söz yüzüğünü geri vermelimiyim ne yapmalıyım ? yardım

denizatak

popüler yalnız
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
737
357
36
kızlar durumumu okuyanlar biliyor söz atıldı kaynanadan dolayı yüzük evde ayrıldığımızda da yüzüğü almadı bana aldıkları söz kıyafetleride duruyor evde normalde bunlar geri verilirmiş bir kısımda boşver verme diyor eski sözlümle henüz o günden sonra hiç konuşmadık çünkü kendisi ile sorunumuz yoktu zira artık face ide yok dünde telefondan watsabı silmiş tamamen kaçıyor insanlardan bir nevi işede gitmiyor halam kendisiyle konuşucak dertleşme amaçlı araları iyidir ama ne zaman bilmiyorum..sizce ne yapim eşyaları gidip verim mi bekliyimmi 1 hafta oldu henüz ?

Bekle acelesi yok ortalık soğusun verirsiniz kaçınıyorsunuz ya

Birisi île gönderin sonra da kendiniz muhatap olmayın

Bence geri vermelisin. Manası yok sende durmasının hatıra diye saklayacak değilsin ya.

sakın gidip sen verme. o sana ulaşmak isteseydi bütün iletişim yollarını kapatmazdı sen de bu minvalde olup onunla yüz yüze gelmekten kaçınmalısın

sakın gidip sen verme. o sana ulaşmak isteseydi bütün iletişim yollarını kapatmazdı sen de bu minvalde olup onunla yüz yüze gelmekten kaçınmalısın

oda doğru benim gitmem tabiki yanlış olur ne laflar soylerler ardımdan eminim kızkardeşine falan versem doğru olurmu acaba yada halam ile yollasam

Ne kadar az muhatap olursan o kadar çok rahat edersin o yüzden uzak dur üzülme.

bekle biraz ortalık iyicene sakinleşsin nişan tarihi ne zamandı dahada varsa eğer birazda bekle sabred derim ama o anası benide korkuttu

bekle biraz ortalık iyicene sakinleşsin nişan tarihi ne zamandı dahada varsa eğer birazda bekle sabred derim ama o anası benide korkuttu

10 mayıstı canım ama babam salonu iptal etti delirip haklı olarak çokta yeni bir durum kaynana sözleriyle değil hareketleryle belli ettşi beni sevmediğinden değil kendi istediği gibi istiyor kapalı vs canım oğluda tam tersi vs karışık işler yani anlıcağın bende bekliyorum işte

Kesinlikle gönder ama başkasıyla ama acele etme biraz bekle herkesin bir aklı başına gelsin.

aslında bende onu düşünüyorum şu anda vermek doğru olurmu hemen bitirmiş yollamış derler ya beklesem nie getirmedi diyecekler valla anne evladını düşünse beni arardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…