- Konu Sahibi zeynep9292
-
biz öyle yaptık canım
bence sorun yok
ama erkeğe bir şey takılmıyor o zaman
onun için de gümüş yüzük aldım eşime, sözlü olduğun belli olsun dedim
ne de olsa nişan yüzüğü takılınca erkek, söz yüzüğünü çıkarıyor
eğer söz nişan aynı olacaksa ona bir şey diyemem
tek taşınla da olabilir canım.yok eger sevgilimin parmağıda boş kalmasın bu süre zarfında diyorsan yüzük al tabi.zaten söz yüzükleri çokta pahalı olmuyorlar.
zaten öncesinde taktigim yüzügü cikarip tekrar takilmasi banada sacma gelirdi acikcasi...
tektasin dursun yanina ince bi yuzuk takin sözlünle... pahali degiller, illaki gösterisli biseyde olmasi gerekmiyor
hem adet yerini bulur hemde ikinizede hatira kalir...
Evlenme teklifi edeli baya olduysa yüzüğü değiştirin.biraz daha buyuk taşlı bısey alabilirsiniz. Soz yüzüğü eskıdenmıs annelerımuz zamanında tek tas moda değilmiş.ince tel gıbı yüzük takılırmis. Ama su var bence erkek arkadaşına sor tatlım yüzük takmak ıstermısın diye zorlama baskı yapmayın derim ben.
konuştuk canm bunları nasıl istersen öyle yaparız istersen alırız dedi.evlenme teklifinide yeni etti 2 ay falan oluyo çok eskimedi yani ufak tefek cizikler var o kadar canım[/QUOT
Ozaman o gecelik tepsiye koyuver canım sende. Geri verme dursun sende yıne. Alsın tekrar taksin ne olacak. Bizimki soz olacaktı alyans aldık diye nısana dondu. Sızınkıde karambole gelmesin.
konuştuk canm bunları nasıl istersen öyle yaparız istersen alırız dedi.evlenme teklifinide yeni etti 2 ay falan oluyo çok eskimedi yani ufak tefek cizikler var o kadar canım[/QUOT
Ozaman o gecelik tepsiye koyuver canım sende. Geri verme dursun sende yıne. Alsın tekrar taksin ne olacak. Bizimki soz olacaktı alyans aldık diye nısana dondu. Sızınkıde karambole gelmesin.[/QUOT
Dogru soyluyosun canm teskkr ederm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?