Söz Kesimi söz yüzügü ile ilgili.. lütfen yardimm hanimlarr...

bizim söz yüzüklerinin çifti 200 dü sanırım
altındı ama inceydi bilerek öyle aldık
nişanda da bi aldık parmagın yarısını kapladı
zaten kuyumcularda söz yüzükleri var ugun fiyata incelikte
nişandakini çok begenerek ve baya bi fiyat ödeyerek aldık
evlilik yüzüğümüz olcak değiştirmicez

tabiki öyle haklisin ama söz yüzügü oldugu icin biz secemicegiz aileler haledicek.. o bakimdan mecbur yine degistiririz.. yorumun icin tskler

bende tek tas sözde takiliyor saniyordum ama degilmis. kimisi takiyor kimisi takmiyor. benim söz yüzügüm tek tas olmiyacak bu belli birsey, normal alyans olacak sanirim, yorumun icin tsklerr

yorum icin tskler

öncelikle hayırlı olsun umarım tüm ömür boyu huzur içinde devam eder birlikteliğiniz.yüzük işin tefaruatı ben aile içinde yapılan bir söz(nişanla)bekledim.sözden sonra nişan yapacakmısınız.çünkü toplamda 3 yüzük fazla ama derseniz ki hatıra olur yarın bir gün çocuğuma evlilik hediyesi olarak veririm o zaman ayrı.benim nişan yüzüğüm ayrı evlilik yüzüğüm ayrı.bence ayrıda olmalı zaten.nişan söz yüzükleri genelde desenli gibi oluyor.evlendikten sonra parmak değiştirende var ama bence nikah yüzüğünün maneviyatı var.gezmeye falan giderkende bir elinde nişan yüzüğün bir elinde nikah yüzüğün olur.benim tercihim nikah için taşı sahte de olsa tek taş :)))

cok tsk ederimmmmmmm !!! sevgilimle aramizda mesafe oldugu icin yüzükleri kendimiz secemiyecegiz.. aile büyükleri secicek, erkek tarafi gelirken getirecekmis yüzük söz yüzügü ince olacakmis. nisan yapmayi düsünüyoruz (yani benim ailem , erkek tarafi ne der bilemem ama onlarda düsünür sanirim) sonucta hemen evlenmicez ozaman degistiriz yüzüklerimizi ve daha güzel kalin bir alyans aliriz 2 ayri yüzügümüz olur ve birdahada degistirmeyiz tahminim:) hayirlisi olur insallah

tabiki öyle haklisin ama söz yüzügü oldugu icin biz secemicegiz aileler haledicek.. o bakimdan mecbur yine degistiririz.. yorumun icin tskler

söz yüzüğünü aileler mi seçiyormuş

öğrenmiş oldum

sevgilin bir gün önceden gelsin alın canım. illa oradan gelmek zorunda değil ya bu yüzük

söz yüzüğünü aileler mi seçiyormuş

öğrenmiş oldum

sevgilin bir gün önceden gelsin alın canım. illa oradan gelmek zorunda değil ya bu yüzük

yok canim aileler secmiyor genelde :)) , bizde öyle olacak sade.. gelemezki cok yogun calisiyor ve aradaki mesafe 5 saatlik yol :SSS o yüzden sevgilimin ve annesinin ve ablasinin zevkine birakicagim :) bakalim insallah güzel birsey olur :)

Kızlar benim kafam karıştı, burda söz ve nışandan bahsediyorsunuz ayrı ayrı..Ben şatavatlı büyük bir şey istemiyorum, aileler arasında olacak, ona biz nışan diyeceğiz, onun için alyans yeterli değilmi? hani önceden söz felan faslı olmayacak, çünkü biz farklı şehirlerde yaşıyoruz.
Birde bu nışana gelenler takı takacaklarmı?:26:

alyans yeterli canım. ailesi takar mutlaka ama diğer ahali takar takmaz onların bileceği iş. takı takma olaylarına fazla takılmamanı öneririm

hayırlı olsun

alyans yeterli canım. ailesi takar mutlaka ama diğer ahali takar takmaz onların bileceği iş. takı takma olaylarına fazla takılmamanı öneririm

hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım. Geçen annemle konuşuyorduk, gelen kişiler takı takarmı diye, taksınlar mı takmasınlarmı emin olamadık.

biz söz yaptık alyans tarzı ama farklı bi yüzük aldık birbirmize.nişanda yaparsak evlilik yüzüğümüzü alıcaz...O bana bir de tektaş alıcak,sözde takmadılar tektaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…