- Konu Sahibi cansubeauty
-
tatlım sımdıden hayırlı olsun ALLAH tamamına erdırsın benım gıbı sırasını bekleyenlerede nasıp etsın hayırlısıyla tez vakıtte..
oncelıkle soz yuzugunu ıstege baglı olarak alyans alabılıyolar ama genelde soz yuzugu kıza yuzuk takılır erkege takılmaz yanı kızı aldık sozumuzu aldık manasındadır o takılan yuzuk ve altındr yada tektastır .ayrıca guzelım nısanda takılan yuzklerınız nıkahta sadece el degıstırıcek yuzukler degısmıycek nısnalıyken sagelınızde takılı olan yuzugunuz evlenınce sol ele gecıcek yanı nıkahta ayrıca bır yuzuk daha alınmıyo.mutluluklar..
öncelikle hayrılı olsun. benimde kısmetse subat ayında sözüm ve biz direk alyans alıcaz. soz yüzükleri çok ince oldugu için ve nişana kadar takıldıgı için çok tercıh edilmiyor artık. sonucta bırdaha takmıyorsun ve yapılan hem masrafa yazık. hamde ya ama o bizim ilk yüzüğümüzdü ben onu takmak istiyorumm bende yerı ayrı demıyeyım dıye ben :) ben direk alyans istiyorum. tercih sana kalmış erkek arkadasına soyle istersen. ben dire soyledım yanı alyans ıstıyorum soz yüzüğüne gerek yok dedim. sen nasıl istiyorsan erkek arkadasına soyle ve oda kendı dusuncesıymıs gıbı aşlesine soyesin. ne istiyosan o alınsın :) ayrıca sen netten ıstedıgın modelı secıp erkek arkadasına gosterebilirsin. mesela biz sectik netten.15 ocakta gelıcek (bizde ayrı sehırlerdeyız) beraber almaya gıdıcez.
ömür boyu mutluluklar dilerim cnm.
merhaba canım bende yeni sözlendim biz aramızda sedece tek taş alırız die konuşmuştuk kaynanam olmaz dedi söz yüzüğüde olucak tek taşı herkes takar diee alyans almadık yani nişan olucak zatn ozamn alırız... Söz yüzükleri ince tane üzerine kuyumcularda satılıyo gramla değil die biliyorum altın tabiki :) çok pahalı bşi değildi bide ben bilmiyodum erkeğinkinide ben alıcam sanıyodum nişanda öle yapılıyormuş öle anlatıyım dedim
hayırlı olsun öncelikle biz de dün aldık yüzüklerimizi bizim nişana daha zaman olduğu için ince söz yüzüklerinden aldık bizimkiler ince beyaz altın sizinde cok zaman varsa böyle bişey alabilirsiniz ama nişan yakınsa tekrar masrafa gerek yok bence kalın alyans alın
yüzükler bende değil canım erkek arkadaşımda şuan internetten baktım bizimkinin modelinden yok ama bu yüzüklerin en soldakine benziyor
Eki Görüntüle 119757
ayy olmamış sanırımbeceremdim banada anlatın pls:)
selammm. benim tercihim beyaz altından yana. bizimde söz yüzüklerimiz ince sade beyaz altın. nişan yüzüklerimizde beyaz altın karışımı. çok güzel alyanslar var. ben söz yüzüğünü istediğim gbi bulabilmek için 3 gün kuyumcu dolaşmışdım. evleneli 3 ay oluyor söz yüzüğü ince ve beyaz altın olduğu için ikisini bir takıyorum çokta şık duruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?