbise uzun olduğu için gözükmeyecektir zaten.hafif kırmızı rujda sürerseniz dudaklarınıza çok güzel olursunuz.

Çok güzel de ben de nişana daha uygun buldum. :)
Tabi nişanda çok daha gösterişli bir elbise düşünüyorum diyorsan o başka.
Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar dilerim.
Saç elbise harika.
Ayakkabı için daha farklı seçenekler düşünürdüm sanırım..

Elbise guzel gule gule giyin ama soz icin biraz abarti diilmi sozde boyle giyinirsen nisanda ne giyinicen nacizane benim fikrim

Teşekkür ederim. Abartı olacağını düşünmüyorum. Elbiseyi giydimde şöyle bir baktım çok şıkır şıkır bir elbise değil.Boyum mankeninki gibi uzun da değil eteklerden falan kırpılacak sırtı kapanacak göğsündeki taşlar da parlak değil mat duruyor. Benim çok hoşuma gitti. Ve ben bu anı 6yıldır bekliyorum çok görmeyin bana kızlar

Nişan için de salon tutulacağından A kesim hafif prenses etek tarzında birşey düşünüyorum.Fazla abartı ben de sevmiyorum.Nişanlığımda orta halli birşey olur sanırım.

Teşekkür ederim canım. Ayakkabı için aslında yine zümrüt yeşili bilekten bağlı saten kurdela topuklu bir ayakkabı hayal ediyorum ama bulamıyorum düşündüğüm gibi birşey.

Hımm güzelmiş pek beğendim.... Ayakkabıyı beğenmedim sadece aslında güzel olurda benim tarzım deil snrm...allah tamamına erdirsin...

Çok sağol canım. Ayakkabıya da birçözüm bulacağım artık başka birşey düşünüyorum da bulacağımı sanmıyorum..

Elbise ile saç modeli çok güzel olacaktır eminim.Bence hepsi de çok güzeller şimdiden mutluluklar

yani aslında steletto mu olsa? Sanki daha sade olsa daha güzel olr

Stiletto giyemiyorum canım ya :) aslında çok hoş durur da ben ayaklarda rahatıma çok düşkünüm sürekli dolgu topuk giyiyorum iş hayatında da. Bari dedim özel bi günümde giyeyim çok ayakkabı denedim ayağa kalkar kalkmaz hayır hayır kesinlikle olmaz diyorum ya :)

Elbise ile saç modeli çok güzel olacaktır eminim.Bence hepsi de çok güzeller şimdiden mutluluklar

Ben o saç modelini bulana kadar var yaa neler çektim çok zor beğenirim de :) bunu görünce vuruldum resmen ama saçlarım siyah inşallah modeldeki kadar hoş durur :)

heee anladım tabii rahatlık önemli....resimdekinin daha sadesi uygun bence

Ben o saç modelini bulana kadar var yaa neler çektim çok zor beğenirim de :) bunu görünce vuruldum resmen ama saçlarım siyah inşallah modeldeki kadar hoş durur :)

İnsan bu özel günleri hayatında ilk defa yaşıyor tabi ister istemez güzel olsun herşey istiyoruz saçın siyah olsa da fark etmez ben güzel olacağına eminim canım

Hayırlı olsun

Elbise güzel ama söz için biraz abartılı geldi bana .
Sade şık tarzda bir şeyler daha uygun gibi ama siz bilirsiniz tabii .

saça bayıldım. elbise de çok güzel. ayakkabıyı beğenmedim ama zaten hiç gözükmez. ne giyseniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…