Söz Kesimi söz yüzügü ile ilgili.. lütfen yardimm hanimlarr...

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
sanirim cok yakin bir zamanda, ocakta bende sözlenecegim allahim nasip ederse..
sevgilimle aramizda mesafe oldugu icin ben yüzügü secemiyecegim.. hos pekti önemli degil aslinda benim icin, kayinvalidemin, görümcemin ve sevgilimin zevkine birakiyorum:) ama size sorum su olacakki
bize büyük bir ihtimalle alyans alacaklar
söz yüzügü alyansmi olur? ve gümüsmü olur? yoksa altinmi olur?

yani altin yüzükmü alinir yoksa söz diye gümüs falanmi.. bilemedim acikcasi.. aslinda bunuda dert etmiyorum gümüs olsa bile fark etmez.. sonucta degisecek.. nisan var nikah var, nikahta degistiginde altin aliriz diye düsünüyorum.. ama sizlere bir danismak istedim.. sizinkiler nasil diye.. yorumlariniz icin tskler yardimci olabilirseniz cok sevinirim hanimlar:)

Canım bende nisan da sözlendim. Biz orta karar bir alyans aldık altın, ne çok ince ne de kalın..
Aslında evlilik alyanslarını alıp değiştirmek istemiyorduk ama biraz aceleye geldi ben beğenemedim sonra bunu almaya karar verdik değiştiririz dedik
tabi sizin ne istediğinize bağlı gümüşte olabilir zaten çok güzel gümüşler de var beyaz altından ayrılmıyor

tatlım sımdıden hayırlı olsun ALLAH tamamına erdırsın benım gıbı sırasını bekleyenlerede nasıp etsın hayırlısıyla tez vakıtte..
oncelıkle soz yuzugunu ıstege baglı olarak alyans alabılıyolar ama genelde soz yuzugu kıza yuzuk takılır erkege takılmaz yanı kızı aldık sozumuzu aldık manasındadır o takılan yuzuk ve altındr yada tektastır .ayrıca guzelım nısanda takılan yuzklerınız nıkahta sadece el degıstırıcek yuzukler degısmıycek nısnalıyken sagelınızde takılı olan yuzugunuz evlenınce sol ele gecıcek yanı nıkahta ayrıca bır yuzuk daha alınmıyo.mutluluklar..

yorumun icin tskler :) bir fikir edinim dedim :) amin :) cok sagol

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm şimdiden hayırlısı olsun..bende 19 eylülde sözlenmiştim 3 ekimdede nişanlanmıştım..arası çok olmadığından ve bi de benm istememden dolayı biz alyans taktık sözümüzde.. söz alyansına vereceğim para ile üstüne daha da ekleriz içimize sinen alyanslarımızı alırız dedik öle de oldu hiçde pişman değilim.nası istiyorsanız öle yapın canım önemli olan içinize sinmesi...:98:

öncelikle hayrılı olsun. benimde kısmetse subat ayında sözüm ve biz direk alyans alıcaz. soz yüzükleri çok ince oldugu için ve nişana kadar takıldıgı için çok tercıh edilmiyor artık. sonucta bırdaha takmıyorsun ve yapılan hem masrafa yazık. hamde ya ama o bizim ilk yüzüğümüzdü ben onu takmak istiyorumm bende yerı ayrı demıyeyım dıye ben :) ben direk alyans istiyorum. tercih sana kalmış erkek arkadasına soyle istersen. ben dire soyledım yanı alyans ıstıyorum soz yüzüğüne gerek yok dedim. sen nasıl istiyorsan erkek arkadasına soyle ve oda kendı dusuncesıymıs gıbı aşlesine soyesin. ne istiyosan o alınsın :) ayrıca sen netten ıstedıgın modelı secıp erkek arkadasına gosterebilirsin. mesela biz sectik netten.15 ocakta gelıcek (bizde ayrı sehırlerdeyız) beraber almaya gıdıcez.

ömür boyu mutluluklar dilerim cnm.

yorumun icin tskler.. bizede alyans alacaklar (aramizda mesafe oldugu icin malesef söz sahibi degilim, ben secemiyecegim) .. alyans alacaklar insallah ince almazlar yaa off... ben normal kalinlikta belki bir sira tasli dösenmis gibi birsey istiyorum.. ama bunu siparis verir gibi diyemem ki..insallah güzel birsey alirlar yaa.., acikcasi ince alirlarsada kendi bilecekleri birsey cünkü para sonucta yine onlardan cikacak.. nisanda degistirilecekse onlarin parasi gider iki iki masraf.. bence hemen normal alyanstan alinsa cok daha kar yapilir bence.. ama bence iste.. bakalim artik nasil birsey alacaklar.. insallah güzel olur allahimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım bende yeni sözlendim biz aramızda sedece tek taş alırız die konuşmuştuk kaynanam olmaz dedi söz yüzüğüde olucak tek taşı herkes takar diee alyans almadık yani nişan olucak zatn ozamn alırız... Söz yüzükleri ince tane üzerine kuyumcularda satılıyo gramla değil die biliyorum altın tabiki :) çok pahalı bşi değildi bide ben bilmiyodum erkeğinkinide ben alıcam sanıyodum nişanda öle yapılıyormuş öle anlatıyım dedim

peki canim incemi o? resim varsa ekliyebilirmisin söz yüzügünü.. gercekten cok yardimci olursun:)

hayırlı olsun öncelikle biz de dün aldık yüzüklerimizi bizim nişana daha zaman olduğu için ince söz yüzüklerinden aldık bizimkiler ince beyaz altın sizinde cok zaman varsa böyle bişey alabilirsiniz ama nişan yakınsa tekrar masrafa gerek yok bence kalın alyans alın

cok tsk ederim, sizinkide hayirli olsun simdiden.. resim eklemen mümkünmü?? :S cok merak ediyorum nette hic biryerde bulamadim.. ince derken nekadar ince.. of kafayi yicem.. ben aslinda normal istiyordum ama ayri sehirlerdeyiz beraber gidip secemiyecegiz onlar secicek benim yerime.. resim ekliyebilirsen cok sevinirim

yüzükler bende değil canım erkek arkadaşımda şuan internetten baktım bizimkinin modelinden yok ama bu yüzüklerin en soldakine benziyor

selammm. benim tercihim beyaz altından yana. bizimde söz yüzüklerimiz ince sade beyaz altın. nişan yüzüklerimizde beyaz altın karışımı. çok güzel alyanslar var. ben söz yüzüğünü istediğim gbi bulabilmek için 3 gün kuyumcu dolaşmışdım. evleneli 3 ay oluyor söz yüzüğü ince ve beyaz altın olduğu için ikisini bir takıyorum çokta şık duruyorlar.

peki söz yüzügü ince ve sade yazmissin, ince ve tasli olabilirmi acaba?

3 defa ayrı ayrı yüzük almaktansa bir tane içinize sinen almanız daha mantıklı bana göre. söz,nişan,nikah vs. diye yüzükleri çeşitlendirmenin anlamı yok bu pahalılıkta. amaç evliliğe adımsa şayet

sözde Altın Tektaş takılıyo çoğunlukla bende sözlüyüm tektaş takıldı ..aile arasında olan bi sözde bence gümüş abes bi durum olur ...biz sevgiliyken gümüş alyans takmıştık...aile arasında olduğunda dediğim gibi tektaş takıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…