• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Söz Yüzüğü

merveyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
8
0
86
İstanbul
Kızlar ya bana yardım edin kafam çok karıştı. Şimdi ben bu hafta sözleniyorum kayınvalidem bana tektaş almış onu takıcakmış. Söz yüzüğü takılmıyormuş hani şu alyans gibi olanlardan ee o zaman nişana kadar erkek arkadaşım yuzuk takmıcak mı ben sadece tektaşmı takcam? onun yanında bide alyans olması gerekmezmi?

Nolur yardım edinnnn.... Sözde kurdela kesilmezmi?

canım söz yüzügü olarak tek taş takılır.. oglanada simgesel bir yuzuk takılır..
Nişanda alyanslar takılır en güzelinden seçilip.. bu böyledir yani..

canım sözlüne uygun bir zamanda söyle. zaten erkegin taktıgı gumus bir yuzuk.. masraf bile olmaz. gidin birlikte göstermelikte olsa gumus bir yuzuk alın .biz öyle yapmıstık.. nişanda cıkarılıyor zaten o yuzuk .. ama maksat sahipli oldugu belli olsun.

bana da tektaş ve tek sıra tamtur alındı
biz de almadık nişanlıma. söz de erkeğe takılmazmış annem de öle demişti. nişanda almak istedik alyansımızı. nişanlım da bana almayalım demişti. ben de ona sonra gümüş bi yüzük taktım. yani bizim de kurdele falan kesilmedi...

sözde bayana tektaş takılır. erkeğe birşey takılmaz benim bildiğim.sen taksın istiyosun sanrm . ama söz ile nişan arası çok uzun değilse takmasına gerek yok bence.

ben öyle istemem yahu.. ben takıcam o takmıcak.. :olmaz: bizde sözde kıza da erkeğe de takım ince bi yüzük takılır..alyans gibi değil.. tektaş evlilik teklifinde :jeyyar: bi tanem de ,bizde erkeğe takılmaz dedi ama olmaz öyle şey dedim.. :mymeka: ikimize de alınacak sözde.. isterse tenekeden olsun ama oda taksın..yok öyle sadece kızda yüzük :oklava:

bence sen de düz bir yüzük alabilirsin sözde takmak için
bizde söz adeti olmadığı için direk alyansları aldık
tek taşımı da evlenme teklif ederken aldı sevgilim
nişanda şubat gibi olcak herhalde..

bence sen de düz bir yüzük alabilirsin sözde takmak için
bizde söz adeti olmadığı için direk alyansları aldık
tek taşımı da evlenme teklif ederken aldı sevgilim
nişanda şubat gibi olcak herhalde..

benim de sözümde kurdele filan kesilmedi
sadece bana taşlı bir yüzük takıldı
nişanlım da istemeye gelmelerinden bir gün önce resmi evlenme teklifini yaparken ( her sey belliydi ya neyse adet yerini buldu :) ) tektaş takmıstı .
biz nisanlıma bir sey takmadık ama zaten nisanım 2 hafta sonraydı. 2 hafta daha yüzüksüzlügün keyfini cıkardı. hos o benden daha meraklı su an alyansını takmaya ben eve girdigim an cıkartıyorum yüzügümü

Bir tek taş modasıdır gidiyor.Tek taş yüzük yokken daha doğrusu bu akım yokken sözde ne takılırdı?Benim bildiğim sözde kıza da erkeğe de alyans takılır ve kurdelası kesilir:))

canım ben tektaşımı tek takmaktan hoşlanmamıştım ve alyansa benzer bi yüzük alarak kullanmıştım.

ben öyle istemem yahu.. ben takıcam o takmıcak.. :olmaz: bizde sözde kıza da erkeğe de takım ince bi yüzük takılır..alyans gibi değil.. tektaş evlilik teklifinde :jeyyar: bi tanem de ,bizde erkeğe takılmaz dedi ama olmaz öyle şey dedim.. :mymeka: ikimize de alınacak sözde.. isterse tenekeden olsun ama oda taksın..yok öyle sadece kızda yüzük :oklava:

bencede öyledir yaa sözde kurdele kesilmiyomu ki tek kıza takılınca biraz acayip olur gibime geldi hem ben sözde tektaşı sevmiyorum nedense düz bi alyans yeterli tektaşıda nişanda taksınlaraklinialirimsmile

ben sözde inca alyansa aldım tektaş sevmiyorum diye
ama siz seviyosanız onu taksınlar sevgiliniz de normal alyans alsın nolcakk

Benim bildiğim , Söz kesiminde iki tarafada geçici gümüş yüzükler takılır veya kıza tek taş erkeğe sıradan gümüş bir yüzük.

Nişandada ikisinede alyans takılır..

bizde de bu şekilde olucak kaydirigubbakcemile5 bana tektaş, ona gümüş bi alyans nişana kadar kaydirigubbakcemile4

off aynı sorunlar bende de var :) 8 mayıs benim sözümde canım...Şimdi okuduğum kadarıyla bana tektaş sevgilime hiç birsey takılmamasına karar verdim :)

bende sembolik yüzükler olmasındansa tek taş tercih etmiştim. nişanda alyanslarımız daha güzel oldu çünkü sevmiyorum öyle ince söz yüzüklerini. nişanlım nişan olana kadar hadi ben ne zaman takıcam yüzük yaa diye dertlenip durmuştu :)

soz de mi kurdele kesiliomusCADIARZU

soz le nisan arasindaki fark ne ya ben bilmiorum:kedi:

Back