- Konu Sahibi cansubeauty
-
3 defa ayrı ayrı yüzük almaktansa bir tane içinize sinen almanız daha mantıklı bana göre. söz,nişan,nikah vs. diye yüzükleri çeşitlendirmenin anlamı yok bu pahalılıkta. amaç evliliğe adımsa şayet
sözde Altın Tektaş takılıyo çoğunlukla bende sözlüyüm tektaş takıldı ..aile arasında olan bi sözde bence gümüş abes bi durum olur ...biz sevgiliyken gümüş alyans takmıştık...aile arasında olduğunda dediğim gibi tektaş takıldı..
bizim söz yüzüklerinin çifti 200 dü sanırım
altındı ama inceydi bilerek öyle aldık
nişanda da bi aldık parmagın yarısını kapladı
zaten kuyumcularda söz yüzükleri var ugun fiyata incelikte
nişandakini çok begenerek ve baya bi fiyat ödeyerek aldık
evlilik yüzüğümüz olcak değiştirmicez
öncelikle hayırlı olsun umarım tüm ömür boyu huzur içinde devam eder birlikteliğiniz.yüzük işin tefaruatı ben aile içinde yapılan bir söz(nişanla)bekledim.sözden sonra nişan yapacakmısınız.çünkü toplamda 3 yüzük fazla ama derseniz ki hatıra olur yarın bir gün çocuğuma evlilik hediyesi olarak veririm o zaman ayrı.benim nişan yüzüğüm ayrı evlilik yüzüğüm ayrı.bence ayrıda olmalı zaten.nişan söz yüzükleri genelde desenli gibi oluyor.evlendikten sonra parmak değiştirende var ama bence nikah yüzüğünün maneviyatı var.gezmeye falan giderkende bir elinde nişan yüzüğün bir elinde nikah yüzüğün olur.benim tercihim nikah için taşı sahte de olsa tek taş :)))
tabiki öyle haklisin ama söz yüzügü oldugu icin biz secemicegiz aileler haledicek.. o bakimdan mecbur yine degistiririz.. yorumun icin tskler
söz yüzüğünü aileler mi seçiyormuş
öğrenmiş oldum
sevgilin bir gün önceden gelsin alın canım. illa oradan gelmek zorunda değil ya bu yüzük
Kızlar benim kafam karıştı, burda söz ve nışandan bahsediyorsunuz ayrı ayrı..Ben şatavatlı büyük bir şey istemiyorum, aileler arasında olacak, ona biz nışan diyeceğiz, onun için alyans yeterli değilmi? hani önceden söz felan faslı olmayacak, çünkü biz farklı şehirlerde yaşıyoruz.
Birde bu nışana gelenler takı takacaklarmı?:26:
alyans yeterli canım. ailesi takar mutlaka ama diğer ahali takar takmaz onların bileceği iş. takı takma olaylarına fazla takılmamanı öneririm
hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım. Geçen annemle konuşuyorduk, gelen kişiler takı takarmı diye, taksınlar mı takmasınlarmı emin olamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?