söz yüzüğüm :)

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
arkadaşlar 20 haziranda sözlendim. sözde fazla masraf yapmayalım diye 3 senedir kullandığımız gümüş alyanslarla evlenme teklifinde sözlümün hediye ettiği tektaşı taktık. nişanımıza da az kaldı ama alyansları yarın seçeceğiz. sözlüm altın takmayacağı için benim seçeceğim modelin gümüşünü yaptırcaz. işte söz yüzüklerim.gümüş olana aşığım. 3 senedir bıkmadan aşkla taktım.

bazen öyle bi dert olurki keşke hiç mal mülk olmasada sadece mutlu olayım dersin yüzük için belki yenisini almaya gücünüz yok belkide masraf olmasın diye istemiyosunuz ama mutlusun ya o herşeye değer..

Rabbim sağlık versin yeterki. maddi konulara takıntılı biri değilimdir nişanlımda aynı şekilde. inş o konuda sıkıntı çekmeyeceğimize inanıyoruz

Arkadaşlar benımde tek taşım var yanında tek sıra taş yüzük aldım alyans almak ıstemedım onu nişanda alacağım tek taşla yanyana olunca çok kibar duruyorlar.Erkek arkadasımınkınıde ince aldık nasıl olsa nişandan sonra takmayacak.paylaşıyorum fotoğrafını yorumlarınızı bekliyorum

ben çok beğendim canım güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…