zaten bu konulara bu kadar takılmak gereksiz bence...kim alabiliyosa alsın ..biz evlenirken bile kız tarafı erkek tarafı diye bişey yapmadık eşim de bende çalışıyoruz ikimiz birlikte gidip ne beğeniyorsak aldık paraları denkleştirip birlikte ödedik..söz nişan olayına gelince zaten herşey eşimle benim ayarladığımız üzere yapıldığı için söz nişan bir arada istenme günü oldu yani adı ne söz ne nişan öle ayırmadık eşimle gidip ona bir takım elbise banada bir elbise aldık yüzüklerimizi de birlikte aldık mesela o gün eşimin yanında para vardı ben daha maaşı çekmemiştim eşim aldı iki yüzüğüde ama hiç planlayıp konuşmadık bence bu konular çok konuşulursa gelecekte kurulacak yuvanın temellerini bozacak noktaya bile gelebiliyo..hatta ben istenme gününden bir gün önce eşimle gezerken burda beğendiğim bir pastahaneye çikolata beğenmeye filan gittim içinde şu çikolatadan da olabilir filan diye fikir verdimbence rahat olun kızlar ne kendinizi ne de eş adayınızı kasmayın çünkü bunlar geçici şeyler önemli olan kurulacak olan yuva ve ikinizin o yuvada olması..başka kimsenin de bu yuvaya karışamaması....çok uzattım sanırım herşey gönlünüzce olsun
kızınkini erkek erkeğinkini kız tarafı alır bizde böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?